FIFA 21

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Η κάτω Volta.

Η κάτω Volta.

Η κάτω Volta.

Οι τελευταίες εκδόσεις του FIFA αποδεικνύουν περίτρανα ότι κάτι δεν πάει καλά στο τμήμα των gameplay designers της EA Canada. Η περυσινή αφαίρεση του The Journey mode και η αντικατάστασή του από το αδιάφορο Volta Football mode ήταν μόνο η αρχή. Το FIFA 21 συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να έχετε ψιλιαστεί από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις και τα gameplay video μας. Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Οι μάγοι της μπάλας
Το gameplay του FIFA 21 έχει διάφορες αλλαγές. Ορισμένες τείνουν προς το καλύτερο και άλλες προς το χειρότερο. Καταρχήν η ανταπόκριση είναι πιο γρήγορη και οι πάσες πιο ρεαλιστικές. Ιδιαίτερα στις κάθετες πάσες και τις σέντρες υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς τη δύναμη κι αυτό κάνει τις κάθετες μπαλιές πολύ πιο επικίνδυνες από ποτέ αν φύγουν στο σωστό timimg. Ως προς την ακρίβεια στις μοίρες έχουμε θέμα. Δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ο παίκτης σας έχει στα αριστερά ή στα δεξιά του δύο συμπαίκτες μαζί και πασάρετε μια κάθετη πάσα, καμιά φορά η μπαλιά σας δεν φτάνει στον μακρινό, αλλά περισσότερο στον κοντινό αποδέκτη.

Οι διαιτητές συνεχίζουν να δίνουν φάουλ στα πιο δυνατά τζαρτζαρίσματα. Κάποιες φορές δίνουν και αστεία πέναλτι, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και πάλι υπάρχουν αρκετά λάθη. Όσο για την ικανότητα κάθε παίκτη, οι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης έχουν σαφές πλεονέκτημα, τόσο ως προς το σουτ, όσο και ως προς την ταχύτητα, η οποία ξαφνικά παίζει λίγο περισσότερο σημαντικό ρόλο σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές που έφαγε nerfing. Το ίδιο και η ευλυγισία. Ένας αμυντικός που “αργεί να στρίψει” θα “καταπιεί” την ντρίμπλα αμάσητη. Στις σέντρες, η ακρίβεια στη δύναμη σας βοηθάει πολύ αν έχετε καλούς κεφαλοσφαιριστές.

Στα νέα χαρακτηριστικά του gameplay, έχουμε καλύτερο collision detection μεταξύ παικτών και δεν υπάρχουν πλέον τα γελοία animations προηγούμενων ετών, ενώ προστέθηκε το νέο χαρακτηριστικό agile dribbling, με το οποίο έχετε ακόμη καλύτερο έλεγχο της ντρίμπλας όταν μαρκάρεστε από αντίπαλο. Με έναν γρήγορο παίκτη ήμασταν φέτος πολύ πιο αποτελεσματικοί στην ντρίμπλα. Σε συνδυασμό με το 1-2 και τις κάθετες πάσες, πλέον όσοι παίζουμε με αντεπιθέσεις κάνουμε "παπάδες".Στα θετικά συγκαταλέγουμε επίσης και τα Creative Runs, με τα οποία μπορείτε να στείλετε χειροκίνητα τους συμπαίκτες σας να κάνουν κινήσεις, κάτι που δημιουργεί κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα και πιο εύκολους συνδυασμούς, ακόμα κι αν έχετε επιλέξει αμυντικογενές σύστημα.

Η αντιμετώπιση του A.I. είναι ακόμη πιο εύκολη, όχι μόνο γιατί ο χειρισμός μας ευνοεί, αλλά γιατί πολύ απλά οι κινήσεις του είναι προγραμματισμένες. Στα πρότυπα του FIFA 17 λοιπόν, επέστρεψε το υπερβολικό κράτημα της μπάλας από την CPU, ίσως όχι στο 100% όπως ήταν τότε, αλλά έστω σε ένα 60-70%. Το A.I. κρατάει υπερβολικά πολύ την μπάλα και κάνει μία "μηχανική" ντρίμπλα που επαναλαμβάνεται σχεδόν σε κάθε παίκτη, σε βαθμό που να νομίζετε ότι παίζετε με αντιπάλους μια ομάδα από androids. Θα δυσκολευτείτε πολύ να πάρετε την μπάλα από την CPU. Σκεφτείτε ότι σας παίζει σαν να έχετε πάρει μια ελληνική ομάδα, να παίζετε με την Bayern, να προηγήστε 1-0 και να κάνετε εσκεμμένη κατοχή μπάλας με πάσες για να μην την χάσετε και ισοφαριστείτε.

Οι βελτιώσεις του FIFA 21 απευθύνονται μόνο στους “σκληροπυρηνικούς” που θα παραβλέψουν τα όποια προβλήματα.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο χειρισμό του φετινού FIFA είναι η άμυνα. Οι αμυντικοί έχοντας την λογική του contain εδώ και αρκετά χρόνια και λόγω του φετινού Position Awareness των παικτών, δυσκολεύονται να μαρκάρουν όσους ποδοσφαιριστές είναι παγκόσμιας κλάσης, ενώ συν τις άλλοις οι αμυντικοί που ελέγχονται από το A.I. ενίοτε είτε μαρκάρουν τον παίκτη που μαρκάρετε κι εσείς, είτε κρατούν μεγάλη απόσταση από τους επιθετικούς, είτε βρίσκονται εκτός θέσης, με αποτέλεσμα τα γκολ να πέφτουν βροχή. Σχεδόν όλα τα online ματς μεταξύ δύο παικτών τελειώνουν στο over και πολλές φορές με πολλά τέρματα, απλά γιατί όταν οι επιτιθέμενοι τοποθετούν το σώμα τους καλύτερα και έχουν το Agile Driblling, στην πρώτη κάθετη μπαλιά αν δουν τέρμα μπροστά τους, εκτοξεύουν μια “ρουκέτα” ή κάνουν μια ντρίμπλα σε κενό χώρο και σας το παστελώνουν. Ο αφύσικα υψηλός αριθμός τερμάτων είναι κάτι που η EA θα πρέπει να διορθώσει άμεσα. Χθες κιόλας.

Μειωμένη...Volta
Το Volta Football mode που ουσιαστικά είναι το Fifa Street μεταμφιεσμένο, συνεχίζει την κακή παράδοση που άρχισε πέρυσι. Σε αυτό παίζετε αγώνες μέσα από ένα story mode που διαρκεί γύρω στη μιάμιση ώρα και έχει προβλέψιμο φινάλε. Ακόμα και οι πρωταγωνιστές είναι φάτσες που έχουμε ξαναδεί, όπως ποδοσφαιριστές Icons που έπαιξαν και στο The Journey mode ή μία γνωστή λατίνα μάνατζερ, στην οποία οι γραφίστες μείωσαν εντελώς το στήθος της, σε αδιανόητο βαθμό και καλά για να μην προκαλούν. Προκαλούν σίγουρα γέλιο όμως, δείχνοντας λατίνα πρωταγωνίστρια με αυτές τις αναλογίες.

Το σενάριο είναι copy-paste με το περυσινό, χωρίς ίχνος νέας έμπνευσης και με μεικτές ομάδες 5x5 ανδρών-γυναικών. Το δε recruit νέων παικτών γίνεται μόνο στο τελικό τουρνουά του σεναρίου, που θα σας βάλει να παίξετε αγώνες 3x3 και 5x5, κλασικά χωρίς αλλαγές κατά την διάρκεια του ματς. Μετά το τέλος του σεναρίου, μπορείτε να συνεχίσετε παίζοντας τυχαία φιλικά κόντρα στη CPU ή ενάντια σε άλλους παίκτες online. Ειλικρινά πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι οι developers δεν θα κάτσουν να το κάνουν.

Αναβαθμίσεις στο Career mode
Το mode των προπονητών της εξέδρας έχει δανειστεί φέτος στοιχεία από το Football Manager. Ενώ μέχρι πέρυσι υπήρχαν επιλογές μόνο για να παίξετε έναν αγώνα ή για να τον κάνετε skip και να δείτε το αποτέλεσμα, πλέον υπάρχει και επιλογή Interactive Match Simulation για να τον παίξετε στα γρήγορα (μέσα σε τρία λεπτάκια). Αυτή η επιλογή βολεύει πάρα πολύ για τους βαρετούς αγώνες πρωταθλήματος με μικρές ομάδες.

Το mode αυτό σας εμφανίζει τους παίκτες ως κουκίδες στο γήπεδο και μπορείτε να επιλέξετε εναλλαγή εμφάνισης ανάμεσα στα ratings των παικτών (δηλαδή το πως αποδίδουν) ή στο fitness τους. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε αλλαγές τακτικής ή παικτών όποτε θέλετε και να πατήσετε παύση ενώ σε όποιο σημείο του αγώνα θέλετε μπορείτε να πατήσετε "Jump In" και να παίξετε από το ακριβές δευτερόλεπτο που είναι το ματς! Η συνολική εμπειρία φυσικά απέχει πολύ από το Football Manager, όπου υπάρχουν πιο προηγμένες επιλογές τακτικής, ωστόσο οι fans των Manager games θα την λατρέψετε καθώς είναι μια καλή ενδιάμεση επιλογή που δεν είχαμε και που θα προτιμήσουμε αντί του "Skip Match" που εμφανίζει απλά ένα αποτέλεσμα στην τύχη. Το Interactive Match Simulation υπάρχει και σε άλλου είδους παρεμφερή modes, όπως για παράδειγμα αυτό του Champions League.

Στο Training έχουμε περισσότερες επιλογές και καλύτερη παρακολούθηση του πως εξελίσσονται οι παίκτες σας, ενώ μπορείτε επιτέλους να ορίσετε στο πρόγραμμα της ομάδας σας ακριβώς τι προπόνηση θα κάνετε κάθε μέρα και πότε θα ξεκουράζονται οι παίκτες σας και βέβαια να αναλάβετε εσείς τις ασκήσεις προπόνησης κι αν τα πάτε καλά τότε να βελτιώσετε τους παίκτες σας ακόμη καλύτερα. Στις διαπραγματεύσεις παικτών δυστυχώς έχουμε το φαινόμενο κάποιες φορές οι ομάδες ξαφνικά αντί να διαπραγματεύονται προς τα κάτω ενώ παζαρεύετε την τιμή ενός παίκτη, να ζητούν ολοένα και περισσότερα σε κάθε διαπραγμάτευση. Στα υπόλοιπα, το user interface έχει μείνει το ίδιο και το σύστημα scouting συνεχίζει να λειτουργεί επίσης το ίδιο, δηλαδή κάθε scout έχει ανάλογη ικανότητα και κλασικά μπορείτε να φτιάξετε τις καθιερωμένες ακαδημίες για εύρεση νέων ταλέντων. Γενικά οι προσθήκες του Career mode είναι ουσιαστικές και εκεί όπου πραγματικά το mode “πονούσε” όλα αυτά τα χρόνια.

Ultimate Team
Στο mode που αποτελεί τον κυριότερο λόγο που παίζετε κάθε χρόνο Fifa, το user interface έχει αλλάξει, δυστυχώς προς το χειρότερο. Τα μενού έχουν περίεργη κατανομή και θα χρειαστείτε χρόνο για να τα συνηθίσετε. Αντί να βρίσκονται όλα σε ένα σημείο τα συναντάμε κάπως μπερδεμένα, καθώς υπάρχει ένα κεντρικό μενού, το οποίο χωρίζεται σε τρία υπομενού. Στα δύο πρώτα που είναι το Squad και η διαχείριση γηπέδου μπαίνετε με το analog stick και στο επόμενο που είναι για να παίξετε μπαίνετε πατώντας το μενού (με το Χ) κι εκεί σας εμφανίζεται ένα νέο μενού με τα modes.

Όσο για τις νέες αλλαγές, προστέθηκαν καταρχήν η δυνατότητα για Co-op μαζί με φίλο, νέα objectives, περισσότερα πακέτα δώρων ως κάρτες και αφαιρέθηκαν οι fitness cards. Οι κάρτες τραυματισμού παρέμειναν. Προστέθηκε επίσης customization στα γήπεδα, στα οποία μπορείτε να αλλάξετε την διακόσμηση στις κερκίδες ή να προσθέσετε μουσική ή ήχους οπαδών, μέσω καρτών που αγοράζετε ως consumables από την Transfer list. Επίσης, επέστρεψαν τα Icon Squad Building Challenges. Γενικά στα SBC μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα πακέτα καρτών. Η σύνδεση με άλλους παίκτες διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν εξαιρέσουμε ορισμένες αποσυνδέσεις που έγιναν αρκετές φορές και μάλιστα χρεωθήκαμε και την κλασική ποινή σε coins.

Το σημαντικότερο πρόβλημα με το online multiplayer είναι ότι η EA έχει κάνει μια περίεργη ρύθμιση και το gameplay, το οποίο έχει ήδη υψηλή ταχύτητα, γίνεται…ακόμη πιο γρήγορο. Προφανώς αντί να lagάρουν ελαφρώς οι παίκτες, το βάρος του lag πέφτει περισσότερο…στη μπάλα, κάτι που δίνει την αίσθηση ότι παίζεται με κάτι ανάμεσα σε φυσιολογική μπάλα και “τρελόμπαλα”! Οι μεταβιβάσεις και τα σουτ της μπάλας γίνονται σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα χρειαστείτε σίγουρα αρκετές ημέρες για να συνηθίσετε τα νέα δεδομένα. Κάτι που επίσης μου έκανε εντύπωση είναι ορισμένες αποσυνδέσεις ενώ έπαιζα, παρότι έχω σταθερή σύνδεση. Στις αποσυνδέσεις αυτές είτε δεν περνιόντουσαν οι νίκες στο προφίλ μου, είτε έχανα άνευ αγώνος. Πιστεύω ότι μπορεί αυτό να αφορά σφάλματα στους servers της EA. Τέλος, για ανεξήγητο λόγο αφαιρέθηκε το Football Club Catalogue, μέσω του οποίου ξεκλειδώνατε coin boosters, δανεικούς παίκτες, μπάλες κτλ. ανάλογα με το level που είχατε ήδη. Η EA θέλησε να αφαιρέσει προνόμια από όσους παίκτες είμαστε παλιοί, για λόγους ισότητας, αλλά το έκανε ξαφνικά κι έτσι καταλήξαμε να έχουμε αναξιοποίητα credits. Βέβαια, δίνει περισσότερα δωρεάν packs από objectives, κάτι που ευτυχώς έχει μειώσει φέτος την αξία των παικτών που αγοράζετε.Τεχνικά στάσιμο
Η ένατη γενιά πλησιάζει αλλά η EA βρίσκεται ακόμα στην αρχή της όγδοης. Ο τεχνικός τομέας του FIFA 21 παραμένει για άλλη μια χρονιά ίδιος. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μέτρια ποιότητα σχεδιασμού στο πρόσωπο, με εξαίρεση τους διάσημους, είτε τους τωρινούς, είτε τους Icons (βετεράνους) που έχουν υποστεί motion capturing και είναι πολύ πιο αληθοφανείς.

Τα animations καμιά φορά επαναλαμβάνονται σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται δίπλα-δίπλα. Τουλάχιστον η περιγραφή αγώνα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, ενώ η προσθήκη τραγουδιών και συνθημάτων των φιλάθλων δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στην εξέδρα. Τώρα θυμήθηκαν να κάνουν όλες αυτές τις προσθήκες που έχουμε κορωνοϊό; Μπορεί βέβαια να έγινε και επίτηδες ώστε οι τηλεοπτικοί σταθμοί που βάζουν… Fifa, να έχουν μια γκάμα ηχητικών επιλογών. Όσο για το voice acting στο Volta Football, είναι ακόμη πιο τραγικό από πέρυσι.

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά το FIFA ταλαιπωρείται από bugs, μιας και οι αλλαγές στην game engine έφεραν αρκετές ανακατωσούρες. Καταρχήν μπορεί η EA να μας λέει ότι διορθώθηκαν θέματα με το collision, αλλά αυτό ισχύει μόνο σε ποσοστό γύρω στο 50-60%, αφού για άλλη μια φορά οι διαιτητές σφυράνε ανύπαρκτα πέναλτι όταν παίρνετε πρώτα την μπάλα ή όταν έχουν ήδη αφήσει πλεονέκτημα στον αντίπαλο και η φάση έχει συνεχιστεί και ολοκληρωθεί. Το νέο bug έχει να κάνει με το ότι οι διαιτητές σφυράνε την λήξη στο ημίχρονο ή το τέλος, ακόμα κι αν η μπάλα παίζεται πολύ κοντά στην περιοχή του αντιπάλου ή ακόμη κι αν μπει γκολ! Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις τα τέρματα τρεμοπαίζουν, η μπάλα θα κολλήσει στο δοκάρι και οι παίκτες θα κάνουν άλματα πάρα πολύ ψηλά λες και είναι ο Super Mario, bug που απ' ότι φαίνεται μάλλον οφείλεται στα Creative runs. Όταν είσαι η EA και βγάζεις τόσα έσοδα κάθε χρόνο, οφείλεις να προσλαμβάνεις καλύτερους developers και καλύτερο τμήμα QA.

Πως θα τα φέρουμε Volta;
Αν αγοράζετε κάθε χρόνο το FIFA γιατί θέλετε να παίξετε όλα τα modes του και ταυτόχρονα έχετε την οικονομική άνεση να το κάνετε, τότε αρπάξτε το FIFA 21. Από το Market24.gr μάλιστα θα το βρείτε φθηνότερα με κωδικό GameWorld στο checkout και έκπτωση 5% (όπως και σε όλα τα games). Έχει πιο γρήγορο gameplay και αρκετές βελτιώσεις. Ειδικά αν είστε από εκείνους που το παίζουν και για το Career mode θα ικανοποιηθείτε.

Ωστόσο, αν παίζετε FIFA μόνο για το Ultimate Team και τίποτε άλλο τότε δεν βρίσκουμε λόγο να το βάλετε στη συλλογή σας, τουλάχιστον τώρα που είναι ακόμη ακριβό. Οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι τέτοιες που δεν θα βρείτε κάτι το σοβαρό να σας κρατήσει. Ίσα-ίσα, μπορεί οι διαιτητές να διορθώθηκαν, η ανταπόκριση χειρισμού να καλυτέρεψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα νέα προβλήματα που εμφανίστηκαν και που κλασικά η EA Sports θα πρέπει να τρέχει να διορθώσει με patch.

Θετικά:
- Αξιοπρεπείς αναβαθμίσεις στο Career mode
- Καλύτερη ανταπόκριση κινήσεων
- Το Agile Dribbling και τα Forward runs
- Εθιστικό Ultimate Team με νέες προσθήκες
- Περισσότερες online επιλογές στο Volta Football
- Πιο γρήγορο gameplay…

Αρνητικά:
- …το οποίο ευνοεί συγκεκριμένους παίκτες
- Η ίδια μηχανή γραφικών
- Οι αμυντικοί έχουν nerfαριστεί τόσο που τα σκορ γίνονται τεράστια
- Πολύ μικρή διάρκεια και κακό story στο Volta Football mode
- Ορισμένα bugs, ειδικά στη διαιτησία
- Το A.I. έχει αφύσικη συμπεριφορά

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8.5
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 8.5
Γενικά: 8.2

Βελτιώσεις που αξίζουν μόνο για όσους παίζουν όλα τα modes.

Μάνος Γρυπάρης

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Paradoxos (Level 9) 09/10/2020 19:16
Οι αναβαθμίσεις στο Career Mode είναι ένας θετικός οιωνός για όσους προτιμάμε το FM αλλά δεν αντέχουμε το match engine του.
#2 +1 Tas13 (Level 14) 10/10/2020 01:19
Εμένα το review με κάλυψε ξέρω ότι δεν βελτιώνεται και πολύ και οτι η EA μας δουλεύει με τις μικροσυναλλαγές αλλά το παίρνω κάθε χρόνο για Ultimate team και Career mode. Ειναι στα 3-4 games που θα παρω οτι κι αν γινει οποτε λογικα αυτο θα γινει αυριο.Παντως το review ειναι ειλικρινες και μπραβο σου Μανο ειδα το ΑΙ στο βιντεο ΠΑΟ-Ολυμπιακος και ειμαι προετοιμασμενος για γελιο.
#3 +2 ashbringer0891 (Level 4) 10/10/2020 08:47
Μπράβο στον Μάνο για το review.Ουσιαστι κά δεν είναι μεγάλες οι διαφορές με προηγούμενες εκδόσεις.Όπως και να έχει είναι μια πολύ καλή αγορά για όλους τους ποδοσφαιρόφιλου ς .
#4 +1 kennethparker (Level 1) 13/10/2020 07:58
Πολύ καλό review.
#5 Merengues (Level 11) 15/10/2020 16:17
Εντάξει το αγόρασα δεν περίμενα κάτι το τρελό αλλά το gameplay μου αρέσει περισσότερο φέτος και που είναι πιο γρήγορο.Το Pro με απογοήτευσε λίγο γιατι εβγαλαν μονο update.Το Career που σε αφηνει να παιξεις σαν Football Manager και μπαινοβγαινεις οποτε θες και το πας στο γρηγορο ειναι ολα τα λεφτα.
Αλλα στο AI και διαιτησια τα ιδια χαλια.
#6 BigGreekGamer (Level 31) 15/10/2020 20:29
Πολύ ωραίο review. Το παιχνίδι γενικά είναι πιο δύσκολο κατά την γνώμη μου φέτος. Η άμυνα είναι επίσης πιο δύσκολη και η ΕΑ έχει βάλει στο παιχνίδι προς το παρόν άπειρο Auto Blocking πράγμα που δυσκολεύει πάρα πολύ να σκοράρεις.
#7 Blood Prince (Level 30) 19/11/2020 00:08
Quoting Tas13:
Εμένα το review με κάλυψε ξέρω ότι δεν βελτιώνεται και πολύ και οτι η EA μας δουλεύει με τις μικροσυναλλαγές αλλά το παίρνω κάθε χρόνο για Ultimate team και Career mode.


Αν σου αρέσει το online καταλαβαίνω αλλά για το Career Mode κάθε χρόνο ; Μα μένει σχεδόν στάσιμο.
Score 8.2
8.05 User Score
(10 votes )
User Reviews 0
Genre: Sports
Developer: EA Canada
Publisher: EA Sports
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1-4 (2-22 Online)
Requirements: 8GB RAM, Επεξεργαστής AMD Athlon X4 880K ή Intel Core i3-6100 ή ανώτερος, Λειτουργικό σύστημα Windows 7/8.1/10 64-Bit, Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7850 ή καλύτερη ή Nvidia GeForce GTX 660 ή καλύτερη (Pixel Shader 5.0, Vertex Shader 5.0), Χώρος στο σκληρό δίσκο 50GB.
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 9/10/20
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
2.
Dead by Daylight   (7.0)
4.
5.
Gran Turismo Sport   (8.0)
9.
F1 2020   (7.5)
10.
Cyber Shadow   (8.0)
Notification