Apex Legends

Hot
Μάρκος Ασκανιάν

Αποχαιρετίστε τους Τιτάνες, καλωσορίστε τους θρύλους!

Αποχαιρετίστε τους Τιτάνες, καλωσορίστε τους θρύλους!

Αποχαιρετίστε τους Τιτάνες, καλωσορίστε τους θρύλους!

Ο νέος τίτλος της Respawn Entertainment, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου και κυκλοφόρησε μέσα σε λίγες ώρες αποτελεί έναν free-to-play Battle Royale, βασισμένο στο σύμπαν του Titanfall. Το Apex Legends έπιασε τους ένα εκατομμύριο παίκτες σε PC, PS4 και Xbox One μέσα σε μόλις 8 ώρες, ενώ ταυτόχρονα εκτινάχθηκε και στην κορυφή του Twitch με 500.000 άτομα να το παρακολουθούν.

apex legends 1

Ουσιαστικά, το Apex Legends είναι μία μίξη της γνωστής Battle Royale συνταγής με τη διαφορά ότι εδώ υπάρχει σχεδόν το πλήρες gameplay της σειράς Titanfall (χωρίς τους Titans και το parkour) και χαρακτήρες που μας θυμίζουν άλλους τίτλους όπως το Overwatch. Η Respawn θα ήθελε να μεταφέρει το Apex σε φορητές συσκευές και στο Switch, αλλά πριν αρχίσετε να τρίβετε τα χέρια σας από χαρά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο ακόμα. Ας δούμε λοιπόν τι είναι και τι προσφέρει το Apex Legends και ας ευχηθούμε να υπάρξει και σχετικά σύντομα cross-play.

Εκτόξευση και προσγείωση
Για όσους δεν γνωρίζουν, το Apex Legends είναι μία μεταμόρφωση του project που αφορούσε το Titanfall 3. Η Respawn ετοίμαζε εδώ και καιρό το Titanfall 3, όμως τελικά το project κατέληξε στο free-to-play Apex Legends. Όταν το η εταιρεία ανάπτυξής του πειραματίστηκε με το Battle Royale, αποφασίστηκε πως αυτό δεν θα είναι απλά ένα mode και πως αξίζει να κυκλοφορήσει μόνο του. Για την ώρα, η Respawn, σε συνεργασία με την ΕΑ, επέλεξαν να εφαρμοστούν στον τίτλο τέσσερα πράγματα (που δυστυχώς μας έχει συνηθίσει η EA). Αυτά είναι το battle pass, τα γνωστά και μη εξαιρετέα loot boxes, ένα "κατάστημα" σαν αυτό που διαθέτει το Fortnite καθώς και η δυνατότητα αγοράς ηρώων/legends.

Το ευχάριστο πάντως της όλης υπόθεσης είναι πως το Apex Legends παρουσιάζεται από την αρχή κιόλας ως ένας ολοκληρωμένος τίτλος σε σχέση με άλλους που έχουμε δει πρόσφατα. Πλέον, τα Battle Royale είναι της μόδας και βλέπουμε ήδη αρκετούς τίτλους να διαθέτουν Battle Royale modes ενώ κάποιοι που ήδη υπάρχουν παλεύουν ακόμη να διορθώσουν bugs καθώς και άλλα προβλήματα.

Όλοι για έναν κι ένας για όλους
Το Apex Legends εστιάζει σε ένα πράγμα και ευτυχώς για όλους μας τα καταφέρνει όχι απλώς καλά, αλλά σχεδόν τέλεια. Αυτό αφορά την ομαδικότητα η οποία εδώ πρωταγωνιστεί και σχεδόν αποκλειστικά χάρη σε αυτήν μπορείτε να κερδίζετε στους αγώνες σας. Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι συνδυάζει και καταφέρνει να δέσει πολύ καλές ιδέες από άλλα shooters με τους κανόνες που μας έχουν εισάγει τα Battle Royale.

apex legends 2

Η βασική ιδέα έχει ως εξής: 20 ομάδες αποτελούμενες από τρία άτομα κάνουν ελεύθερη πτώση από ένα dropship σε ένα τεράστιο νησί, χωρίς να διαθέτουν κανέναν εξοπλισμό στη διάθεσή τους. Ξεκινάτε να ψάχνετε μαζί με τους άλλους δυο συμπαίκτες σας διάφορα αντικείμενα και όπλα και σκοπός σας είναι να είστε οι μοναδικοί επιζήσαντες. Σίγουρα αν υπήρχαν οι Titans (και το wall-run που συνδέεται άμεσα με τη σειρά Titanfall) να μιλάγαμε για έναν υπερβολικά Action Battle Royale τίτλο αλλά ακόμη κι έτσι, το Apex Legends δεν σημαίνει ότι υστερεί από δράση.

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, το όλο concept διαδραματίζεται στο σύμπαν του Titanfall και όσοι είχατε ασχοληθεί με τη σειρά της Respawn θα δείτε κάποια γνώριμα στοιχεία με κάποια όπλα και ειδικές κινήσεις (π.χ. mantling). Αλλά ο πυρήνας του gameplay επικεντρώνεται όπως είπαμε και παραπάνω στην ομαδικότητα. Η κάθε ομάδα αποτελείται από τρεις παίκτες και η συνεργασία μεταξύ αυτών αποτελεί το ζωτικό κομμάτι για την επιτυχία. Η βασική διαφορά που πρόσθεσε το Apex Legends στη Battle Royale συνταγή είναι οι χαρακτήρες που θυμίζουν κάτι από Overwatch ή Gigantic. Πριν ξεκινήσετε ένα match, κάθε παίκτης διαλέγει έναν από τους έξι διαθέσιμους χαρακτήρες (σ.σ. με δυο ακόμη κλειδωμένους) ο καθένας από τους οποίους διαθέτει τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες.

Στο Apex Legends κάθε χαρακτήρας διαθέτει passive, active και ultimate ιδιότητες τα οποία είναι ταυτόχρονα χρήσιμα αλλά και διασκεδαστικά. Με την Ultimate Bar που γεμίζει σταδιακά καθ’όλη τη διάρκεια του match μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ειδική ικανότητα του χαρακτήρα σας η οποία αν χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή ή και σε συνεργασία με την ομάδα σας θα φέρει σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο κάθε χαρακτήρας διαθέτει και μια κίνηση τύπου Fatality την οποία όμως δεν συνιστούμε για όλες τις ώρες καθώς σας αφήνει εκτεθειμένους για κάποια ενδεχόμενη επίθεση η οποία μπορεί και να αποβεί μοιραία.

apex legends 3

Αναλυτικά τα classes των χαρακτήρων έχουν ως εξής: η Bangalore είναι η soldier, δηλαδή η gun-based combat επιλογή, ο Bloodhound είναι ο Tracker ο οποίος έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τους αντιπάλους σας και ο Gibraltar είναι το tank ο οποίος διαθέτει μια τεράστια ασπίδα η οποία βέβαια είναι πιο χρήσιμη όταν δεν είστε σε κίνηση. Η Lifeline από την άλλη είναι –όπως προϊδεάζει και το όνομά της άλλωστε- η Medic του Apex Legends και όπως και ο Pathfinder, που εκτελεί χρέη Forward Scout, αποτελούν τους support χαρακτήρες.

Από την άλλη, η Wraith είναι ότι πρέπει για όσους έχουν καλά αντανακλαστικά καθώς δημιουργεί portals και μπορεί να στήσει surprise attacks οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στους αντιπάλους σας ή και να γυρίσει boomerang εις βάρος σας. Οι δύο κλειδωμένοι, ο Caustic και ο Mirage, διαθέτουν και αυτοί με τη σειρά τους τις δικές τους ικανότητες με τον πρώτο να προκαλεί αλυσιδωτές επιθέσεις που αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να δώσουν στην ομάδα σας το πάνω χέρι στη μάχη ενώ ο δεύτερος μπορεί να δημιουργήσει κλώνους του χαρακτήρα του για να μπερδέψει τους εχθρούς σας. Οι χαρακτήρες επομένως χωρίζονται σε Soldiers, Tanks, Support, ειδικούς σε τεχνολογικά abilities κ.ο.κ. Υπάρχουν 6 αρχικοί χαρακτήρες και 3 κλειδωμένοι, τους οποίους ξεκλειδώνετε με in-game tokens ή αγοράζοντας Apex coins με πραγματικά χρήματα. Το παιχνίδι καθότι free-to-play βασίζεται στις μικροσυναλλαγές, για το ξεκλείδωμα νέων χαρακτήρων και skins. 

apex legends 4
Τα abilities κάθε χαρακτήρα αφορούν και την class του, όπως για παράδειγμα ισχυρό damage σε όπλα, healing, ικανότητα απόκρυψης κ.α. Για παράδειγμα, ο αγαπημένος μου είναι το ρομπότ Pathfinder, ο οποίος διαθέτει support χαρακτηριστικά καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει γάντζους και ziplines για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσουν σε δυσπρόσιτα σημεία και να καταστρώσουν από κει κάποια στρατηγική. Κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός και κανένας δεν έχει παραπάνω δύναμη σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Κάθε ικανότητα δεν είναι χρήσιμη για όλες τις περιστάσεις πράγμα που δίνει ένα γενικότερο balancing στο Apex Legends. Όσοι δεν αντέχουν τα πολλά μενού και φοβούνται ότι κάπου θα αρχίσουν να χάνουν τη μπάλα θα χαρούν σίγουρα μόλις συνειδητοποιήσουν ότι το Apex Legends τα αφήνει όλα αυτά μακριά του. Το user interface που διαθέτει είναι τόσο απλό και εύχρηστο και σας βάζει γρήγορα στο κλίμα χωρίς πολλά πολλά. Τα πυρομαχικά διαθέτουν χρώμα ανάλογα τον τύπο του όπλου και τα διάφορα attachments γίνονται equip αυτόματα ενώ ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αναφέρεται.

Αυτό που κερδίζει με τη πρώτη κιόλας ματιά τον παίκτη είναι ότι όλο το εγχείρημα δείχνει και λειτουργεί σωστά.

Ακόμη, ένα νέο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα ζωτικό στοιχείο που εισάγει το Apex Legends στο genre είναι το σύστημα "ping". Με αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε (με το πάτημα ενός μόλις πλήκτρου) έναν δείκτη ο οποίος εμφανίζεται και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας. Ο δείκτης μπορεί να αναφέρεται σε κάποιο αντικείμενο ή όπλο το οποίο μπορείτε να υποδείξετε στους φίλους σας. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μενού σας και να ζητήσετε πράγματα που χρειάζεστε, να υποδείξετε σημεία που θέλετε να πάτε ή άλλα σημεία όπου είδατε κάποιον αντίπαλο να περνά από εκεί. Άλλο πράγμα είναι να φωνάζετε "Τον είδες εκεί στα δεξιά που πετάχτηκε;" και άλλο να το υποδεικνύετε ακριβώς με τη χρήση του ping.

Υπάρχει και ένα respawn system το οποίο σας επιτρέπει να αναστήσετε τους νεκρούς συντρόφους σας το οποίο σας "δένει" και περισσότερο μεταξύ σας. Αν κάποιος φίλος σας πέσει από εχθρικά πυρά μπορείτε να μαζέψετε το banner που αφήνει πίσω του και να τον επαναφέρετε εξαρχής στον αγώνα. Αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία, τα λεγόμενα Respawn Beacons τα οποία είναι και μιας χρήσης. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της respawn διαδικασίας είστε ευάλωτοι οπότε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα είτε είστε μόνος είτε με έναν ακόμη συμπαίκτη σας.

Μ’ αυτό τον τρόπο, η ομάδα ανάπτυξης σας κάνει να νοιάζεστε περισσότερο για την ομάδα σας και να τη βοηθάτε όσο μπορείτε αντί να τα παρατάτε και να κάνετε join σε νέο match. Το Apex Legends διαθέτει μια αρκετά μεγάλη γκάμα όπλων και έτσι έχετε στη διάθεσή σας 20 τα οποία αποτελούνται από τους συνήθης υπόπτους στο genre. Πιστόλια, shotguns, SMG’s, LMG’s, sniper riflesείναι όλα εδώ με το καθένα να διαθέτει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, υπάρχουν τρία είδη χειροβομβίδων: η Arc Star, η Frag και η Thermite. Η πρώτη προκαλεί ελάχιστη ζημιά και ταυτόχρονα stun πέντε δευτερολέπτων, ενώ οι υπόλοιπες προκαλούν περισσότερο damage με τη τελευταία να θυμίζει molotov.

