Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γενική Συζήτηση

18 Oct 2019 23:33 #227825 by Astro
Έχει μεινει τίποτα αλλο για να βγάλει η Riot;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2019 09:21 #227828 by Giorgos Tsolaridis
League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch
Δείτε το πρώτο βίντεο.


Η Riot Games ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα League of Legends FPS με ανταγωνιστικά multiplayer modes, το οποίο από ένα πρώτο δείγμα μοιάζει αρκετά στο Overwatch.

Ο προσωρινός τίτλος του είναι "Project A" και θα βασίζεται στους champions του League of Legends και στο tactical στοιχείο. Οι developers της ομάδας της Riot Games είναι έμπειροι στην αγορά των FPS, ενώ τους έχει δοθεί μεγαλύτερη ελευθερία για δημιουργικότητα από κάθε άλλο τίτλο της εταιρείας. Επίσης, οι developers ανακοίνωσαν ότι γνωρίζουν για τις ανησυχίες χρηστών σχετικά με το ping και το cheating και δουλεύει προς την βελτίωση της εμπειρίας από την πρώτη ημέρα ανάπτυξης, ώστε να εξαλείψει τέτοια φαινόμενα.


Η Riot Games έχει επενδύσει χρήματα στο Shooter της σε μακροπρόθεσμη βάση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2019 09:25 #227829 by Giorgos Tsolaridis
Legends of Runeterra: League of Legends Card game
Ανακοινώθηκε και επίσημα.


Η Riot Games ανακοίνωσε και επίσημα το Legends of Runeterra, ένα Card game στον κόσμο του League of Legends, με τους γνώριμους σε όλους μας champions.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση PAX Aus 2019. Οι Champions και οι κάρτες αφορούν τις έξι βασικές περιοχές της Runeterra (Demacia, Noxus, Ionia, Piltover & Zaun, Freljord και Shadow Isles). Το mana σας αυξάνεται σε κάθε turn, όπςω και στο Hearthstone. Το Mana σας επιτρέπει να παίξετε με creatures και champions, που έχουν τα κλασικά στατιστικά attack και defense που συναντάμε σε card games, καθώς επίσης και abilities ή buffs που καθορίζουν πως θα συμπεριφερθούν στη μάχη. Μπορείτε φυσικά να επιτεθείτε και στο Nexus (βάση) του αντιπάλου και αν την κατεβάσετε στο 0 να κερδίσετε το ματς.

Τα παιχνίδια στο Legends of Runeterra θα διαρκούν 15-20 λεπτά. Υπάρχουν διάφορες διαφοροποιήσεις σε σχέση με άλλα Card games, όπως για παράδειγμα στο damage που κάνετε στο Nexus. Τα spells κάνουν direct damage, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικό mana pool από τις κάρτες χαρακτήρων, ενώ μπορούν να γίνουν counter. Κάποια spells είναι γρήγορα και άλλα αργά και γίνονται queue στη μέση του πεδίου μάχης (με γύρους). Στόχος σας είναι επίσης να δημιουργήσετε συνεργασίες μεταξύ των champions, όπως γίνεται σε card games τύπου Magic The Gathering. Για παράδειγμα, ένας champion μπορεί να κάνει level up αν επιτύχετε έναν αριθμό από damage στους εχθρούς σας, ενώ με άλλους champions μπορείτε να κάνετε target πολλαπλούς εχθρούς. Σε κάθε level up κερδίζετε νέα abilities χωρίς να χαλάσετε resources.


Το Legends of Runeterra αναμένεται να έχει απήχηση στους fans του League of Legends και θα προσπαθήσει να μπει "σφήνα" στην πρωτιά του Hearthstone. Στο deckbuilding δεν υπάρχουν τυχαία card packs που μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα (προς το παρόν), αλλά μπορείτε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα σε wild cards τις οποίες αλλάζετε με όποια θέλετε από το deck σας. Επισης, υπάρχουν περιορισμοί στις εβδομαδιαίες αγορές, ενώ υπάρχουν και quests για να κάνετε level up και να ξεκλειδώσετε νέες κάρτες. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε skins με πραγματικά χρήματα.

Κάντε προ-εγγραφή για να σας έρθει κωδικός για το παιχνίδι και να μπορέσετε να παίξετε την closed beta. Μέσα στο 2020 αναμένεται μια μεγαλύτερη beta. Το Legends of Runeterra θα κυκλοφορήσει σε PC, Mac, Android και iOS.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2019 09:27 #227831 by Giorgos Tsolaridis
Arcane: Σειρά βασισμένη στο League of Legends
Μάχες και δράμα στο Piltover.



Η Riot Games ανακοίνωσε μία σειρά, το Arcane. Ύστερα από τόσες ανακοινώσεις για τα νέα games της, περιμέναμε ότι κάπου εκεί θα ήταν το τέλος της παρουσίασης αλλά η Riot μας εξέπληξε δείχνοντάς μας το τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά της. Δείτε το παρακάτω:


Η σειρά θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του League of Legends, συγκεκριμένα στο Piltover, ενώ θα ασχοληθεί με το lore κάποιων χαρακτήρων όπως για παράδειγμα της Jinx. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Arcane παρόλα αυτά μπορείτε να διαβάσετε για όλα τα νέα games τα οποία ανακοίνωσε η Riot.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2019 09:35 #227832 by Giorgos Tsolaridis
H Riot ανακοίνωσε μια πληθώρα από νέα games και σίγουρα ευχαρίστησε πολλούς fans με αυτήν της την κίνηση. Δείτε αναλυτικά όλο το livestream της Riot στο παρακάτω βίντεο.

Κάντε κλικ για να δείτε ολόκληρο το livestream.

Κυκλοφόρησε επίσης βίντεο για τα 10 χρόνια League of Legends, απολαύστε τo:


Τέλος, όσον αφορά το League of Legends, η Riot θα μας παρουσιάσει την γυναίκα του Lucian, Senna, η οποία είναι και ο νεος ήρωας του Summoner's Rift:


Τα γραφεία της Riot Games σε όλο τον κόσμο ετοιμάζουν τις δικές τους συναντήσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε από τα social media.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Oct 2019 20:07 #228120 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Το νέο hip-hop συγκρότημα της Riot Games ντύνεται με Lοuis Vuitton

Μετά από την συνεργασία που ανακοινώσε η εταιρία με το διάσημο οίκο μόδας Lοuis Vuitton, σειρά παίρνουν και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα η Riot Games θα δημιουργήσει ένα hip-hop που θα αποτελείται από τους Qiyana, Senna, Akali και Yasuo. Όλοι οι χαρακτήρες του συγκροτήματος θα είναι ντυμένοι με την υπογραφή του Γαλλικού οίκου μόδας. Οι πραγματικοί καλλιτέχνες που κρύβονται πίσω από τις φωνές των χαρακτήρων είναι οι Becky G, Keke Palmer, Soyeon, Duckwrth και Thutmose, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν και μια live συναυλία με το νέο τους single κομμάτι Giants, στα πλαίσια του τελικού του League of Legends World Championship στις 10 Νοεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με την παρουσίαση του συγκροτήματος True Damage.

Το συγκρότημα καλείται True Damage και αποτελεί μια παρόμοιε προσπάθεια της εταιρίας μετά από το K-Pop συγκρότημα που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Nov 2019 09:33 #228476 by Giorgos Tsolaridis
Αμερικανίδα πολιτικός παίζει League of Legends στο Silver IV
Επιλέγει κυρίως Miss Fortune και Morgana για main.


Η Αμερικανίδα πολιτικός Alexandria Ocasio-Cortez, έκανε share στα social media ένα screenshot, στο οποίο φαίνεται ότι παίζει League of Legends και συγκεκριμένα διαφήμισε την άνοδό της στην κατηγορία Silver IV.

Λέγοντας την ατάκα "Τα κατάφερα" δείχνει άκρως χαρούμενη. Έκανε την δημοσίευση στο LoL subreddit και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ενώ ο Ισπανός ιδρυτής της οργάνωσης G2 eSports της απάντησε μέσω Twitter, λέγοντάς της ότι θα μπορούσε να έρθει στο Βερολίνο για επίσκεψη κάποια στιγμή. Η Cortez παίζει κυρίως με Miss Fortune και Morgana.



Η Cortez δεν είναι η μόνη πολιτικός που παίζει games. Ο γερουσιαστής του Vermont και υποψήφιος για την προεδρία του 2020, Bernie Sanders, κάνει livestreams στο Twitch με το username "Bernie TV", ενώ και ο Andrew Yang, επίσης υποψήφιος πρόεδρος, άνοιξε και αυτός κανάλι στο Twitch από πέρυσι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 11:43 #228837 by Giorgos Tsolaridis
League of Legends: Ο champion Aphelios
Έχει πέντε όπλα και μαθαίνεται δύσκολα.


Ο νέος champion του League of Legends ονομάζεται Aphelios και έχει αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας στην εκμάθηση.

Κουβαλάει μαζί του πέντε όπλα και συγκεκριμένα ένα boomerang, ένα φλογοβόλο, ένα κανόνι, το Scythe Pistol και ένα rifle μακρινής απόστασης. Για να τον μάθετε θα χρειαστεί να έχετε πειθαρχία, να εστιάζετε στη λεπτομέρεια και ψυχικά αποθέματα, σύμφωνα με την Riot Games.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Στον Aphelios δεν θα μπορείτε να επιλέξετε ποια όπλα θα έχει κάθε φορά. Κάθε όπλο θα έχει 50 σφαίρες και όταν αυτές τελειώσουν τότε ο champion αλλάζει αυτόματα στο επόμενο όπλο, ενώ το αμέσως προηγούμενο πάει στο τέλος για να ξαναγεμίσει. Έτσι, τα όπλα ακολουθούν κυκλική πορεία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2019 21:02 #229264 by Giorgos Tsolaridis
Σειρά ρούχων League of Legends από την Louis Vuitton
Για gamers με ακριβά γούστα.


Η συλλογή ρούχων και αξεσουάρ "Louis Vuitton and League of Legends" κυκλοφόρησε και όπως ήταν αναμενόμενο, τίποτα από αυτά που περιλαμβάνει δεν είναι φθηνό.

Η σειρά φαίνεται να είναι ελαφρώς βασισμένη στο skin True Damage Qiyana Prestige Edition, με την champion να εμφανίζεται σε μπλουζάκια και φορέματα. Όλα τα αντικείμενα της σειράς φέρουν τα λουλούδια και τα αστέρια της Louis Vuitton και πολλά από αυτά έχουν ένα μοτίβο με ρίγες του οποίου η σύνδεση με το League of Legends παραμένει άγνωστη.

Το πιο φθηνό από τα αντικείμενα είναι μια κορδέλα αξίας περίπου 154 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό είναι ένα δερμάτινο μπουφάν που κοστίζει πάνω από 5.000 ευρώ.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρη την συλλογή. (γιατί μόνο για να την δούμε είναι, θα καταλάβετε...)

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2020 13:23 - 21 Aug 2022 13:08 #231140 by Giorgos Tsolaridis
Legends of Runeterra open beta
Δε θα διαγράφει την πρόοδο των παικτών σύμφωνα με την καινούρια ενημέρωση της Riot Games.

H Riot Games προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την open beta του Legends of Runeterra , ενόψει και της κυκλοφορίας της που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου.

Η σημαντικότερη ίσως, είναι πως όσοι συμμετέχουν στην open beta δε θα χρειάζεται να ανησυχούν μήπως χάσουν τις κάρτες, το rank, ή τα νομίσματά τους. Η Riot Games διαβεβαίωσε πως κανένας λογαριασμός δε θα διαγραφεί μέχρι την πλήρη έκδοση του Legends of Runeterra, αργότερα μέσα στο 2020.
Επιπλέον, εξίσου σημαντικές είναι και οι αλλαγές στα ranked modes, social features και economy changes. Το ranked mode θα είναι μία ανταγωνιστική «beta Season” στα πρότυπα του League of Legends, όπου με κάθε νίκη θα κερδίζετε LP και στα εκατό θα μεταπηδάτε στην επόμενη κατηγορία. Αξιοσημείωτο είναι δε και το γεγονός πως εάν χάσετε δε θα υποβιβάζεστε στην προηγούμενη κατηγορία που ήσασταν.

Η σελίδα της open beta αναφέρει: "Ένα πρόβλημα με τα card games είναι πως για να αναβαθμιστείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένες τακτικές. Εμείς θέλουμε να τεστάρετε διαφορετικές τεχνικές χωρίς να θυσιάσετε κάτι από τη πρόοδο σας. Έτσι όταν θα φτάσετε σε ένα επίπεδο στο Legends of Runeterra, να το διατηρήσετε για το υπόλοιπο της σεζόν".

Η επόμενη σημείωση αφορά στα economy changes και πως οι παίκτες θα κερδίζουν νέες κάρτες. Υπάρχει αναλυτικό post που εξηγεί επακριβώς τη διαδικασία αλλά με μία πρώτη ματιά τα premium και τα non-premium νομίσματα έχουν προσαρμοστεί ώστε να μπορούν να αποκτηθούν σε διαφορετικές περιοχές, εξίσου.

Τέλος όσον αφορά τα social features θα μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους σας και να ανταλλάξετε κάρτες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification