Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γενική Συζήτηση

13 Nov 2020 18:07 #241078 by Giorgos Tsolaridis
Πρόστιμο και προσωρινό ban σε επαγγελματία παίκτη του League of Legends
Μετά από ρατσιστικό σχόλιο που έκανε σε stream.


Ο Kim “OnFleek” Jang-gyeom, επαγγελματίας παίκτης του League of Legends για το Sandbox Gaming τιμωρήθηκε με πρόστιμο και με αναστολή του λογαριασμού του για λόγια μίσους που είπε.

Σύμφωνα με αναφορές του Iven, ο Kim έκανε ρατσιστικά σχόλια κατά την διάρκεια ενός stream και όπως είπε η μεταφράστρια του ESPN, Ashley Kang, είπε ότι “ ο καλός Κινέζος είναι ο νεκρός Κινέζος”. Η Riot δήλωσε επίσημα: “ Έχει επιβεβαιωθεί ότι ο OnFleek έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο εναντίων άλλου παίκτη, κατά την διάρκεια του stream του” και του υπέβαλε πρόστιμο ένα εκατομμύριο won της Νότιας Κορέας (896 δολάρια) και του έδωσε ban για τρία games.



Η ομάδα του πήγε ακόμα πιο μακριά και του υπέβαλε πρόστιμο άλλα τρία εκατομμύρια won (2.687 δολάρια), ενώ του απαγόρευσε την συμμετοχή σε όλο τον πρώτο γύρο της σεζόν του 2021. Επιπλέον η ομάδα του απαιτεί να κάνει 30 ώρες κοινωνικής εργασίας. Η Sandbox Gaming δήλωσε: “Θα δείξουμε την σοβαρότητα και τον κίνδυνο που έχει η χρήση ρατσιστικών σχόλιων σε όλους τους παίκτες. Θα εξετάζουμε συχνά για μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2020 19:28 #241126 by Giorgos Tsolaridis
Μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι η Seraphine του League of Legends είναι βασισμένη στην ίδια
Οι ομοιότητες στις φωτογραφίες είναι αρκετές.


Μία γυναίκα με το όνομα Stephanie, ισχυρίζεται ότι η νέα champion του Leage of Legends με όνομα Seraphine είναι εμπνευσμένη από την ίδια, καθώς υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους, όπως το όνομα τους και η εμφάνιση τους. Τον ισχυρισμό της στηρίζει σε μία επαφή που είχε με έναν υπάλληλο της Riot Games το 2019. Η Stephanie πιστεύει ότι ο υπάλληλος δανείστηκε χαρακτηρίστηκα από την ίδια για τον φανταστικό χαρακτήρα.

Η Riot Games αρνείται τους ισχυρισμούς δηλώνοντας: "Η Seraphine έχει δημιουργηθεί ανεξάρτητα από την Riot Games και δεν είναι βασισμένη σε κάποιο πρόσωπο. Επιπλέον ο υπάλληλος στον οποίο αναφέρεται (η Stephanie) έχει φύγει από την Riot Games πάνω από ένα χρόνο και εργαζόταν σε ένα τμήμα και σε μία από τα οποία δεν είχε καμία επιρροή στη διαδικασία δημιουργικής σχεδίασης"

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2021 14:33 #244443 by Giorgos Tsolaridis
League of Legends: O Viego
Ο Ruined King που παίρνει abilities από champions που βοηθάει!


Αν στο League of Legends δίνατε assist σε kills αλλά το έργο σας δεν αναγνωριζόταν έως τώρα, τότε ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον Viego the Ruined King.

Ο νέος αυτός champion παίρνει abilities από τους εχθρούς για τους οποίους θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του να πάρουν kills. Το passive ability του λέγεται Sovereign's Domination, με το οποίο ο Viego κατέχει τον έχει του, για τον οποίο βοήθησε ένα συμπαίκτη να κάνει kill κι έτσι αποκτά ένα ποσοστό από το max health του. Όσο κάνει το possess στον εχθρό, τα items, οι επιθέσεις και οι μη ultimate abilities του Viego είναι αυτές του εχθρού, ενώ κερδίζει κι ένα δωρεάν cast της Ultimate επίθεσής του, που λέγεται Heartbreaker. Επίσης, όταν κάνει possess έναν εχθρό, αποκτά και bonus movement speed όταν κινείται προς αντίπαλους champions.


Η Ulti του, το Heartbreaker ability, του επιτρέπει να βγαίνει από τα σώματα τα οποία κατέχει και να κάνει teleport μπροστά, κάνοντας επίθεση σε εχθρικό champion από απόσταση, όποιον έχει το χαμηλότερο ποσοστό health και κάνοντας bonus damage που εξαρτάται από το πόσο health έχουν χάσει. Επίσης, οι εχθροί που θα βρίσκονται σε μια εμβέλεια από τον άτυχο εχθρό-συμπαίκτη τους θα λάβουν ένα knock.

Ο Viego θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο και εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ OP. Επίσης, η νέα ranked season του League of Legends ξεκίνησε πρόσφατα και το πρώτο Clash tournament θα λάβει χώρα το διάστημα 16-17 Ιανουαρίου. Η Riot Games έχει κάνει αλλαγές σε αντικείμενα και έχει παρουσιάσει μια νέα class, την Mythics, ενώ έχει αναβαθμίσει την εμφάνιση του shop.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 00:05 - 07 Apr 2021 02:38 #248861 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Riot Games αποκάλυψε την Gwen, την επόμενη champion του League of Legends.

Η Gwen, The Hallowed Seamstress είναι μία παιδική κούκλα που παίρνει σάρκα και οστά. Σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή η εταιρεία παρουσίασε την ιστορία της Gwen και έδωσε μία πρώτη εικόνα του πως θα δείχνει μέσα στο παιχνίδι. Σύμφωνα με το τρέιλερ, η Gwen ήταν αρχικά μία κούκλα που έφτιαξε μία μοδίστρα. Η Gwen αγαπούσε την δημιουργό της πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς ένα ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα η κούκλα να καταλήξει να βουλιάζει στην θάλασσα. Όταν όμως η Gwen έφτασε στον πάτο της θάλασσας, μία μυστηριώδης δύναμη την βρήκε και την μεταμόρφωσε. Στο gameplay τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Gwen φαίνεται να έχει ανθρώπινη μορφή με χαρακτηριστικά κούκλας και έχει ως όπλο ένα τεράστιο ψαλίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η Riot κατά την κυκλοφορία του Viego νωρίτερα φέτος γνωρίζουμε πως η Gwen απέκτησε την νέα της μορφή χάρη σε ένα ξόρκι του Ruined King και πως λογικά θα συνδέεται με τον Viego. Η Gwen θα είναι ένα AP top lane champion και είναι ήδη διαθέσιμη στο Public Beta Environment του League of Legends, για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την κανονική κυκλοφορία της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Apr 2021 13:44 #250007 by Giorgos Tsolaridis
Ρούχα League of Legends Σε συνεργασία με την UNIQLO.
 Η νέα κολεξιόν αποκαλύφθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του League of Legends στο Twitter και ήταν μια φωτογραφία της Ahri να ποζάρει με μια μπλούζα K/DA. Η σειρά ρούχων της UNIQLO περιλαμβάνει επίσης τέσσερις ακόμα μπλούζες που περιέχουν references του League of Legends. Οι μπλούζες θα κοστίζουν 19.99 δολάρια και θα κυκλοφορούν σε νούμερα από XXS έως και 3XL.  Σε μια δήλωσή του, ο Ryan Crosby της Riot Games επεσήμανε την σημαντικότητα της νέας αυτής συνεργασίας. Ειδικότερα, η δήλωσή του ήταν η εξής: “Η UNIQLO είναι δεσμευμένη στο να δημιουργεί ρούχα με τέτοιο τρόπο που να εκφράζουν το πάθος που έχουν για την ένδυση. Ένα τέτοιο συναίσθημα νιώθουμε και εμείς στην Riot Games και θέλουμε να το νιώσουν και οι παίκτες όταν θα φοράνε τα ρούχα μας. Είμαστε υπερήφανοι για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συνεργαστούμε με μια τέτοια εταιρεία. ”

 Οι κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη από τις 24/5 και  μπορείτε να την δείτε εδώ .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 22:39 #250807 by Ερμής Δερβίσης
Η Riot σταμάτησε την παραγωγή του fanmade project Chronoshift
Δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει τους developers ένα χρόνο πριν.


Η Riot δήλωσε ότι έστειλε νομική επιστολή στους developers του Chronoshift και τους ζητάει να σταματήσουν την παραγωγή του και δήλωσε ότι οι νομικές πολιτικές της είναι ξεκάθαρες και τους προειδοποίησε ένα χρόνο πριν να μην ξεκινήσουν το project.

Το τμήμα ασφάλειας της Riot ήρθε σε επαφή μαζί τους και τους ζήτησε να παραδώσουν τον κώδικά τους και την σελίδα τους. Μαζί με αυτό το μήνυμα ακολουθεί και ένα screenshot με την συνομιλία που είχαν οι developers του Chronoshift με το τμήμα ασφαλείας της Riot, η οποία ξεκινάει ως εξής: "Το νομικό τμήμα της Riot δεν είναι ενθουσιασμένο με το project σας και ψάχνει κάποιο τρόπο για να μείνουν ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές". Στην συνέχεια το ύφος της συνομιλίας αλλάζει καθώς οι developers αρνούνται να δώσουν απευθείας αυτό τους ζητείται: "Δώσε μου αυτό που ψάχνω και δεν θα κάνουμε μήνυση. Αρνήσου και θα κάνουμε. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να το παρατραβήξω. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να μιλήσεις σε κάποια νομική εκπροσώπηση είσαι απόλυτα ελεύθερος να το κάνεις. Εγώ είμαι στην ομάδα ασφαλείας. Βρίσκω ανθρώπους και πράγματα. Δεν έχω σχέση με τις νομικές διαδικασίες της Riot. Μπορούμε να κάνουμε μία συμφωνία και να το λυσσούμε σήμερα ή μπορούμε να πάμε στο δικαστήριο. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει".

riots security with zed

Εκπρόσωπος της Riot δήλωσε: "Η πολιτική μας για τα projects όπως το Chronoshift αναγράφεται στην παράγραφο 3 των νομικών οδηγιών μας. Καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα του Chronoshift είναι απογοητευμένοι, όμως δεν θα έπρεπε να τους εκπλήσσει το αίτημά μας". Ο εκπρόσωπος ανέφερε επίσης για την τροπή της συζήτησης που έγινε πιο πριν και δήλωσε απογοητευμένος: "Θα λύσουμε το θέμα εσωτερικά". Στο γράμμα που στάλθηκε από την Riot στην ομάδα του Chronoshift αναγράφεται ότι οι πνευματικές ιδιοκτησίες της Riot είναι πολύ πολύτιμες και παίρνει πολύ σοβαρά τέτοια θέματα. Ζητάει την άμεση παύση της ανάπτυξης του Chronoshift, το κλείσιμο του server, την αφαίρεση οποιουδήποτε σχετικού υλικού από τα social media της ομάδας και την παράδοση οποιουδήποτε software που σχετίζεται με το συγκεκριμένο project.

Επιπλέον γράφει: "Παρόλο που ξέρουμε ότι είναι απογοητευτικό για εσάς, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι οι developers, οι καλλιτέχνες και οι υπάλληλοι της Riot έχουν ξοδέψει αμέτρητές ώρες για δημιουργήσουν διασκεδαστικές εμπειρίες στους νόμιμους servers της. Μη εξουσιοδοτημένοι servers όπως το Chronoshift κάνουν κακό στην Riot, στις δουλείες και συνεπώς στους υπαλλήλους της. Παρόλο που ελπίζουμε να λύσουμε το ζήτημα ανεπίσημα, να ξέρετε ότι η Riot είναι προετοιμασμένη να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για να προστατέψει τα δικαιώματά της, συμπεριλαμβανομένου να πάει στο Αμερικανικό Δικαστήριο".

Η ομάδα ανάπτυξης του Chronoshift συμφώνησε με το αίτημα, όμως δήλωσε απογοητευμένοι: "Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το project εδώ και πέντε χρόνια και έχουμε αφιερώσει χιλιάδες ώρες. Δεν ζητήσαμε το παραμικρό και έχουμε πληρώσει όλα τα έξοδα από τις τσέπες μας. Έχουμε αρνηθεί την είσοδο σε ανθρώπους που μας προσέφεραν χιλιάδες δολάρια για δουν αυτό το project". Επίσης αρνήθηκε ότι παραβίασε τα πνευματικά δικαιώματα της Riot και δήλωσε επίσης ότι το Chronoshift δεν θα ερχόταν ποτέ σε ανταγωνισμό με το League of Legends.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 10:41 #251212 by Giorgos Tsolaridis
Ο pro παίκτης Sinatraa αποκλείστηκε για 6 μήνες για σεξουαλικές επιθέσεις στην πρώην του Η Riot Games του έριξε ban μετά από έρευνα. 

 Η Riot Games έριξε ένα εξάμηνο ban στον Sinatraa, με αιτιολογία τις σεξουαλικές επιθέσεις στην πρώην του.
 Την είδηση αυτή  ανακοίνωσε ο ίδιος ο Sinatraa , ο οποίος έγραψε ότι τους τελευταίους δύο μήνες αφιέρωσε χρόνο στο πως να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος. Δήλωσε επίσης ότι δεν έχει στην κατοχή του κανένα βίντεο ή ηχητικό που χρησιμοποίησε η πρώην του για να τον κατηγορήσει, καθώς μετά τον χωρισμό τους έσβησε ότι βίντεο είχε. Πρόσθεσε ότι δεν φαντάστηκε ότι θα γινόταν όλη αυτή η συζήτηση. Επίσης, η ποινή ισχύει αναδρομικά, καθώς επειδή βρίσκεται ήδη σε αποκλεισμό για 2 μήνες, θα χρειαστεί να μείνει εκτός διοργανώσεων eSports για άλλους 4 μήνες (σύνολο 6).

 Η Riot Games θέλησε πιθανόν να ικανοποιήσει έτσι και τις δύο πλευρές, τόσο το πρώην ζευγάρι, όσο και το community της, χωρίς δηλαδή να αποκλείσει μόνιμα τον παίκτη από τις διοργανώσεις της.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2021 13:28 #253481 by Γιώργος Σκένδρος
Ο νέος champion του League Of Legends Akshan φτάνει στο Patch 11.15.

 
Ο Akshan είναι ο ολοκαίνουργιος champion του League of Legends με έμπνευση από τη Νότια Ασία, ο οποίος φτάνει στο patch 11.15 ως μέρος του event Sentinel of Light. Αυτός ο Rogue Sentinel έχει παρόμοια ιστορία με τον Viego. Και οι δύο αναζητούν εκδίκηση για τους αγαπημένους τους, αλλά οι επιλογές του Akshan επικεντρώνονται στη σωτηρία του κόσμου, όχι στην καταστροφή του.Ο Akshan έχει ένα μοναδικό abillity που δεν έχει ξαναδεί ποτέ στο League of Legends, όπου μπορεί να κάνει revive τους συμπαίκτες του. Εάν οι εχθρικοί champions σκοτώσουν τους συμπαίκτες του Akshan, ο εχθρός χαρακτηρίζεται ως Scoundrel. Σκοτώνοντας τον Scoundrel του δίνει επιπλέον χρυσό και ανασταίνει τους πεσόντες συμπαίκτες του στη βάση. Ο Akshan απαιτεί stealth. Ενώ είναι καμουφλαρισμένος, μπορεί να ακολουθήσει μονοπάτια που οδηγούν στους Scoundrels, ενώ κερδίζει ταχύτητα και αναπλήρωση mana όταν πλησιάζει προς τους Scoundrels.
 

 Ο Akshan μπορεί να πετάξει το Avengerang που προκαλεί damage όταν ρίχνεται στον στόχο και όταν επιστρέφει. O Akshan μπορεί να αιωρείται με το αγκίστρι του και μπορεί να ρίξει σφαίρες στον πλησιέστερο εχθρό- αυτό το abillity ονομάζεται Heroic Swing. Ένα άλλο abillity είναι το Comeuppance, όπου ο Akshan διοχετεύει ενέργεια από σφαίρες στο όπλο του ενώ κλειδώνει έναν εχθρό. Στη συνέχεια απελευθερώνει όλες τις σφαίρες που απέκτησε προς έναν στόχο. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή το abillity με το Heroic Swing.Ο Akshan έχει επίσης μια passive έκρηξη physical damage τριών χτυπημάτων. Εάν ο στόχος είναι champion, τότε ο Akshan αποκτά μια ασπίδα. Αμέσως μετά εξαπολύει μια δεύτερη επίθεση, αλλά η ακύρωση της δεύτερης βολής δίνει στον παίκτη μια έκρηξη ταχύτητας.Οι παίκτες μπορούν να αρχίσουν να παίξουν ως Akshan στις 22 Ιουλίου.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:03 #254603 by Stathis Moose Stathopoulos
Πέρα από την Activision Blizzard, η Καλιφόρνια έχει κάνει μήνυση από το 2018 και προς την Riot Games



Επίσης για τοξικότητα και σεξισμό εντός της εταιρείας.

Μπορεί η είδηση της πολιτείας της Καλιφόρνια που μήνυσε την Activision Blizzard για τοξικότητα και σεξισμό εντός της εταιρείας, να βρίσκεται στην επικαιρότητα, ωστόσο η εν λόγω πολιτεία έχει κάνει μήνυση για παρόμοιους λόγους και προς την Riot Games.

Η συγκεκριμένη μήνυση, η οποία δεν είχε λάβει παρόμοια έκταση όσο αυτή της Activision Blizzard, κατατέθηκε προς την Riot Games το 2018 και αφορά: "Διάκριση μεταξύ φύλων, σεξουαλική παρενόχληση και αντίποινα κατά των γυναικών της εταιρείας". Αμφότερες οι δύο μηνύσεις έχουν γίνει από το California Department of Fair Employment and Housing, δηλαδή την αντίστοιχη επιθεώρηση εργασίας της Καλιφόρνια. Αρχικά και στις δύο περιπτώσεις, εργαζόμενοι κατήγγειλαν περιστατικά διακρίσεων και στη συνέχεια η επιθεώρηση εργασίας προχώρησε σε μηνύσεις προς τις εταιρείες.

Επίσης, σε αμφότερες τις δύο υποθέσεις, οι εταιρείες απαγορεύεται να ασκήσουν αντίποινα προς εργαζόμενους που έκαναν τις καταγγελίες. καθώς η νομοθεσία τους προστατεύει. Οι περισσότερες καταγγελίες προέρχονται από γυναίκες, καθώς αφορούν κυρίως περιστατικά σεξισμού, ανισότητας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

File Attachment:


Τι συνέβη με την Riot Games
Στην Riot Games καταγγέλθηκαν περιστατικά από γυναίκες, σύμφωνα με τα οποία τις εμπόδιζαν να πάρουν προαγωγή λόγω διακρίσεων φύλου, υπήρχαν περιστατικά επιβλαβούς συμπεριφοράς, τόσο προς γυναίκες, όσο και άνδρες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης απαξιωτικής γλώσσας, ενώ ορισμένες γυναίκες κατήγγειλαν ότι συνάδελφοί τους τους έστελναν...dickpicks! Η αρχική καταγγελία αναφέρει επίσης ότι "ένας άντρας εργαζόμενος είχε τη δυνατότητα να παραμείνει σε θέση ηγεσίας παρά το ότι έκανε τακτικά σεξουαλικά σχόλια στο χώρο εργασίας, έκανε ναρκωτικά και βίασε συνάδελφο στη Riot Games".

Όπως θα δείτε στο χρονικό των μηνύσεων κατά της Riot Games, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές εξωδικαστικά, προφανώς με αποζημιώσεις υπέρ των εργαζομένων. Ωστόσο, η νομική εταιρεία Genie Harrison, ισχυρίζεται ότι παρότι υπάρχουν ορισμένες μεμονωμένες αποζημιώσεις εργαζομένων, η υπόθεση δεν έχει ακόμη κλείσει για όλους τους εργαζόμενους και παραμένει στη διάθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Los Angeles για κάποια μελλοντική δημόσια δίκη. Ένας άλλος δικηγόρος, ο Kellen Voyer, πιστεύει ότι "δεν είναι απαραίτητο για την Riot Games να πάει το θέμα δικαστικά και ότι θα προσπαθήσει να το αποφύγει, καθώς αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στη δημόσια εικόνα της".

Δείτε εδώ αναλυτικά το συμφωνητικό που έγινε  μεταξύ της Riot Games και των εργαζομένων. 

Διαβάστε ακόμη για την φήμη του Battle Royale mode στο League of Legends.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:27 #254686 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Riot Games σκέφτεται να δημιουργήσει ένα K-Pop συγκρότημα τύπου K/DA και για το Valorant



Η συνέχεια μετά το LoL.

Μετά το virtual συγκρότημα K/DA αλλά και τους Pentakill του League of Legends, η Riot Games σκέφτεται να δημιουργήσει ένα ακόμη virtual συγκρότημα Κορεάτικης Pop, αυτή τη φορά για το Valorant.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν ο Toa Dunn, επικεφαλής του τμήματος Riot Music, ο οποίος δήλωσε: "Θα συνεχίσουμε με την μουσική και στο Valorant. Η μουσική πιστεύω ότι είναι απλά κάτι βασικό για εμάς εδώ στη Riot. Θα είχα εκπλαγεί αν φτιάχναμε οτιδήποτε και η μουσική δεν ήταν μέρος της εμπειρίας. Θα συνεχίσουμε να το πράτουμε αυτό με τα πάντα, υποθέτω.

Διαβάστε περισσότερα για το συγκρότημα K/DA του League of Legends.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification