Φορητή κονσόλα σε συνεργασία με τις Qualcomm και Verizon. Read More

Ερμής Δερβίσης created a new topic ' Razer Edge 5G' in the forum. 3 days ago


Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, η Verizon ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Qualcom και Razer για την κυκλοφορία μία νέας φορητής κονσόλας.

Η κονσόλα θα ονομάζεται Razer Edge 5G και θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon G3 Gen 1, ο οποίος θα χρησιμοποιεί το 5G Ultrawideband της Verizon. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλύψει η ίδια η Razer στο επερχόμενο RazerCon.

BREAKING: @Verizon, @Razer and @Qualcomm are teaming up on the world's first 5G mobile gaming handheld—Razer Edge 5G! It will allow you to play your favorite games regardless of whether you are gaming in the cloud, on an app or streaming from your console. t.co/TYPw5xFyeF pic.twitter.com/F9Vg3CfABl

— George Koroneos ?? (@GLKCreative) September 28, 2022
<script async="async" src="platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" type="text/javascript">
Η Verizon όμως δήλωσε ότι πρόκειται για μία συσκευή Android, η οποία θα σας δίνει πρόσβαση στα games που αγαπάτε, είτε τα έχετε κατεβάσει, είτε τα κάνετε stream από την κονσόλα σας, είτε τα παίζετε απευθείας μέσω cloud.

Η τιμή του Razer Edge 5G, τα χαρακτηριστικά του αλλά και σε ποια libraries θα έχει πρόσβαση, (Steam, Epic Games Store, Game Pass) θα αποκαλυφθούν στο RazerCon στις 15 Οκτωβρίου.

Read More...

Από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Epic Games Store. Read More

Notification