Battlefield 2042

Hot
Ερμής Δερβίσης

Επικές μάχες παγκόσμιας κλίμακας, στο κοντινό δυστοπικό μέλλον.

Επικές μάχες παγκόσμιας κλίμακας, στο κοντινό δυστοπικό μέλλον.

Επικές μάχες παγκόσμιας κλίμακας, στο κοντινό δυστοπικό μέλλον.

Τα Multiplayer Shooters είναι πλέον αμέτρητα και έχουν τραβήξει ένα πολύ μεγάλο μέρος των gamers, όμως οι δύο σειρές που βρίσκονται στην κορυφή του συγκεκριμένου τομέα για σχεδόν δύο δεκαετίες είναι τα Battlefield και τα Call of Duty. Η σειρά Battlefield ξεκίνησε πρώτη από τις δύο, το 2003, με το Battlefield 1942, από την DICE. Από εκεί και πέρα κυκλοφόρησαν μέχρι και σήμερα 16 τίτλοι, οι οποίοι διαδραματίζονταν σε πολλές χρονικές περιόδους, πουλώντας συνολικά περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα. Σε αντίθεση με τον άμεσο ανταγωνιστή της, η σειρά Battlefield δεν έχει ετήσιες κυκλοφορίες αλλά κάθε δύο ή τρία χρόνια, ενώ έχει ξεχωρίσει για την αληθοφάνειά της.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία, το Battlefield V, δεν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς, ενώ έκανε και λιγότερες πωλήσεις από το αναμενόμενο, όμως παρόλα αυτά η EA έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στη σειρά. Μετά από ένα διάλλειμα τριών ετών ανακοινώθηκε το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Έτσι λοιπόν φέτος έχουμε στα χέρια μας το εκσυγχρονισμένο Battlefield 2042, το οποίο αφήνει πίσω του Campaign και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο Multiplayer, εκμεταλλευόμενο και την δύναμη της νέας γενιάς κονσολών.

battlefield 2042 1

Πολλά χιλιόμετρα χάρτες
Όπως λέει και ο τίτλος βρισκόμαστε στο 2042, όπου έχει ξεσπάσει ένας ακόμα παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρωσίας, Κίνας, Βόρειας Κορέας και Πακιστάν. Στο Battlefield 2042 δεν υπάρχει κάποιο Campaign οπότε οποιοδήποτε ίχνος ιστορίας το βλέπουμε από τα Multiplayer modes. Παρότι οι περισσότεροι παίκτες είτε αδιαφορούν τελείως για το Campaign ή το παίζουν μόνο μία φορά, θα μπορούσε να περιλαμβάνεται έστω ένα σύντομο σε διάρκεια, ώστε να γνωρίζαμε και περισσότερα για τον κόσμο του Battlefield 2042. Τα τρία βασικά modes που υπάρχουν είναι τα εξής: All-Out Warfare, Hazard Zone και Portal.

Το All-Out Warfare θεωρείται το βασικό mode και είναι και αυτό που έχει διαφημιστεί περισσότερο. Οι συνολικοί παίκτες που μπορούν να παίξουν στο συγκεκριμένο mode είναι 128 και χωρίζονται σε δύο ομάδες των 64 ατόμων , στα PC και στις κονσόλες της τωρινής γενιάς. Στα PS4 και Xbox One το όριο παικτών είναι 64 και οι ομάδες αποτελούνται από 32 άτομα η κάθε μία. Οι χάρτες είναι χωρισμένοι σε αλφαβητικούς τομείς και οι δύο ομάδες προσπαθούν να καταλάβουν κάθε τομέα αλλά και να τον υπερασπιστούν από τους αντιπάλους όταν το καταφέρουν. Κάθε φορά που καταλαμβάνετε ένα τομέα μειώνετε τους πόντους της αντίπαλης ομάδας μέχρι να φτάσουν στο 0. Αν τελειώσει το χρονικό όριο των 45 λεπτών, τότε κερδίζει η ομάδα με τους περισσότερους πόντους. Το All-Out Warfare χωρίζεται σε δύο modes: Το Conquest που αποτελεί ότι περιγράψαμε ως τώρα και το Breakthrough, όπου η μία ομάδα κατέχει όλους τους τομείς του χάρτη και η άλλη προσπαθεί να τους πάρει.

Το δεύτερο mode του Battlefield 2042, που είναι πιθανότατα και το πιο αδιάφορο είναι το Hazard Zone, το οποίο προσπαθεί να μιμηθεί τα διάφορα Battle Royale ή Extraction Royale games που γνωρίζουμε. Σε αυτό το mode χωρίζεστε σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων και προσπαθείτε να φτάσετε συγκεκριμένα σημεία στο χάρτη ώστε να ανακτήσετε σκληρούς δίσκους από τους πεσμένους δορυφόρους. Οι εχθροί που τους προστατεύουν ελέγχονται αποκλειστικά από την A.I.η οποία είναι τίμια και δεν εχοχλεί ιδιαίτερα. Στο Hazard Zone μαζεύετε credits, με κάθε ανάκτηση, τα οποία μπορείτε να ξοδέψετε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο mode για αγορές όπλων και εξοπλισμού. Το Hazard Zone αποτελεί μία απομίμηση καλύτερων τίτλων του συγκεκριμένου είδους και μας κράτησε λιγότερο το ενδιαφέρον, από τα άλλα δύο modes.

Το τρίτο και τελευταίο mode είναι το Portal, το οποίο πιθανότατα θα αγαπηθεί περισσότερο από τους μακροχρόνιους fans της σειράς Battlefield. Στο Portal παίζετε σε χάρτες από τους παλιότερους τίτλους της σειράς, όπως τα Battlefield 3 και Battlefield: Bad Company 2. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας custom modes με τους δικούς σας κανόνες και μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε τομέα του gameplay όπως το health του κάθε παίκτη και την συμπεριφορά των όπλων. Οι επιλογές είναι πολλές, οπότε το Portal θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο με φίλους. Έτσι λοιπόν το συγκεκριμένο mode εκτός από νοσταλγία, μας προσφέρει και μία αίσθηση δημιουργικότητας, όμως θα θέλαμε να μπουν και περισσότεροι χάρτες στο μέλλον.

battlefield 2042 2

Στο κυρίως gameplay, βρίσκεστε σε τεράστιους χάρτες όπου ή θα περπατήσετε αρκετά ή θα πρέπει να πάρετε κάποιο όχημα για να πάτε από το ένα σημείο στο άλλο. Λόγω των αποστάσεων, όσοι χρησιμοποιείτε snipers θα περάσετε καλύτερα από άλλους. Οι πίστες είναι σε κάποια σημεία είναι απόλυτα διαδραστικές επιτρέποντάς σας να καταστρέψετε μέχρι ολόκληρούς τοίχους, αλλά και μπορούν να αλλάξουν οπτικά, λόγω καιρικών φαινομένων όπως τυφώνες και αμμοθύελλες, τα οποία είναι εντυπωσιακά. Τα βασικά σας όπλα μπορείτε να τα κάνετε customize οποιαδήποτε στιγμή για τους βάλετε διόπτρες, μεγαλύτερους γεμιστήρες, σιγαστήρες, κλπ, εφόσον όμως τα έχετε ξεκλειδώσει. Κάθε όπλο ξεκλειδώνει σε συγκεκριμένο level στο οποίο πρέπει να φτάσετε. Συνολικά έχουμε 22 όπλα από όλα τα είδη, τουλάχιστον στην κυκλοφορία του Battlefield 2042, όμως θα θέλαμε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, οι οποίες πιθανότατα θα έρθουν στο μέλλον.

Όταν δουλεύει σωστά νιώθετε ότι γίνεται μία πραγματική μάχη και αποτελείτε απλώς ένα μικρό κομμάτι της.

Εκτός από όπλα στις πίστες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αρκετά οχήματα, όπως γουρούνες, tanks, hovercrafts, ελικόπτερα, γουρούνες και άλλα, τα οποία είναι αρκετά διασκεδαστικά, ειδικά όταν τα οδηγείτε και όχι όταν τα αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να κάνετε spawn μέσα σε ένα όχημα και να μπορείτε να χρησιμποιείτε το πολυβόλο του ή να οδηγείτε και να πυροβολεί κάποιος άλλος παίκτης. Κάποια όπως τα hovercraft αποδείχτηκαν όμως αρκετά overpowered και σίγουρα περιμένουμε να γίνουν αλλαγές στα επόμενα updates. (Ανεβαίνουν μέχρι και τοίχους!) Για playable χαρακτήρα μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους 10 Specialists, οι οποίοι χωρίζονται στις 4 κατηγορίες: Assault, Medic, Engineer και Recon, ανάλογα τα γούστα σας. Ο καθένας έχει τα δικά του ξεχωριστά skills, όμως μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα όπλα που έχετε ξεκλειδώσει. Αποκορύφωμα αποτελεί ίσως η Sundance που διαθέτει ένα wingsuit, το οποίο σας επιτρέπει να διανύετε μεγάλες αποστάσεις στο αέρα αλλά και ο Mackay που έχει Grappling Hook.

battlefield 2042 3

Ο ακέφαλος στρατιώτης
Η μεγαλύτερη απογοήτευση του Battlefield 2042 είναι τα αρκετά τεχνικά προβλήματα, που το συνοδεύουν στην κυκλοφορία του. Το lag στους servers λόγω αρκετού κόσμου είναι αναμενόμενο και μας ενόχλησε λιγότερο από όλα. Όμως αντιμετωπίσαμε επίσης αρκετές αποσυνδέσεις καθώς και crashes που έκλειναν τελείως το παιχνίδι. Επιπλέον συναντήσαμε και διάφορα bugs όπως όταν ήμασταν μέσα σε ένα tank και βγήκε από το χάρτη ή όταν επανειλημμένως "ξεκολλούσε", χωρίς λόγο, το κεφάλι του χαρακτήρα μας και βλέπαμε κυριολεκτικά το σώμα του. Το πιο ενοχλητικό από όλα όμως είναι ότι αρκετές σφαίρες δεν πετύχαιναν τους εχθρούς τους οποίους ξεκάθαρα πυροβολούσαμε, με αποτέλεσμα και να χάνουμε σφαίρες, αλλά και να πεθαίνουμε επειδή μας εντόπισαν. Ίσως το πιο εκνευριστικό της υπόθεσης είναι ότι κάθε φορά που συνέβαινε κάτι από τα παραπάνω, το παιχνίδι μας πετούσε από το match και έπρεπε να ψάξουμε και να βρούμε άλλο. Τα περισσότερα από τα προβλήματα αυτά πιθανότατα θα εξαλειφτούν μετά την κυκλοφορία του Battlefield 2042, όμως με δεδομένο ότι μόνο όσοι είχαν αγοράσει τις ακριβότερες εκδόσεις, είχαν πρόσβαση νωρίτερα, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν, διότι απλά κάνουν τον κόσμο beta testers.

battlefield 2042 4

Προβληματικό αλλά όμορφο
Ένας τομέας που το Battlefield 2042 μας άφησε ικανοποιημένους είναι στα γραφικά. Η Dice κάνει για μία ακόμα φορά πολύ καλή δουλειά με την Frostbite Engine. Οι χάρτες εκτός από τεράστιοι σε μέγεθος, είναι αρκετά λεπτομερείς και με ποικιλία. Θα συναντήσετε πυκνή βλάστηση, χιονισμένα τοπία, ουρανοξύστες, ερήμους και άλλα. Κάθε επιφάνεια είναι αρκετά ρεαλιστική, ενώ οι φωτισμοί βοηθούν πολύ στο συνολικό οπτικό αποτέλεσμα. Οι χαρακτήρες έχουν επίσης αρκετή λεπτομέρεια στο σχεδιασμό τους, χωρίς όμως να εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα. Τα όπλα και τα οχήματα είναι επίσης καλοσχεδιασμένα και δείχνουν ταυτόχρονα φουτουριστικά, αλλά και οικεία. Τα animations σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητικά, ειδικά αφού μιλάμε για Multiplayer game. Στο PS5 το Battlefield 2042 τρέχει στα 60fps και παρόλα τα τεχνικά θέματα που αναφέραμε δεν παρατηρήσαμε αισθητά framedrops, ακόμα και όταν βρισκόμασταν αντιμέτωποι με αμμοθύελλες ή ανεμοστρόβιλους. Σίγουρα όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

Στον ηχητικό τομέα, υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια που μπαίνουν τις σωστές στιγμές, όπως για παράδειγμα όταν βρισκόμαστε κοντά στο τέλος ενός match, όμως δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο τα παλιότερα της σειράς. Τα ηχητικά εφέ, όπως οι σφαίρες που περνούν ή χτυπούν δίπλα μας και ο ιδιαίτερος ήχος των πυροβολισμών, για το οποία είναι γνωστή η σειρά Battlefield επιστρέφουν, χωρίς να έχουν αλλάξει ιδιαίτερα. Εφόσον δεν υπάρχει και Campaign δεν υπάρχουν και cutscenes οπότε δεν ακούμε διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων. Το μόνο που ακούμε είναι θετικές ή αρνητικές ατάκες, ανάλογα τα αποτελέσματα των matches ή στην αρχή τους. Να σημειώσουμε εδώ ότι έχουμε και μία από τις τελευταίες ερμηνείες του Michael K. Williams, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Irish από το Battlefield 4.

battlefield 2042 5

Χρειάζεται δουλειά ακόμα
Συνοπτικά το Battlefield 2042 έρχεται με κάπως διαφορετικό περιεχόμενο από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, με αλλαγές που δεν θα εκτιμήσουν όλοι. Τα τρία βασικά modes μπορούν να σας κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα αν τελικά είναι του γούστου σας, όμως η έλλειψη ενός Campaign γίνεται αισθητή. Οι μάχες μπορούν να γίνουν επικές και αρκετά διασκεδαστικές, όμως τις εμποδίζουν να λάμψουν τα πολλά τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν προς το παρόν. Σίγουρα δεν θα μπει στην κορυφή των Battlefield, όμως αν είστε fans της σειράς αξίζει μία δοκιμή. Το μέλλον του θα εξαρτηθεί από την υποστήριξη που θα λάβει απο την Dice μετά την κυκλοφορία. Εμείς σας προτείνουμε να το αγοράσετε αφού γίνουν τα πρώτα updates και διορθωθούν τα περισσότερα προβλήματα και όταν γίνει μία καλή πτώση της τιμής.

Θετικά:
- Όμορφα και λεπτομερή γραφικά
- Τεράστιοι και ποικίλοι χάρτες
- Επικές μάχες (όταν δουλεύουν σωστά) με δεκάδες παίκτες
- Η νοσταλγία που προκαλεί το Portal mode
- Μεγάλη αντοχή στο χρόνο

Αρνητικά:
- Πολλά τεχνικά προβλήματα κατά την κυκλοφορία του
- Ένα σύντομο Campaign θα μπορούσε να περιλαμβάνεται
- Θα θέλαμε περισσότερες επιλογές όπλων
- Το Hazard Zone ήθελε περισσότερη δουλειά
- Οι specialists δεν διαφέρουν ιδιαίτερα μεταξύ τους

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7.2

Το "Battlefield της νέας γενιάς" έχει πολλές προοπτικές αλλά και πολλά προβλήματα να διορθώσει.

Ερμής Δερβίσης 

NEWS   VIEW ALL

Το Prox Sensor του Battlefield 2042 απενεργοποιήθηκε επειδή προκαλούσε lag

Το Prox Sensor απενεργοποιήθηκε στο Battlefield 2042 λόγω του lag που προκαλούσε. Η DICE απενεργοποίησε προσωρινά ένα gadget του Battlefield 2042 που, όπως λέει, προκαλούσε rubberbanding στα modes Co...
Posted (18 Nov 2021)

Battlefield 2042: Με τον Dozer μπορείτε να περνάτε μέσα από τοίχους

Ένα από τα glitches που ανακάλυψαν οι παίκτες του Battlefield 2042 είναι με τον specialist Santiago Dozer Espinoza, όπου μπορείτε να περάσετε μέσα από τοίχους. Το συγκεκριμένο glitch ανακάλυψε ο χρήσ...
Posted (17 Nov 2021)

Battlefield 2042: Αρκετές από τις σφαίρες που ρίχνετε, δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους

Στο Battlefield 2042 αρκετές από τις σφαίρες που ρίχνετε, δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους. Τα προβλήματα στους servers και το lag, σίγουρα παίζουν ρόλο στο συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως σύμφωνα με το...
Posted (17 Nov 2021)

Τα attachments των όπλων στο Battlefield 2042 δεν κάνουν πάντα ότι λέει η περιγραφή τους

Φαίνεται ότι κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό ή mechanic που δεν κάνει ότι θα έπρεπε στο Battlefield 2042. Μόλις λίγες μέρες σε early access έφτασαν για να εντοπιστούν αστοχί...
Posted (16 Nov 2021)

Η ένδειξη "nearby medic" θα προστεθεί σύντομα στο Battlefield 2042

Ένας lead designer του Battlefield 2042 επιβεβαίωσε ότι η ένδειξη “nearby medic” θα προστεθεί στο game. Αυτή την στιγμή, αν σαν κάνουν down και ζητάτε από τους συμπαίκτες σας να σας κάνουν revive, το...
Posted (16 Nov 2021)

Το Battlefield 2042 crashάρει σε ορισμένες κονσόλες Xbox Series X

Το Battlefield 2042 έχει αρκετά θέματα και σε αυτά έρχεται να προστεθεί το πρόβλημα με crashes στο Xbox Series X. Ορισμένοι παίκτες αναφέρουν ότι το παιχνίδι κρασάρει τελείως την κονσόλα τους. Η EA D...
Posted (15 Nov 2021)

Η early access του Battlefield 2042 έχει πολλά προβλήματα

Το Battlefield είναι συνηθισμένο σε λίγο χάος. Το χάος βρίσκεται άλλωστε στον πυρήνα της σειράς, καθώς οι μανιακές στιγμές στο sandbox του είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα Shooters. Ωστό...
Posted (15 Nov 2021)

Η EA αφαίρεσε skin από το Battlefield 2042 που αναφερόταν στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας

Η EA Dice εισήγαγε στο Battlefield 2042 ένα αμφιλεγόμενο skin, το οποίο αναφερόταν στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας. Το skin ονομαζόταν "Little Green Man" και αφορούσε τον specialist Pyotr “Boris” Gu...
Posted (14 Nov 2021)

Το Battlefield 2042 δεν έχει scoreboard και voice chat

[Αρχική δημοσίευση: 12/11/21] Το Battlefield 2042 θα έχει ένα mode με 32 παίκτες, το Hazard Zone και όμως στο λανσάρισμά του, το Battlefield 2042 δεν θα υποστηρίζει voice chat. Σύμφωνα με την EA, το ...
Posted (13 Nov 2021)

Το Battlefield 2042 έχει πιγκουίνους και χιονάνθρωπο

Το Battlefield 2042 έχει πιγκουίνους και χιονάνθρωπο. Η EA Dice έχει βάλει πιγκουίνους στο Battlefield 2042, ενώ σε ένα σημείο υπάρχει μέχρι και χιονάνθρωπος. Όλα αυτά βρίσκονται στο  χάρτη Breakaway...
Posted (13 Nov 2021)

Ο χαρακτήρας σας στο Battlefield 2042 μπορεί να φτερνιστεί αν τον αφήσετε ανενεργό

Στον κόσμο των games, οι χαρακτήρες καμιά φορά κάνουν περίεργα πράγματα όταν τους αφήνουμε μόνους τους. Άλλοι παίρνουν γκριμάτσες, άλλοι ξύνονται, γενικώς αυτό έχει να κάνει ανάλογα με το πως τους έχο...
Posted (12 Nov 2021)

Battlefield 2042 gameplay videos

[Αρχική δημοσίευση: 12/8/21] Τα πρώτα gameplay videos από την technical alpha του Battlefield 2042 διέρρευσαν και επίσημα. Μετά την αποκάλυψη του Battlefield Portal, πλέον η technical alpha έχει σειρ...
Posted (11 Nov 2021)

Έγινε leak του Battlefield 2042 και οι fans είναι δυσαρεστημένοι με τα όπλα

Η επίσημη κυκλοφορία του Battlefield 2042 έρχεται σύντομα, αλλά ένας παίκτης φαίνεται να έχει ήδη παίξει ολόκληρο το παιχνίδι. Αν και δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς, ο χρήστης του Reddit Aaronfrogger, ε...
Posted (09 Nov 2021)

Screenshots του Battlefield 2042 διέρρευσαν στο Reddit

Ο χρήστης του Reddit Aaronfrogger, δήλωσε ότι η έκδοση του Battlefield 2042 για κονσόλες Xbox του ξεκλείδωσε νωρίτερα από το αναμενόμενο και έτσι έβγαλε διάφορα screenshots, τα οποία ανέβασε στο site....
Posted (08 Nov 2021)

Battlefield 2042: Όλες οι πληροφορίες για το multiplayer και τα modes

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/21] Το Battlefield 2042 αποκαλύφθηκε και επίσημα από την EA Dice και θα διεξάγεται στο μέλλον. Στα multiplayer modes του παιχνιδιού θα υπάρχει υποστήριξη 128 παικτών, σε PC,...
Posted (03 Nov 2021)

Battlefield 2042

[Αρχική Δημοσίευση: 9/6/21] Το Battlefield 6 θα αποκαλυφθεί σήμερα στις 18:00. Δείτε το live στο GameWorld.gr μέσω του παρακάτω βίντεο. Θυμίζουμε τις μέχρι τώρα ειδήσεις μέχρι την πρώτη παρουσίαση....
Posted (03 Nov 2021)

Το Battlefield 2042 εισάγει non-binary χαρακτήρα, για πρώτη φορά στη σειρά

O χαρακτήρας Emma "Sundance" Rosier, από τους playable specialists του Battlefield 2042, είναι ο πρώτος non-binary χαρακτήρας στη μακρόχρονη σειρά της EA. Το βιογραφικό της Sundance χρησιμοποιεί ουδέ...
Posted (26 Oct 2021)

Battlefield 2042: Gameplay με τους Specialists

[Αρχική δημοσίευση: 18/8/21] Η Electronic Arts αρχίζει να παρουσιάζει gameplay videos με τους specialists του παιχνιδιού. Δείτε τον Kimble “Irish” Graves, έναν πρώην πεζοναύτη, που έγινε No-Pat Spe...
Posted (21 Oct 2021)

Battlefield 2042: Hazard Zone, νέο mode και το μέλλον των FPS

[Αρχική δημοσίευση 8/7/21] Στα πλαίσια του πρώτου EA Live που διοργανώνει αυτό το μήνα η Electronic Arts, η EA DICE παρουσίασε την Hazard Zone και έκανε tease ένα νέο Mode. Το νέο Hazard Zone παρου...
Posted (14 Oct 2021)

Battlefield 2042 beta

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/21] Το Battlefield 2042 αποκαλύφθηκε και επίσημα και το ερώτημα είναι...πότε θα παίξουμε την open beta; Η EA DICE δήλωσε ότι η open beta θα λανσαριστεί "στους μήνες που θα ...
Posted (08 Oct 2021)

Η EA θα ρίχνει permaban στους cheaters του Battlefield 2042 χωρίς προειδοποίηση

Στο Battlefield 2042, η EA DICE θα ρίχνει permaban στους cheaters χωρίς προειδοποίηση ή έστω κάποια προσωρινή ποινή αποκλεισμού. Το επερχόμενο FPS θα έχει το σύστημα EAC (Easy-Anti Cheat) το οποίο θα...
Posted (30 Sep 2021)

Η μετοχή της EA καταρρέει μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης του Battlefield 2042

Η μετοχή της EA γνώρισε μια αρκετά μεγάλη πτώση στην αγορά σήμερα, καθώς οι φήμες περί καθυστέρησης του Battlefield 2042 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησαν σε ξεπούλημα. Το Battlefield 2042 είναι...
Posted (16 Sep 2021)

Battlefield 2042: Ημερομηνία κυκλοφορίας

[Αρχική δημοσίευση: 15/9/21] Η Electronic Arts ανακοίνωσε από την πρώτη στιγμή ότι το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Ωστόσο, μια νέα φήμη των τελευταίων ωρών, αναφέρει ότι ενδέ...
Posted (15 Sep 2021)

Το επίσημο soundtrack του Battlefield 2042 είναι ήδη διαθέσιμο

Το επίσημο soundtrack του Battlefield 2042 είναι ήδη διαθέσιμο, ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του FPS, σε όλες τις streaming υπηρεσίες. Συνολικά στην λίστα υπάρχουν 14 κομμάτια, συνολικής διάρκεια 43 ...
Posted (13 Sep 2021)

Cheats για το Battlefield 2042 πωλούνται δυο μήνες πριν την κυκλοφορία του

Το Battlefield 2042 μπορεί να μην είναι διαθέσιμο μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει να πουλούν cheats για το επερχόμενο FPS της EA. Σύμφωνα με το CharlieIntel, ένας ιστότοπος έχει ...
Posted (24 Aug 2021)

Ταινία Exodus: World of 2042 για το Battlefield 2042

[Αρχική δημοσίευση: 3/8/21] Η Electronic Arts ετοιμάζει μια ταινία μικρού μήκους για το Battlefield 2042. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου, στις 18:00. Μέσω της ταινίας μικρού μήκους, θα ...
Posted (12 Aug 2021)

Το σενάριο του Battlefield 2042

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/21] Σύμφωνα με την υπόθεση, το Battlefield 2042 θα διεξάγεται στο κοντινό μέλλον, όταν και ο κόσμος θα έχει καταστραφεί από διάφορα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα έχουν προκληθ...
Posted (03 Aug 2021)

O χάρτης Valparaiso του Bad Company 2 επιστρέφει στο Battlefield 2042

Ένα πρόσφατο teaser για το νέo mode του Battlefield 2042 που θα αποκαλυφθεί στις 22 Ιουλίου φαίνεται ότι δείχνει την πιθανότητα ένας αγαπημένος χάρτης των fans από το Bad Company 2 να είναι στο game. ...
Posted (22 Jul 2021)

Το Battlefield 2042 θα έχει cross-play και A.I. bots για να γεμίσει τους servers

[Αρχική δημοσίευση: 14/7/21] Το Battlefield 2042 θα έχει ως γνωστόν μόνο online multiplayer και όχι single-player. Η Electronic Arts  ανακοίνωσε πάντως ότι θα συμπεριλάβει AI bots στο παιχνίδι. Άρα πέ...
Posted (15 Jul 2021)

Τα Xbox Series X και S είναι οι επίσημες κονσόλες του Battlefield 2042, σύμφωνα με την ΕΑ

Η ΕΑ μαζί με την εταιρεία ανάπτυξης DICE σε συνεργασία με τη Microsoft ανακοίνωσαν ότι τα Xbox Series X και Series S είναι οι επίσημες κονσόλες του Battlefield 2042. Αυτή η συνεργασία γίνεται με σκοπ...
Posted (30 Jun 2021)

Με το Βattlefield Hub του Battlefield 2042 θα επισκέπτεστε remastered εκδόσεις κλασικών maps

Το battlefield 2042, σύμφωνα με αξιόπιστα leaks, θα διαθέτει ένα mode, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, το Battlefield Hub, το οποίο θα επιτρέπει τους παίκτες να επισκεφτούν remastered χάρτες παλιότε...
Posted (23 Jun 2021)

Το online multiplayer του Battlefield 4 σημείωσε αύξηση μετά την είδηση του Battlefield 2042

Η Electronic Arts αναγκάστηκε να αυξήσει την χωρητικότητα των servers του Battlefield 4, καθώς μετά την αποκάλυψη του Battlefield 2042, η κίνηση στο online multiplayer του Battlefield 4 αυξήθηκε. Την...
Posted (21 Jun 2021)

Στο Battlefield 2042 θα μπαίνουν bots και στις δύο ομάδες αν δεν μαζεύονται 128 παίκτες

Σε κάθε match του Battlefield 2042 θα παίζουν 128 παίκτες και επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν πάντα τόσοι, η DICE ανακοίνωσε ότι θα προσθέτονται bots για να συμπληρώνεται ο αριθμός. Στην σελ...
Posted (16 Jun 2021)

Battlefield 2042: Livestream από τους developers

Οι developers της DICE θα συμμετάσχουν σήμερα σε μια συζήτηση σχετικά με το Battlefield 2042. Η εταιρεία ανάπτυξης DICE και η EA ανακοίνωσαν ένα livestream για το Battlefield 2042, όπου μέλη της ομάδ...
Posted (15 Jun 2021)

Battlefield 2042 gameplay trailer

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/21] Η Electronic Arts μας...βασανίζει, καθώς σήμερα δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο για το Battlefield 2042, που περιέχει μέσα του μόλις...τρία δευτερόλεπτα gameplay! Η ε...
Posted (14 Jun 2021)

Battlefield 2042: Οι τιμές, η Gold και η Ultimate Edition

Το Battlefield 2042 ανακοινώθηκε από την Electronic Arts και καθότι θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες ένατης γενιάς, ανακοινώθηκε και η τιμή του. Το κόστος του νέου FPS της EA DICE, το οποίο σημειωτέ...
Posted (10 Jun 2021)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 AntonKos (Level 17) 19/11/2021 10:38
Ήμουν τόσο hyped για το νέο Battlefield που όταν έβαλα EA Play για να το παίξω day one απογοητεύτηκα.
Νέο setting, δεν πρόλαβαν να κάνουν bug testing, ενα σωρο bugs, disconnections, δεν εβαλαν campaign, ε τι το κανατε release ρε μαγκες? Δεν εχετε μαθει απο το Cyberpunk και τοοοσα αλλα games οτι θα φατε τα μουτρα σας?
Ο ενας μηνας καθυστερησης δεν ηταν αρκετος. Νησαφι. Δεν αγοραζω, εχω μια αποψη απο τις 10 ωρες. Ας πανε να το φτιάξουν πρωτα και τα ξαναλεμε (και ουτε καν full price). Πολύ καλό review by the way. Η απογοήτευση της σειράς.
#2 Frazzle (Level 19) 19/11/2021 18:52
Ευχαριστούμε για το review, hard pass στο παιχνίδι, κρίμα.
#3 Smoses (Level 26) 20/11/2021 17:33
Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά προσωπικά με ενοχλεί που εταιρείες βγάζουν ΑΑΑ games που δίνεις 70ρι και είναι γεμάτα bugs.... Αν πέσουν πολλά patches ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Βαθμολογία bugs εν τέλει δεν έβαλες :D :D
Score 7.2
7.6 User Score
(5 votes )
User Reviews 0
Genre: First-Person Shooter
Developer: DICE
Publisher: Electronic Arts
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1-128
Requirements: 8GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core i5 6600K ή AMD Ryzen 5 3600, Λειτουργικό σύστημα Windows 10, Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1050 Ti ή AMD Radeon RX 560, Χώρος στο σκληρό δίσκο 100GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 19/11/21
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

2
Prince of Persia   (8.7)
3
Crusader Kings III   (8.6)
4
Grandia II   (8.6)
7
Castlevania   (8.5)
8
F1 2021   (8.4)
10

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

Notification