Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γενική Συζήτηση

31 Aug 2021 12:20 #255061 by Γιώργος Σκένδρος
Η ιστορία του Ruined King του League of Legends ολοκληρώνεται με ένα νεο cinematic.
  Η Riot Games εισήγαγε ένα νέο event στον κόσμο της Runeterra, όπου ο Ruined King Viego διασχίζει τον κόσμο του League of Legends αναζητώντας την ψυχή της νεκρής γυναίκας του. Ένα αρχαίο τάγμα που ονομάζεται Sentinels of Light ξεσηκώνεται για να στείλουν αυτόν και τον απέθαντο στρατό του πίσω. Οι ηγέτες της ομάδας, η Senna και ο Lucian, συγκεντρώνουν μια ομάδα πρωταθλητών για να αντεπιτεθούν.
 

 H ιστορία του Ruined King ολοκληρώνεται σε ένα νέο cinematic που ονομάζεται Absolution. Οι Sentinels, στο Absolution, εμφανίζονται τελικά στο κατώφλι του Viego για να βάλουν τέλος στην εκστρατεία του. Ο Viego και οι υπηρέτες του έρχονται αντιμέτωποι με τους Sentinels, ο νέος πρωταθλητής Akshan χρησιμοποιεί το ειδικό όπλο του που καταστρέφει το θάνατο για να σώσει την κατάσταση και ο Viego αλυσοδένεται στο βασίλειό του, το Camavor. Οι παίκτες μπορούν ακόμα να συνδεθούν στο Wild Rift και στον client του PC League of Legends για να δουν ιστορίες τύπου οπτικού μυθιστορήματος που επεκτείνουν τα γεγονότα του κινηματογραφικού έργου, τους Sentinels και τις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς και τη βαθιά ιστορία των χαρακτήρων, όπως ο επερχόμενος πρωταθλητής Vex.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2021 18:52 #255106 by Γιώργος Σκένδρος
To League of Legends γιορτάζει την δέκατη επέτειο των κινεζικών servers του και αναμόρφωσε τα βαγόνια και τους σταθμούς τρένων στο Hangzhou.
  Αυτή η εξωφρενική εκστρατεία μάρκετινγκ δεν καλύπτει μόνο τα βαγόνια του τρένου, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ακόμα και οι σταθμοί που συνδέουν το τρένο έχουν επιπροσθέτως γεμίσει με διαφημίσεις του League of Legends. Αυτές, σύμφωνα με το site DualShockers , περιλαμβάνουν επίσης διαφημίσεις που αφορούν τα μουσικά συγκροτήματα K/DA και True Damage. Αυτή η διαφημιστική καμπάνια υψηλού προφίλ γίνεται τάση όταν πρόκειται για το League of Legends. Αυτοί είναι οι τρόποι που χρησιμοποιεί η Riot Games για να παρουσιάσει το League of Legends σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό. Η Riot Games δεν φαίνεται να επιβραδύνει την προσπάθειά της να επεκτείνει την εμβέλειά της σε όλες τις μορφές μέσων ενημέρωσης.Η Riot Games κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το League of Legends στην Κίνα το 2008 με τη βοήθεια της Tencent, όπου έγινε και θυγατρική της το 2011. Οι China Netcom και China Telecom την ίδια χρονιά άρχισαν να διαχειρίζονται τους servers του League of Legends στην περιοχή, γεγονός που είδε την ανάπτυξη του League of Legends στην Κίνα να εκρήγνυται. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην επιτυχία των κινεζικών επαγγελματικών ομάδων του League of Legends τα τελευταία τρία χρόνια. Νίκες έχουν σημειωθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends το 2018 (Invictus Gaming), στο 2019 (Fun Plus Pheonix) και μια εμφάνιση σε τελικό το 2020 (Suning).
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:50 #255684 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Riot Games θα τιμωρεί στο εξής τους παίκτες του League of Legends που κάνουν quit ή μένουν AFK



Συμβαίνει στο 9% των παικτών.

Μπορεί να έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από την κυκλοφορία του League of Legends, ωστόσο η Riot Games θυμήθηκε τώρα (μετά από τεράστιο lag ) να τιμωρήσει όσους παίκτες βγαίνουν AFK ή κάνουν quit αγώνες.

Η Riot Games θα εφαρμόσει τα λεγόμενα penalty "tiers" για να προστατέψει τους σωστούς παίκτες από όσους καταστρέφουν τα games. Μέχρι τώρα, το AFK τιμωρούνταν με queue delays. Παρόλα αυτά, το 9% των παικτών συνέχιζαν να μένουν AFK. Με το Queue lockout, οι παίκτες θα αφαιρούνται τελείως από το population, επομένως θα σταματήσουν να είναι AFK στα games. Όταν θα λήξει το queue lockout θα συνεχίσει με ένα maximum level queue delay, ώστε η Riot Games να συνεχίσει να διατηρεί τα πλεονεκτήματα της αλλαγής συμπεριφοράς για τους παίκτες και εκείνοι να μην μένουν εκτός για όλη την διάρκεια της τιμωρίας τους.

Παράλληλα, η Riot Games δήλωσε: "Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους παίκτες που βγαίνουν AFK, τόσο για την συχνότητα αυτής της συμπεριφοράς, όσο και για τα θέματα συνδεσιμότητας λόγω του Internet κάθε παίκτη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε δίκαιοι σε όλες τις χώρες όπου οι παίκτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν διαφορετικά επίπεδα συνδεσιμότητας. Οι νέες ποινές θα εφαρμοστούν μόνο σε συγκεκριμένες χώρες πριν αυτό γίνει παγκοσμίως".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Oct 2021 02:04 #256305 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Riot Games θα απενεργοποιήσει το All chat στο League of Legends για να αποτρέψει τις προσβολές



Οι ομάδες θα μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι θα απενεργοποιήσει τις λειτουργίες του All chat στο League of Legends για να μειώσει τις προσβολές μεταξύ χρηστών.

Οι ομάδες θα μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους, κάτι που μπορεί να εμπεριέχει και εκεί προσβολές, ωστόσο δεν θα ισχύει το ίδιο και με τους αντιπάλους. Η απενεργοποίηση του All chat θα έρθει στο patch 11.21. Οπότε πλέον πριν, κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά την λήξη του δεν θα ακολουθούν τα κλασικά μπινελίκια, οι προσβολές, τα σεξιστικά σχόλια, τα μέλη της οικογένειας, τα...καλοκαιρινά ζώδια και όλα τα συναφή.

Η Riot Games πρόσθεσε ότι το All chat "δεν είναι πάντοτε κακό και κάποιες φορές μπορεί να έχει αστείες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ομάδων" αλλά ζυγίζει περισσότερο τα αρνητικά. Η Αμερικάνικη εταιρεία δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι άσχημο για όσους από εσάς θέλετε να στείλετε κοπλιμέντα για το skin του αντιπάλου σας στο αντίπαλο lane ή να ζητήσετε για dance party στο σημείο του Baron. Αλλά στόχος μας είναι να σταματήσουμε την αναπτυσσόμενη αρνητικότητα που δημιουργεί το /all chat στους αγώνες".

Στη συνέχεια, οι developers θα εκτιμήσουν το αντίκτυπο της αλλαγής αυτής στα reports που θα λάβουν από χρήστες, αλλά και στις έρευνες που θα οργανώσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 18:58 #256394 by Aνέστης Αδαμίδης
Περιμένω να δω τις αντιδράσεις της κοινότητας. Καλά θα πάει κι αυτό. Σε λίγο θα απενεργοποιήσουν και το team chat γιατί αν δε βρίζεις την αντίπαλη ομάδα, θα βρίζεις τη δική σου. Λες και το /mute all δεν έχει επαρκές αποτέλεσμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Oct 2021 19:54 #256402 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα Worlds, όπου ουσιαστικά μιλάμε για το Champions League+World Cup, σε όρους που καταλαβαίνει περισσότερος κόσμος. Έχω ήδη δει να γίνονται πράματα και θάματα, όπως να χάνει Κορεάτικη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019, από Ευρωπαϊκή ομάδα που δεν έχει τέτοιο τίτλο. Επιπλέον, είδα τους C9 να έχουν πάρει απίστευτο πλεονέκτημα, με την προσθήκη του Perkz (Ευρωπαίος παίκτης, οπότε προφανώς και αναβάθμισε το ρόστερ  ).

Γενικά προβλέπεται δυνατό κονταροχτύπημα και φέτος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2021 20:13 #256908 by Aνέστης Αδαμίδης
6 Νοεμβρίου ο τελικός για το πρωτάθλημα League of Legends. Edward Gaming vs Damwon Kia θα είναι οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν. Προσωπικά ποντάρω στους Damwon, Αλλά οι EDG μου χάλασαν τα σχέδια ξανά, οπότε μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε από τις 2 ομάδες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Nov 2021 11:15 #257128 by Aνέστης Αδαμίδης
O τελικός του πρωταθλήματος Worlds διεξήχθη εχθές και νικητές ανακυρήχθηκαν οι EdwardGaming. Οι DK δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο τελευταίο παιχνίδι κι επομένως να αποκτήσουν το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά. Ήταν ένας δυνατός αγώνας ομολογουμένως, όπου παίξανε και τα 5 παιχνίδια μέχρι να ανακυρηχθεί το αποτέλεσμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2022 18:57 #260412 by Nikos Georgopoulos
Το Patch 12.2 του League Of Legends εισάγει νέα champion, την Zeri




Τα Skins της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνονται επίσης.

Η πρώτη νέα champion του League of Legends για το 2022, Zeri, φτάνει αυτή την εβδομάδα, στις 20 Ιανουαρίου, μαζί με τις υπόλοιπες ενημερώσεις στο patch 12.2.

Με τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά και την έναρξη του Έτους της Τίγρης να πλησιάζουν την 1η Φεβρουαρίου, το patch περιλαμβάνει μια σειρά από skins και chromas με θέμα το event, καθώς και την επιστροφή του ARURF για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το patch εισάγει τη νέα champion Zeri, η οποία διαθέτει ένα kit με θέμα τον ηλεκτρισμό που περιλαμβάνει μια ασπίδα που ενισχύει την ταχύτητα κίνησής της, έναν ηλεκτρικό παλμό που επιβραδύνει τους εχθρούς και ένα dash που δίνει στη Zeri την ικανότητα να πηδάει πάνω από το έδαφος.

Η Zeri θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου, όταν κυκλοφορήσει το Patch 12.2, μαζί με το Withered Rose skin της.Ένας τεράστιος αριθμός skins και χρωμάτων προστίθεται επίσης για το φεγγαρόδρομο της League, με πέντε champions. Ο πλήρης κατάλογος των νέων skins της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει τους Porcelain Protector Ezreal, Porcelain Lissandra, Porcelain Amumu, Porcelain Lux, Porcelain Kindred, Firecracker Sett, Firecracker Diana, Firecracker Teemo, Firecracker Tristana και Firecracker Xin Zhao. Το event θα περιλαμβάνει επίσης skins Prestige Edition για την Porcelain Lux και την Brave Phoenix Xayah.



Ενώ μια σειρά από βελτιώσεις για champions περιλαμβάνονται σε αυτή την ενημερωμένη έκδοση, η Janna λαμβάνει μια πιο εμπεριστατωμένη ανανέωση, με τις σημειώσεις της ενημερωμένης έκδοσης να επισημαίνουν ότι "η Janna απλά δεν αισθάνθηκε πολύ ικανοποιητική για να παίξει τις τελευταίες σεζόν, ειδικά σε σύγκριση με άλλες επιλογές enchanter στο bot lane". Η Riot επαναφέρει επίσης τη λειτουργία All Random Ultra Rapid Fire, ή ARURF, για το σεληνιακό πρωτοχρονιάτικο event. Οι σημειώσεις για το patch υπόσχονται μερικές εκπλήξεις πέρα από αυτά που μπορεί να περιμένουν οι παίκτες από τα προηγούμενα ARURF runs, λέγοντας ότι "προσθέσαμε ένα flipper γεμάτο αλλαγές σε μερικά runes και μερικές εκπλήξεις στο tooltip του Awesome Buff of Awesomely Awesome Buffing".

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δούν τις πλήρεις σημειώσεις του patch εδώ , συμπεριλαμβανομένων των διορθώσεων ισορροπίας των champions, των διορθώσεων αντικειμένων και των διορθώσεων σφαλμάτων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 00:03 #262308 by Nikos Georgopoulos
Η Riot Games θέλει να κάνει τα "συστήματα συμπεριφοράς" του League of Legends να έχουν μεγαλύτερη σημασία



Δήλωσε ότι κατανοεί την απογοήτευσή μας.Η Riot Games δήλωσε ότι θα "κάνει τα συστήματα συμπεριφοράς να έχουν μεγαλύτερη σημασία" στο League of Legends και "αλλάζει την προσέγγισή της" ώστε να εξετάσει την κακή συμπεριφορά παικτών "για να επηρεάσει άμεσα την εμπειρία σας" και να ενισχύσει το community της.Η Hana "TimTamMonster" Dinh, επικεφαλής προϊόντων της Riot Games για συστήματα συμπεριφοράς, δήλωσε : «Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς έχετε απογοητευτεί από την έλλειψη προόδου στα Συστήματα Συμπεριφοράς τα τελευταία χρόνια. Μας είπατε ξανά και ξανά ότι αυτός ο χώρος είναι σημαντικός. Και είμαι μαζί σας. Γι' αυτό είμαι εδώ για να μοιραστώ κάποια updates που ξεκινούν τη νέα προσέγγιση της Riot σε αυτόν τον χώρο το 2022».Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι μόνο το 5% των παικτών είναι "συνεχώς ανατρεπτικοί", υποδεικνύοντας ότι το υπόλοιπο 95% των αναφερόμενων παικτών είναι "κανονικοί παίκτες που έχουν θέματα κάθε τόσο". Ωστόσο, η Riot λέει ότι γνωρίζει ότι τα παρασκηνιακά updates στα συστήματα ανίχνευσης και τιμωρίας «δεν έχουν αρκετό αντίκτυπο».Η αναφορά Champ Select ήταν προβληματική, με αποτέλεσμα να "χαθεί η εμπιστοσύνη", συνεχίζει η ανάρτηση. Αν και η Riot λέει ότι παρακολουθούσε αυτές τις αναφορές, "δεν προσθέσαμε τιμωρίες γι' αυτούς ανάλογα όπως υποσχεθήκαμε. Αυτό πρόκειται να αλλάξει και οι τιμωρίες θα συνδέονται με τις αναφορές Champ Select για ενοχλητικά άτομα, σε ένα νέο update "που θα έρθει πολύ σύντομα".Η Riot Games πρόσθεσε:«Ένας άλλος τομέας στον οποίο εστιάζουμε και γνωρίζουμε ότι επηρεάζει την πλειοψηφία των παικτών είναι οι προσβολές. Υπάρχει μια σειρά από συναρπαστικά projects που σχεδιάζουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας αναβάθμισης σε πιο προηγμένα μοντέλα για την αύξηση των ανιχνεύσεων λεκτικής κατάχρησης. Αναμένουμε να δούμε βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα έως και 10 φορές. Ενώ η λεκτική κακοποίηση δεν αντικατοπτρίζεται άμεσα στα στατιστικά του παιχνιδιού όπως το KDA, είναι ένα ευρέως διαδεδομένο ζήτημα που συχνά οδηγεί σε άλλες διασπαστικές συμπεριφορές.Κατά συνέπεια, η ομάδα επιδιώκει να ανταμείψει τους σπουδαίους παίκτες όσο και να τιμωρεί τους κακούς, αλλά η Riot αναγνωρίζει ότι μέχρι τώρα, δεν έχει κάνει update το Honor 2.0 και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των παικτών».Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα υπάρχει ένα αποκλειστικό skin για παίκτες που φτάνουν στο "Honor 5" ως μέρος των ανταμοιβών του End of Seasons.Η Riot Games κατέληξε στην ανακοίνωσή της: «Σας ζητώ να θυμάστε το εξής: Όταν απογοητεύεστε, μόνο εσείς μπορείτε να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να σας ενοχλεί. Το 95% από εμάς μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτά τα συστήματα με το να είμαστε ο τύπος του παίκτη με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε - ακόμα και στα Ranked matches. Δεν είναι πάντα εύκολο, ξέρω, αλλά ακόμη και τα πιο τέλεια συστήματα δεν μπορούν να αποτρέψουν όλες τις περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς από το να εμφανίζονται. Επειδή δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημιουργία συστημάτων για να επηρεάσει την ανθρώπινη συμπεριφορά. Έχει επίσης να κάνει με τους ανθρώπους που παίζουν το παιχνίδι. Έχει να κάνει με εσάς. Και είστε εδώ και διαβάζετε αυτό, οπότε ξέρω ότι νοιάζεστε και για την κοινότητά μας.».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification