God of War

Hot
REVIEWED ON PS2  

Η πρώτη ιστορία του Έλληνα ημίθεου!

Η πρώτη ιστορία του Έλληνα ημίθεου!

Η πρώτη ιστορία του Έλληνα ημίθεου!

Το 2005 μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια σημαδιακή χρονιά στην αγορά των games, καθώς η Sony αποφασίζει για πρώτη φορά να συναρπάσει τους οπαδούς των Hack and slash που διέπονται από μια έντονη ροπή προς την αιματοχυσία. Και εγένετο God of War! Ένα παιχνίδι δράσης στο οποίο για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί ένας εικονικός Έλληνας ημίθεος, ο Kratos, ο οποίος...τα έχει βάλει με τους Θεούς του Ολύμπου. 

Είναι ίσως η πρώτη φορά που το ελληνικό μυθολογικό στοιχείο "παντρεύεται" περίτεχνα με την ικανότητα αμερικανών developers. Στην προκειμένη περίπτωση, το δημιούργημα της Sony Santa Monica εντυπωσιάζει, δεδομένου του ότι η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης είχε ως μόνη εμπειρία πριν από αυτό το Kinetica, ένα racing για το PlayStation 2.

Το God of War είναι διαθέσιμο όχι μόνο στο PlayStation 2 αλλά και στο PlayStation 3, ως μέρος της God of War Collection - Volume 1. Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει τα God of War και God of War II σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Αποτελεί δε ένα κόσμημα για τη συλλογή κάθε fan του PlayStation.

God created Kratos...and Kratos killed God!
Πρωταγωνιστής της απόλυτης μυθολογικής εποποιίας είναι ο Kratos, ένας σπαρτιάτης οπλαρχηγός όνομα και πράγμα! Πανίσχυρος και ανελέητος προς τους εχθρούς του, ο Kratos τα βρήκε σκούρα αντιμετωπίζοντας τις ορδές ενός βάρβαρου βασιλιά και κατέφυγε –προς μεγάλη του ατυχία– στην κλασική λύση των τότε απελπισμένων, τη θρησκεία, η οποία ως γνωστόν στην αρχαία Ελλάδα ήταν ο δωδεκαθεϊσμός. Ο Kratos παρακάλεσε τον Άρη να του δώσει την δύναμη να εξοντώσει τους εχθρούς του με αντάλλαγμα τις ισόβιες υπηρεσίες του. Ο Άρης δέχθηκε την συμφωνία και εφοδίασε τον Kratos με τα Blades of Chaos, ένα ζευγάρι αλυσιδωτές λεπίδες σφυρηλατημένες στα Τάρταρα! Με τις νέες του λεπίδες ο Kratos τσακίζει τους βαρβάρους και αρχίζει να πολεμά για λογαριασμό του Άρη.


Μια ημέρα όμως, ο Θεός του πολέμου Άρης στήνει μια ωραία κοσμική «φάρσα» στον Kratos στην προσπάθειά του να τον απαλλάξει από τις γήινες έννοιες, φάρσα που καταλήγει στη σφαγή της οικογενείας του και την απόφαση του Kratos να σταματήσει να υπηρετεί τον Άρη. Τσακισμένος από τις τύψεις και γεμάτος μίσος απέναντι στον πρώην αφέντη του, ο Kratos συμμαχεί με τη Θεά Αθηνά και ξεχύνεται σε μια συναρπαστική περιπέτεια προκειμένου να ανακαλύψει το μοναδικό αντικείμενο που μπορεί να παράσχει την δύναμη για να εξοντώσει κάποιος ένα Θεό. Το κουτί της Πανδώρας!

Olympus has fallen!
Μετά το εκπληκτικό cutscene της εισαγωγής που σας εισάγει στο πνεύμα της περιπέτειας και αποκαλύπτει το κίνητρο που ωθεί τον Kratos, χειρίζεστε τον αγαπητό μας ήρωα πάνω σε ένα πλοίο, σφαγιάζοντας ανελέητα νεκροζώντανους και μαθαίνοντας τους μηχανισμούς του χειρισμού. Το μισάωρο tutorial κλιμακώνεται με την απόκτηση του πρώτου skill του Kratos (Poseidon’s Rage) και κορυφώνεται στην σκληροπυρηνική σύγκρουση με το πρώτο boss του παιχνιδιού, την τρομερή Ύδρα.

Όπως ήταν φυσικό, από την στιγμή που το σενάριο διαδραματίζεται στα πλαίσια της ελληνικής μυθολογίας, οι αντίπαλοι, τα bosses και οι NPC είναι βγαλμένοι από τις σελίδες της! Οι σπουδαιότεροι NPC είναι φυσικά οι Ολύμπιοι Θεοί, με την Αθηνά, τον Άρη και τον Ποσειδώνα να έχουν την τιμητική τους. Από έναν ελληνικό μύθο δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι μάντεις. Μια τέτοια είναι η Μάντισσα (Oracle) που καταριέται τον Kratos και τον καλύπτει με τις στάχτες των δικών του αλλά και η Μάντισσα της Αθήνας που τον βοηθά στην προσπάθειά του να εξολοθρεύσει τον Άρη.

Οι εχθροί που θα θερίσετε στην περιπέτειά σας είναι αναρίθμητοι και πηγάζουν από τις πιο σκοτεινές γωνίες της ελληνικής μυθολογίας. Τα πιο συνηθισμένα…"σαπάκια" του God of War είναι οι undead πολεμιστές του Άρη που κυκλοφορούν σε δύο «εκδόσεις», πεζικάριους και τοξότες. Πάντα εμφανίζονται πολλοί μαζί και όσο προχωρά η περιπέτεια, αποκτούν ολοένα και καλύτερο εξοπλισμό, με τους τοξότες να είναι αδύναμοι σε μάχη σώμα με σώμα αλλά πανίσχυροι όταν σας "ραντίζουν" με τα βέλη τους.

Φοβεροί αντίπαλοι σε μάχες σώμα με σώμα είναι οι μινώταυροι και οι κύκλωπες. Αμφότεροι απαιτούν πολλαπλές σπαθιές για να ψοφήσουν! Ενοχλητικότατοι αντίπαλοι είναι οι άρπυιες, κακάσχημα ιπτάμενα πλάσματα που μπορούν να καταρριφτούν με άλματα και ειδικούς συνδυασμούς χτυπημάτων. Στους πιο εκνευριστικούς εχθρούς θα μπορούσαμε όμως να συμπεριλάβουμε χαλαρά τις γοργόνες και τις σειρήνες. Οι πρώτες ρίχνουν ωραιότατες ακτίνες από τα μάτια τους που σας μετατρέπουν σε πέτρα και οι δεύτερες ουρλιάζουν σαν να τους πάτησαν στον κάλο. Με το που θα τις αντικρίσετε...απλά ξεσκίστε τις!

Το θηριοτροφείο που θα αντιμετωπίσετε συμπληρώνουν οι γιγαντιαίοι και ανθεκτικοί σάτυροι, οι κένταυροι και οι δαιμονικοί κέρβεροι που αμολούν ενίοτε και τα… κερβεράκια τους τα οποία -αν δεν εξοντωθούν άμεσα- μεγαλώνουν γρήγορα και εξελίσσονται σε...ενήλικες κέρβεροι!

Τα bosses είναι λίγα αλλά διαλεχτά! Η Ύδρα για παράδειγμα είναι τρομερά εντυπωσιακή σε εμφάνιση, ειδικά στην πλήρη της μορφή με τα τρία κεφάλια. Με τόσες γοργόνες να περιφέρονται δεν θα μπορούσε να λείπει η ανατριχιαστική Μέδουσα που μπορεί να πετρώσει τον Kratos ανά πάσα στιγμή αλλά, όταν την αποκεφαλίσετε, θα σας χαρίσει ένα ισχυρότατο όπλο ενάντια στους αντιπάλους σας, το θανατηφόρο βλέμμα της! Φυσικά τα πιο δύσκολα bosses που θα εξοντώσετε θα εμφανιστούν στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού.

