Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γενική Συζήτηση

02 May 2024 10:06 #275771 by Nikos Georgopoulos
Pro παίκτης του League of Legends δέχθηκε προσωρινό ban και πρόστιμο 7.000 δολάρια επειδή έκανε ότι "κουτουπώνει΄" ένα μεγάλο αρκουδάκι του σε livestream




Ο ίδιος λέει ότι απλώς την αγκάλιασε από την χαρά του.

Ο pro παίκτης του League of Legends Lu ‘Leyan’ Jue δέχθηκε προσωρινό ban και πρόστιμο 7.000 δολάρια από την Riot Games επειδή έκανε ότι κουτουπώνει ένα μεγάλο αρκουδάκι του σε livestream.

Η εν λόγω αρκούδα ήταν ο Lots-o’-Huggin’ Bear από το Toy Story 3 και Κινέζος εκπρόσωπος του League of Legends δήλωσε στο επίσημο site: "Ως ανταπόκριση στα πρόσφατα γεγονότα, όπου ο παίκτης του IG Club Lu Jue έπραξε ανάρμοστα, η ομάδα Discipline Management του League of Legends Professional Events ξεκίνησε έρευνα. Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο Lu Jue προσπάθησε να παραβιάσεις τους κανόνες. Η ανάρμοστη συμπεριφορά του είχε αρνητικές συνέπιες." Ο Jue δήλωσε στο Weibo : "Δεν είναι αυτό που νομίζουν όλοι. Η αρκούδα ήταν πολύ μεγάλη και η μουσική στα ακουστικά βαρούσε εκείνη την στιγμή. Απλά σκέφτηκα ότι η αρκούδα ήταν χαριτωμένη, οπότε την αγκάλιασα και την ταρακούνησα."

Η Invicturs Gaming δήλωσε στο Weibo : "Πρόσφατα, ο Lu Jue, ένας παίκτης του League of Legends στο iG E-Sports Club έκανε ανάρμοστες πράξεις πολλές φορές σε live broadcast, πράγμα που προκάλεσε συζητήσεις στο internet και είχε αρνητικές συνέπιες. Η ομάδα του άσκησε κριτική και πήρε την απόφαση να του αφαιρέσει τον μισθό δύο μηνών. Επιπλέον η ομάδα αντιμετωπίζει ένα ακόμα πρόστιμο, περίπου 3.000 δολαρίων λόγω του συμβάντος. Ως δημόσια πρόσωπα, οι πράξεις και οι λέξεις των παικτών eSports αντιπροσωπεύουν την εικόνα της ομάδας και την βιομηχανίας των eSports. Οι ενεργοί επαγγελματίες παίκτες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με τις λέξεις και τις πράξεις τους και να θέτουν καλά παραδείγματα. Η ομάδα θα συνεχίσει να ενδυναμώνει την εσωτερική διοίκηση και θα απαιτεί από τους παίκτες να φιλτράρουν την συμπεριφορά τους για να διατηρούν μία θετική εικόνα για τους επαγγελματικές παίκτες."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2024 10:35 #275794 by Nikos Georgopoulos
Riot Games: Το Vanguard anti-cheat του League of Legends "γονατίζει" τα PC των gamers




A PC has been slain. 

Η Riot Games έχει θέματα για την αντιμετώπιση των cheaters, με ορισμένους παίκτες να ισχυρίζονται ότι "γονατίζει" τα PC τους. Έκτοτε, η Riot έχει δηλώσει ότι οι αναφορές για το Vanguard anti-cheat είναι σπάνιες και μπορούν να διορθωθούν.

Η Riot Games κυκλοφόρησε επιτέλους το Vanguard anti-cheat στο League of Legends. Μετά από το update, διάφοροι χρήστες εξέφρασαν ανησυχίες και μοιράστηκαν αρνητικές τεχνικές εμπειρίες, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι το update είχε καταστρέψει τα PC τους. Ως απάντηση αυτού, η Riot βγήκε δημόσια και δήλωσε για το Vanguard anti-cheat ότι υπάρχει ένας "σχετικά μικρός αριθμός παραπόνων σε σχέση με τη συνολική βάση των παικτών" και οι developers εντοπίζουν βασικές αιτίες και διορθώσεις.

Το Vanguard - ένα kernel level anti-cheat - έχει αποδειχθεί αμφιλεγόμενο από την εφαρμογή του στο FPS Valorant της Riot Games το 2020. Αυτές οι ανησυχίες ποικίλλουν από ζητήματα απορρήτου, καθώς όχι μόνο έχει πρόσβαση στο λειτουργικό σας σύστημα, αλλά και λαμβάνει screenshots από το PC σας ενώ παίζετε, για να διασφαλίσει ότι δεν χρησιμοποιείτε cheating software. Επίσης, επιβαρύνει τα παλαιότερα μηχανήματα των παικτών με την υψηλή χρήση της CPU.

Μετά το Vanguard update του League of Legends εμφανίστηκαν αναφορές στα social media που έδειχναν ότι όσοι έπαιζαν σε Virtual machines (όπως Nvidia Now) ή όσοι είχαν ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις για UEFI και TPM2.0 στα PC τους, είχαν τεχνικά προβλήματα. Η Riot Games υποσχέθηκε ότι θα διορθώσει τα προβλήματα των παικτών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification