Γιώργος Σκένδρος has a new avatar. 2 months ago

Εξαγνισμένα τέρατα και μυστήρια πνεύματα σε σκοτεινά κάστρα και ναούς.

 

Το ENDER LILIES: Quietus of the Knights είναι Platform Adventure από την Binary Haze Interactive, που αναπτύχθηκε από την Adglobe και την Live Wire. Η ιστορία ακολουθεί την Lily, την τελευταία επιζώντα ιέρεια σε μια χώρα που έχει καταστραφεί από μια ατελείωτη βροχή που οδηγεί τα ζωντανά πράγματα σε παραφροσύνη και τα μετατρέπει σε ζόμπι, ενώ παράλληλα παρέχει αθανασία.

Ξυπνώντας σε ένα είδος ναού χωρίς καμία ανάμνηση των πρόσφατων γεγονότων, η Lily στρέφεται στην εξερεύνηση πέρα από την ασφάλεια του ιερού για να βρει την πηγή της βροχής. Στην πορεία, η Lily μπορεί να καλέσει τα πνεύματα των εξαγνισμένων απέθαντων για να την προστατεύσουν. Ο τίτλος έκανε το ντεμπούτο του στο Steam Early Access στις 21 Ιανουαρίου 2021 και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου 2021 για Windows μέσω Steam, Nintendo Switch και PlayStation 4. Ακολούθησε η κυκλοφορία άλλων κονσολών στις 29 Ιουνίου, με τις εκδόσεις Xbox One και Xbox Series, και αργότερα με την κυκλοφορία του PlayStation 5 στις 6 Ιουλίου.

Διαβάστε το review του  ENDER LILIES: Quietus of the Knights.

Read More...

Το Stealth Bastard είναι ένα 2D Platform που αναπτύχθηκε από την Curve Studios και δημοσιεύθηκε από την Curve Digital.

 



Τα mechanics του περιστρέφονται γύρω από το stealth, και το gameplay θυμίζει το Metal Gear Solid και το Super Meat Boy. Ο παίκτης ελέγχει έναν κλώνο που φοράει γυαλιά και πρέπει να περάσει μέσα από μια εγκατάσταση δοκιμών γεμάτη κινδύνους και ρομπότ φρουρούς μένοντας στις σκιές, Ο χαρακτήρας αν εντοπιστεί από κάποιον εχθρό πεθαίνει ακαριαία και συνεχίζει από το τελευταίο  checkpoint  . O τίτλος κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου 2011 ως Stealth Bastard ως δωρεάν download για Microsoft Windows. Η έκδοση Stealth Bastard Deluxe κυκλοφόρησε για Windows μέσω Steam τον Νοέμβριο του 2021. Στη συνέχεια, έγινε διαθέσιμο για OS X και Linux τον Απρίλιο του 2013 μαζί με το  DLC  The Teleporter Chambers.Τον Ιούνιο του 2013, κυκλοφόρησε για Android ως μέρος του Humble Bundle με το Android 6, περιλαμβάνοντας εκδόσεις χωρίς DRM για Windows, Mac OS και Linux και το soundtrack του. Εκδόσεις για το PlayStation 3 και το PlayStation Vita κυκλοφόρησαν επίσης τον Ιούλιο του 2013 με την ονομασία Stealth Inc: A Clone in the Dark.

Διαβάστε το review του  Stealth Bastard Deluxe.

Read More...

Το No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way είναι ένα FPS που αναπτύχθηκε από τη Monolith Productions και δημοσιεύτηκε από τη Sierra Entertainment, κυκλοφόρησε για Windows στις 30 Σεπτεμβρίου 2002 και αργότερα μεταφέρθηκε σε MacOS το 2003. Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς No One Lives Forever, η συνέχεια του παιχνιδιού The Operative του 2000: No One Lives Forever.

 


O παίκτης χειρίζεται τον χαρακτήρα της κατασκόπου Cate Archer, η οποία εργάζεται για την UNITY και επιστρέφει στην ενεργό δράση και προσπαθεί να ματαιώσει το Project Omega της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης H.A.R.M..Το video game επικεντρώνεται στις εντάσεις που αυξάνονται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης σχετικά με το μικροσκοπικό, αλλά στρατηγικής σημασίας νησί Khios. Η Cate Archer ταξιδεύει σε διάφορα μέρη ολοκληρώνοντας missions με σκοπό να σταματήσει την H.A.R.M. και τα σχέδια της.

Read More...

"Τα δικαιώματα των τρανς και των γυναικών είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Στηρίζουμε τους LGBTQ+"
 



Οι εργαζόμενοι της Electronic Arts απειλούσαν με απεργία, καθώς όλος ο όμιλος της EA να πάρει θέση για τα δικαιώματα των LGBTQ+ και των γυναικών (σ.σ. ειδικά στο θέμα των εκτρώσεων). Τελικά η EA πήρε δημόσια θέση με αναρτήσεις στα social media, στηρίζοντας τα δικαιώματα των LGBTQ+ και των γυναικών. Έτσι, η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων ακυρώθηκε.
 

Read More...

Δωρεάν τα Geneforge 1: Mutagen, Hood: Outlaws & Legends και Iratus: Lord of the Dead. Read More

Δωρεάν τα A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition και Car Mechanic Simulator 2018. Read More

Βάλτε όλα τα υπάρχοντα σας σε ένα κουτί και πετάξτε το στη φωτιά. Read More

Notification