8 εκατομμύρια τρόποι για να σκοτώσετε!
Το God of War αποτελεί υποδειγματικό video game δράσης τρίτου προσώπου και συνδυάζει άφθονα στοιχεία platform τίτλων, έξυπνους περιβαλλοντικούς γρίφους αλά Tomb Raider και ασταμάτητη μάχη που βασίζεται σε combo moves.

Ξεκινώντας από τα platform στοιχεία, ο ήρωάς σας αναγκάζεται από τα πρώτα λεπτά της περιπέτειας να σκαρφαλώνει σε ποικίλες πλατφόρμες, τοίχους, κολώνες, δίχτυα και ότι άλλο μπορεί να σκαρφαλωθεί! Κατηφορίζει με σχοινιά, κάνει… μονόζυγο σε δοκάρια και γενικότερα εμπλέκεται διαρκώς σε "ταρζανιές" προκειμένου να προχωρήσει στις διάφορες πίστες.

Οι γρίφοι του God of War έχουν να κάνουν συνήθως με το περιβάλλον στο οποίο περιφέρεστε. Για παράδειγμα βλέπετε μια προεξοχή που δεν μπορείτε να την φτάσετε με τίποτα με άλμα. Τι κάνετε; Μα φυσικά ανακαλύπτετε ένα κιβώτιο που το σέρνετε κάτω από την προεξοχή και αποκτάτε έτσι μια ράμπα που σας επιτρέπει να φτάσετε τον στόχο σας. Υπάρχουν φυσικά και πολύ δυσκολότεροι γρίφοι στους οποίους πρέπει να συλλέξετε αντικείμενα από διάφορα σημεία της πίστας και να τα τοποθετήσετε σωστά, να παγώσετε έναν εχθρό την ώρα που πατάει σε συγκεκριμένο διακόπτη, να μπλοκάρετε με αντικείμενα τις φωλιές των αντιπάλων για να σταματήσουν να σας εμποδίζουν κ.ο.κ.

Η σφαγή είναι το Α και το Ω, μιας και χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία του αγαπητού Kratos. Για να μακελέψει όλα τα μυθολογικά σκουπίδια που του επιτίθενται, ο Kratos χρησιμοποιεί όπλα, μαγεία και relics. Το βασικό φονικό σας εργαλείο είναι οι Blades of Chaos που διαθέτετε από την αρχή και καλό θα είναι να τις αναβαθμίσετε τίγκα ώστε να έχετε πρόσβαση στα καλύτερα combos που μπορούν να εκτελέσουν. Για τους πιο καρδαμωμένους εχθρούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Blade of Artemis, μια τεράστια σπάθα που κόβει οπίσθια για πλάκα!

Οι μαγικές δυνάμεις που αποκτά ο Kratos σαν δώρο από τους Ολύμπιους Θεούς είναι πανίσχυρες και τρομερά χρήσιμες, ειδικά ενάντια σε πλήθη αντιπάλων και σε bosses. Άκρως απολαυστικό είναι το Poseidon’s Rage που ραντίζει με ηλεκτρικές εκκενώσεις πολλαπλούς αντιπάλους. Οφείλετε να το αναβαθμίσετε ως το τέρμα το συντομότερο δυνατό. Επίσης, η κεφάλα της Μέδουσας είναι πολύ χρήσιμη ακόμα και σε γρίφους, παγώνοντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον οποιοδήποτε αντίπαλο, ενώ το Zeus’ Fury θα σας δώσει μια καλή ιδέα του τι σημαίνει να ελέγχετε τους κεραυνούς. Τέλος, το Army of Hades είναι ένα πολύτιμο όπλο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ψυχές νεκρών για να κάνουν όλη τη βρομοδουλειά!

Στου Kratos την πόρτα όσο θέλεις… βόγκα!

Τα Relics που θα αποκτήσετε είναι ελάχιστα αλλά απαραίτητα, όπως η Τρίαινα του Ποσειδώνα που προσφέρει τη δυνατότητα να κολυμπάτε και να παραμένετε επ’ αόριστον κάτω από την επιφάνεια του νερού. Το χρησιμότερο Relic είναι το Rage of the Gods που φορτίζεται όσο σπάτε κορμάκια εχθρών! Μόλις το ενεργοποιήσετε, ο Kratos μπαίνει «στη πρίζα» και προκαλεί τεράστια ζημιά στους εχθρούς ενώ δέχεται λιγότερη.

Στο God of War θα συναντήσετε quick time events κατά την διάρκεια των boss fights. Στις περιπτώσεις αυτές εμφανίζεται στην οθόνη το σύμβολο ενός εκ των κουμπιών του controller ή το analog stick στραμμένο προς μια κατεύθυνση. Αν στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που σας δίνονται πατήσετε το σωστό πλήκτρο ή περιστρέψετε τον μοχλό προς την σωστή κατεύθυνση, η ακολουθία συνεχίζεται μέχρι να ολοκληρωθεί το ξεφτίλισμα του εχθρού. Αν αποτύχετε σε κάποιο σημείο της, τότε θα πρέπει να χτυπήσετε για άλλη μια φορά τον εχθρό ώστε η ακολουθία να αρχίσει και πάλι από την αρχή.

Κομβικό σημείο του gameplay είναι η συσσώρευση experience points. Αυτά απεικονίζονται ως κόκκινες σφαίρες και αποκτώνται ξεκοιλιάζοντας κόσμο, σπάζοντας αντικείμενα και ανοίγοντας κιβώτια που τα περιέχουν σε ποσότητες. Με τα xp αναβαθμίζετε τα όπλα και την μαγεία σας και γεμίζετε τον μετρητή του Rage of the Gods. Είναι φανερό λοιπόν ότι θα πρέπει να αναζητάτε μανιωδώς τα κιβώτια που βρίσκονται κάποιες φορές σε αθέατα μέρη. Στα κιβώτια θα βρείτε δε τα Gorgon Eyes και Phoenix Feathers που αυξάνουν τις μπάρες ενέργειας και μαγείας.

Η διάρκεια του God of War κυμαίνεται σε 10-12 ώρες καθαρό gameplay time, ανάλογα πάντοτε με τις ικανότητές σας. Όταν το ολοκληρώσετε θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε έξτρα περιεχόμενο όπως το επίπεδο δυσκολίας God Mode που θα αποτελέσει μεγαλύτερη πρόκληση. Θα βρείτε ακόμη βίντεο με behind-the-scenes, καθώς κι ένα minigame. Κι αν το ολοκληρώσετε ακόμα και στο God Mode; Ε τότε σας περιμένει κι εκεί έξτρα υλικό!


Θεϊκά γραφικά!
Οι περιπέτειες του Kratos απεικονίζονται στο God of War με τα καλύτερα δυνατά γραφικά. Το God of War εξαντλεί το μεγαλύτερο μέρος της υπολογιστικής ισχύος του PlayStation 2, πετυχαίνοντας ένα σχεδόν τέλειο frame rate που επιβραδύνεται μόνο στις μονομαχίες με τα γιγάντια bosses. Το δε animation δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμα και από τα σύγχρονα video games, ενώ αξίζει να προσέξετε το εικαστικό μεγαλείο των levels που ζωντανεύει ρεαλιστικότατα πτυχές της ελληνικής μυθολογίας.

Κερασάκι στην τούρτα αποτελούν τα cutscenes. Χωρίς να ξεπερνούν συνολικά τα 24 λεπτά, είναι ένα οπτικοακουστικό γλύκισμα. Το βέβαιο είναι ότι θα σας πωρώσουν ακόμη περισσότερο με την ελληνική μυθολογία, καθώς ζωντανεύουν την αιματοβαμμένη ιστορία του αγαπημένου ήρωα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

The Sound of Blades!
Όταν αναπαριστάτε την επικολυρική ιστορία ενός τιτάνιου μαχητή σαν τον Kratos είναι δεδομένη η χρήση επικής ορχηστρικής μουσικής και η συνεργασία με εξίσου επική χορωδία. Στις cutscenes και εντός του παιχνιδιού, η δραματική μουσική που πλαισιώνει τις πιο δυσάρεστες στιγμές της ζωής του ήρωα κορυφώνεται με επικές νότες βαγκνερικής μεγαλοπρέπειας που πλαισιώνονται από ηχητικά εφέ τα οποία κεραυνοβολούν κυριολεκτικά τα τύμπανά σας.

Το voice acting είναι υποδειγματικό, ιδιαίστερα στην ερμηνεία του Terrence C. Carson που δανείζει την σκληροτράχηλη φωνή του στον Kratos (ο Carson έχει γράψει ιστορία και στο σύμπαν του Star Wars, δανείζοντας την φωνή του στον χαρακτήρα του Mace Windu, στην animation σειρά Star Wars: The Clone Wars και σε πολλά Star Wars video games). Ακόμα πιο αξιοσημείωτη είναι η βαθιά φωνή της Linda Hunt που αφηγείται τις περιπέτειες του Kratos. Η Hunt έγραψε κινηματογραφική ιστορία κερδίζοντας Όσκαρ Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου στην ταινία The Year of Living Dangerously και οι λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών μπορούν να την απολαύσουν στο NCIS: Los Angeles.

Give Us More Blood Kratos!
Τι να πει κανείς για ένα από τα καλύτερα video games όλων των εποχών; Οκτώ χρόνια μετά την εμφάνισή του στις οθόνες μας, ο Kratos παραμένει στην κορυφή του Πάνθεον των ηρώων των video games και το God of War εξακολουθεί να πωρώνει και να γεμίζει με ευχάριστη ανατριχίλα όσους ασχοληθούν μαζί του. Όσες φορές κι αν το απολαύσετε μοιάζει να μην έχει παλιώσει ούτε δευτερόλεπτο από την ημέρα κυκλοφορίας του. Το God of War είναι ένα παιχνίδι που τα έχει όλα: βία, δράση, έπος, ανδρισμό, δράμα, εκδίκηση, μυθολογία, γρίφους και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει ένας gamer. Αν δεν έχετε ασχοληθεί μαζί του, τότε κάντε το συντομότερο.

Θετικά:
- Αψεγάδιαστα γραφικά για τα δεδομένα του PS2
- Υπέρτατος πρωταγωνιστής
- Άψογη μουσική επένδυση
- Εθιστικό και "βάρβαρο" gameplay
- Άρτιο voice acting

Αρνητικά:
- Άφθονο button mashing
- Η διάρκεια θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη

Βαθμολογία
Γραφικά: 9.5
Ήχος: 9.5
Gameplay: 9
Αντοχή: 8
Γενικά: 9.2

Η τελειότητα του God of War είναι δύσκολο να εκφραστεί με λόγια. Πρέπει να βιώσετε την εμπειρία για να καταλάβετε το μεγαλείο του.

Γιάννης Μοσχονάς

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 SirLvr (Level 27) 25/04/2013 22:49
Το παιχνίδι που ξεκίνησε την παράνοια! Ότι και να πεις για αυτό πιστεύω είναι λίγο! Ωραίο review Γιάννη! :-)
#2 +1 Vasilis (Level 25) 25/04/2013 23:02
Από τα καλύτερα game που κυκλοφορήσαν στο ps2.
#3 +1 loup-garou (Level 11) 25/04/2013 23:04
Πολύ ωραίο το review
Έχουμε λιώσει κουμπιά για αυτό το παιχνίδι :D
#4 +1 Mezmerizer4 (Level 16) 25/04/2013 23:43
Αναμνήσεις!!!
#5 +1 Glamorous (Level 27) 26/04/2013 00:35
Ήμουν 14 όταν το είχα δει για πρώτη φορά στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς και το ενοικίασα. Από τότε έγινε το αγαπημένο Hack and slash :-)
#6 +1 rjhe (Level 22) 26/04/2013 00:45
Έπος Γιάννη έπος!
#7 +1 Placebo Effect (Level 15) 26/04/2013 00:52
Αυτα ειναι παιχνιδια που αξιζει καποιος να τα παιξει ανεξαρτητα απο το αν του αρεσει το συγκεκριμενο ειδος. All time classics. :-)
#8 +1 Lordwinter (Level 28) 26/04/2013 01:41
Εγώ το είχα τερματίσει σε ένα Σαββατοκύριακο μέσα το PS2 είχε δουλέψει υπερωρίες. Ακόμα θυμάμαι το βασανιστικό platforming στα Τάρταρα που μου είχε βγάλει την ψυχή, ευτυχώς στα επόμενα God of War ελαττώθηκε το platform στοιχείο.
#9 +1 MeLeneNoddy (Level 17) 26/04/2013 02:05
Εξαιρετικό παιχνίδι για την εποχή του. Διαβάζοντας το review, μου έρχεται να το ξαναρχίσω τώρα :lol:
#10 +1 Goundolf56 (Level 13) 26/04/2013 05:55
Aπο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει στο PS2 ωραιο review!!
#11 +1 Akis 7 (Level 20) 26/04/2013 10:08
Συγκαταλεγεται στα classic games πια.Τοτε με ειχε πορωσει πραγματικα,αν και με κουραζε λιγο που παταγα συνεχεια τα κουμπια.Μου ειχε χαλασει ενα controller θυμαμαι απο το button mashing.Ωραιες εποχες.
#12 +1 tasos_megara (Level 10) 26/04/2013 12:54
πολυ καλο review και πολυ καλο παιχνιδι!
#13 +1 kiriakos1984 (Level 2) 26/04/2013 14:15
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η SONY. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!
#14 +1 SnakeEater (Level 17) 26/04/2013 16:21
ο ορισμος του action στο PS2.....ΑΠΙΣΤΕΥ ΤΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ!!αν και το 2 ειχε απιστευτα καλυτερα γραφικα!!
#15 +1 mike kodima (Level 20) 01/05/2013 22:07
Πολύ καλό game και πολύ καλό το review ήμουν fan της σειράς God Of War όταν είχα το PS2
#16 +1 games (Level 10) 09/05/2013 01:51
Οτι βγαζι η SONY ειναι καλο!!!!!!
#17 +1 PanosRetroshowcase (Level 11) 04/06/2013 18:27
Και αυτό και το GOW 2, είναι με μια λέξη ΕΠΙΚΑ.
Πραγματικά είχα χαζέψει με τις δυνατότητες που -τελικά- έβγαλε στην επιφάνεια το PS2!
Έχοντας ως βάση την αρχαία Ελληνική μυθολογία, κατά την άποψή μου αυτά τα δυο games είναι από τα καλύτερα ever.
#18 +1 tasos_megara (Level 10) 08/06/2013 11:55
κορυφαιο το αξιζει τα 10αρακι απο μενα ποσες φορες παιζει να το εχω τερματισει???
#19 +1 papadim86 (Level 11) 24/06/2013 00:07
οτι και να πουμε ειναι λιγο. απλα παιχνιδαρα
#20 pamgoutz (Level 7) 27/08/2013 22:37
Ωραίο review! Εύγε! :-)
Αγαπημένο παιχνίδι!
#21 ManosXoude (Level 4) 17/10/2013 14:53
Ενα απο τα αγαπημενα παιχνιδια με ωραιο gameplay,story, γραφικα.Ωραιο το review!
#22 Mr.Dododi (Level 25) 06/09/2014 19:52
Εξαιρετικό παιχνίδι για το πολυαγαπημένο PS2! :D Μοναδικό ελάττωμα οι κολόνες του αίσχους που αναφέρει κι ο Παντελής! :-x
Score 9.3
9.07 User Score
(52 votes )
User Reviews 0
Genre: Action
Developer: Sony Santa Monica
Publisher: Sony Computer Entertainment
Διάθεση:
Players:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo: Download
Full Game: Download
Release Date: 22/3/2005
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

1
Elden Ring   (9.2)
2
God of War (PC)   (9)
4
Forza Horizon 5   (8.8)
7
Gran Turismo 7   (8.3)
9
The Riftbreaker   (8)
10

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
Martha is Dead   (9.0)
3.
5.
It Takes Two   (8.0)
6.
7.
9.
10.
Dead by Daylight   (7.0)
Notification