Αρκετοί developers της CD Projekt Red αποχώρησαν από την Πολωνική εταιρεία και ίδρυσαν την Blank, με σκοπό να "δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες για τους παίκτες."

Βασικός συνιδρυτής της Blank είναι ο Mateusz Kanik, game director του Cyberpunk 2077 και co-game director του The Witcher 3, μαζί με τους Jędrzej Mróz, Marcin Jefimow και Mikołaj Marchewka. Η ομάδα σκοπεύει να δημιουργήσει games φτιαγμένα με εξαιρετικό τρόπο με βασική φιλοσοφία τον ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, την δημιουργικότητα και να δίνει ολοκληρωμένα games στην κυκλοφορία τους.     

Ο Kanik δήλωσε: "Μετά από χρόνια εργασίας σε μία όλο και περισσότερο συντηρητική βιομηχανία, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε τολμηρά project που θα έχουν αντίκτυπο και να μοιραστούμε την μοναδική δημιουργικότητα και τις αξίες μας. Εκεί που η βιομηχανία περιορίζει την δημιουργικότητα του κάθε ανθρώπου, εμείς θέλουμε να προσφέρουμε ελευθερία στην ομάδα. Εκεί που η βιομηχανία βασίζεται στο crunch, εμείς θέλουμε ισορροπία. Εκεί που η βιομηχανία λέει ότι το μεγαλύτερο είναι καλύτερο, εμείς επικεντρωνόμαστε σε προσεγμένα games με επίκεντρο στο συναίσθημα, την ιστορία κα την δημιουργικότητα."

Όσον αφορά το πρώτο project της Blank, πρόκειται για ένα post-apocalyptic Adventure, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από ένα concept art. 

Read More...

Adventure για VR με πρωταγωνίστρια την Lucy Liu. Read More


Το The Pirate Queen: A Forgotten Legend είναι ένα επερχόμενο Puzzle Adventure για VR με πρωταγωνίστρια την Lucy Liu.

Η ιστορία θα αφορά την ζωή της Cheng Shih, που ήταν ο πιο επιτυχημένος πειρατής, έχοντας ένα στόλο 70.000 ανθρώπων τον 19ο αιώνα. Στον ρόλο της Shih θα δούμε την Lucy Liu, γνωστή για ταινίες όπως τα Charlie’s Angels και Kill Bill. Εταιρία ανάπτυξης του The Pirate Queen θα είναι η Singer Studios. Η Game Director Eloise Singer δήλωσε: Η Lucy είναι ένα τεράστιο ταλέντο και η ερμηνεία της ως Pirate Queen είναι πραγματικά εξαιρετική. Ήταν μεγάλη χαρά που δουλέψαμε μαζί της για να φέρουμε τον χαρακτήρα στη ζωή και η δυνατότητά της να φέρει βάθος στον χαρακτήρα πρόσθεσε διάφορες βαθμίδες πολυπλοκότητας στην προσωπικότητα της Cheng Shih. Η Lu έχει ξαναδουλέψει σε video games, καθώς είχε παίξει την Vivienne στο Sleeping Dogs, την Alex στο Charlie’s Angels και την Elise στο SSX Tricky. Η ίδια δήλωσε: Είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω με την Eloise για να φέρουμε στην ζωή την ξεχασμένη ιστορία της Cheng Shih, μίας αξιοθαύμαστης γυναίκας που έγινε ο πιο δυνατός ηγέτης πειρατών στην εποχή της Δυναστείας Qing. Το project αποτελεί την πρώτη φορά που ερμηνεύω έναν χαρακτήρα μέσα από αυτό τον τρόπο και με τιμάει που θα συνεργαστώ με την Singer Studios για να μοιραστούμε αυτή την ιστορία με ένα νέο και μεγαλύτερο κοινό.

Το The Pirate Queen: A Forgotten Legend θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Steam VR και Quest 2.
 

Read More...

Η Blizzard αφαίρεσε τα περιπολικά σε Pride map. [UPDATE] Read More

Notification