To shooting στοιχείο του Apex Legends είναι αρκετά ικανοποιητικό αλλά για κάποιον άγνωστο λόγο και ενώ υπάρχει ποικιλία όπλων κάποια από αυτά διαθέτουν μικρούς γεμιστήρες. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάποιος αντίπαλος μπορεί να είναι εξοπλισμένος με αρκετό armor κάνει τη ζωή σας κάπως δύσκολη καθώς μόνο παρέα με κάποιον άλλο θα καταφέρετε να τον "στείλετε". Έτσι προτιμότερο είναι να είστε εξοπλισμένοι με καραμπίνα παρά με κάποιο machine-gun ή rifle καθώς η ζημιά που θα προκαλέσετε με το πρώτο θα είναι σίγουρα περισσότερη. Τα όπλα στο Apex Legends χωρίζονται σε έξι κατηγορίες ανάλογα με την σπανιότητά τους. Οι πρώτες τρεις περιέχουν μόνο πιστόλια, ενώ η κίτρινη, η πορτοκαλί και η κόκκινη έχουν τα δυνατά εργαλεία.

apex legends 5

Το gunfight είναι ρεαλιστικό και η συμπεριφορά των όπλων διαφορετική κάθε φορά ενώ υπάρχουν και attachments που αυξάνουν το damage ή την χωρητικότητα του γεμιστήρα, βελτιώνουν τον χειρισμό ή το εύρος βολής, ενώ υπάρχουν και διόπτρες κάθε είδους. Υπάρχουν διάφορα scopes που μπορείτε να συλλέξετε για κάθε όπλο ξεχωριστά είτε από τα Supply Crates και Supply Planes είτε και από τους ηττημένους αντιπάλους σας. Από απλά HCOG Classic Scopes για όλα τα όπλα μέχρι και 4x - 10x Digital Sniper Threat υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία για όλους. Ανάλογα τα γούστα σας και τον τρόπο που παίζετε, μπορείτε να πειραματιστείτε και μέχρι να καταλήξετε στο κατάλληλο scope για εσάς. Ευτυχώς εδώ τα scopes έρχονται εξοπλισμένα με τις απαραίτητες ενδείξεις και κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.

Επίσης, μπορείτε να συλλέξετε και κάποια επιπλέον attachments όπως το barrel stabilizer για μειωμένο recoil στα όπλα. Κάθε αντικείμενο χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες, τις common, rare και epic. Ανάλογα τη κατηγορία το κάθε αντικείμενο διαθέτει παραπάνω δυνατότητες. Για παράδειγμα, η διαφορά του common shotgun bolt με το rare είναι ότι το fire rate διαφέρει σημαντικά με το σπάνιο να υπερτερεί αυτό του κοινού. Ακόμη, υπάρχουν διάφορα χρήσιμα καλούδια όπως med kits, shield battery και ultimate accelarants τα οποία αναπληρώνουν τη health, shield και ultimate bar αντίστοιχα.

Όντας free-to-play τίτλος, το Apex Legends περιλαμβάνει τα γνωστά και μη εξαιρετέα loot boxes καθώς και in-game αντικείμενα τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με κανονικά χρήματα ή να τα αποκτήσετε παίζοντας και συλλέγοντας currency του τίτλου. Ευτυχώς, όλα είναι cosmetic οπότε ακόμα κι αν δεν ψωνίσετε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν θα κερδίζετε στο Apex Legends. Αυτό όμως που σίγουρα θα σας δυσκολέψει είναι το ξεκλείδωμα των δύο extra χαρακτήρων που υπάρχουν (για την ώρα που γράφεται αυτό το review τουλάχιστον) όπου θα χρειαστεί να «ιδρώσετε» αρκετές ώρες εκτός κι αν σας περισσεύουν χρήματα και θέλετε να ξεμπερδέψετε στο άψε-σβήσε. Μελλοντικά ευελπιστούμε πως το παιχνίδι θα αποκτήσει περισσότερους χάρτες, αφού στην παρούσα φάση μόνο ένας είναι διαθέσιμος.

Η οργή των Τιτάνων μετατρέπεται σε θρύλο
Περνώντας στον τεχνικό τομέα τώρα, ο μοναδικός για την ώρα χάρτης είναι σχεδιασμένος να εξυπηρετεί το gameplay με πολλούς χώρους και αρκετό εύρος τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Υπάρχουν κάποια ψηλά κτίρια με αρκετά δωμάτια, λόφοι με διάφορες εγκαταστάσεις, υπόγειοι διάδρομοι ακόμη και αεροσκάφη στα οποία μπορείτε να περιπλανηθείτε κατά τη διάρκεια της καθόδου σας.

apex legends 7
Το Apex Legends ρέει ομαλά και το sci-fi σκηνικό που μας έχει συνηθίσει η Respawn απεικονίζεται κι εδώ πολύ όμορφα. Υπάρχει πλέον μια πιο "προσωπική" πινελιά στο art direction με τους χαρακτήρες να θυμίζουν αυτούς που έχουμε δει στο Overwatch. Γενικά το όλο concept δείχνει πολύ εντυπωσιακό εκ πρώτης όψεως και ειδικά μέσα στον καταιγισμό της μάχης θα απολαμβάνετε τα όμορφα του γραφικά ενώ το framerate παραμένει σταθερό ακόμα και κατά τη διάρκεια της πολυκοσμίας. Τα εφέ είναι επίσης ικανοποιητικά και σας μεταφέρουν στην καρδιά της μάχης ενώ τα physics λειτουργούν εξαιρετικά όπως και τα όμορφα animations.

Η μουσική του Apex Legends (στα μενού και κατά τη διάρκεια της προσγείωσης) είναι αρκετά καλή και ταιριάζει απόλυτα με το θέμα του τίτλου. Τα ηχητικά εφέ αποδίδουν 100% την ένταση της μάχης με εντυπωσιακές εκρήξεις και καταιγιστικούς πυροβολισμούς να συμπληρώνουν το σκηνικό. Αυτό πάντως που εντυπωσιάζει είναι οι διάφορες ατάκες των χαρακτήρων οι οποίες ξεχωρίζουν καθώς φαίνεται αμέσως ότι έχουν φτιαχτεί με μεράκι κι από έμπειρους voice actors.

Η δόξα είναι εφήμερη αλλά οι θρύλοι είναι παντοτινοί
Το Apex Legends συνδυάζει με επιτυχία διάφορα στοιχεία που έχουμε δει γενικότερα σε multiplayer FPS δίνοντας μας ένα εξαιρετικό και προσεγμένο από όλες τις παραμέτρους του αποτέλεσμα. Η Respawn Entertainment μας έφερε από το πουθενά ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό Battle Royale-έκπληξη και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον τίτλο της σε βάθος χρόνου, επομένως οι οποιεσδήποτε ενστάσεις που υπάρχουν θα διευθετηθούν σύντομα.

apex legends 9

Το θέμα είναι ότι μόλις μπείτε στην μάχη, ειδικά με φίλους, τίποτα δεν θα έχει σημασία, καθώς το Apex Legends αξιοποιώντας στο μέγιστο όλες τις γνωστές και επιτυχημένες συνταγές αποτελεί ένα από τα καλύτερα gamesτου genre. Όλα λειτουργούν σχεδόν άρτια –με εξαίρεση κάποια ανεπαίσθητα log-out- και το ισορροπημένο game design σίγουρα θα σας χαρίσει μια από τις πιο ευχάριστες multiplayer εμπειρίες που υπάρχουν. Εξαπολυθείτε με παρέα και προσπαθήστε να γίνετε εσείς οι θρύλοι!

Θετικά:
-Εξαιρετικά γραφικά
-Έντονες και γρήγορες μάχες
-Πρωτότυποι χαρακτήρες
-Συνδυάζει όμορφα τα shooting στοιχεία που αναζωογονούν τη συνταγή του battle royale
-Το Ping system δίνει άλλο νόημα στη λέξη "ομαδικότητα" είτε παίζετε με φίλους είτε με αγνώστους
-Η ομαδικότητα εξυψώνει την εμπειρία

Αρνητικά:
-Μικροί γεμιστήρες σε κάποια όπλα κάνοντας μερικές face to face αναμετρήσεις κάπως άδικες
-Συχνά log-out
-Για να αποκτήσετε νέα "καλούδια" και τους δυο extra χαρακτήρες πρέπει να ιδρώσετε αρκετά
ή να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 8
Γενικά: 8.2

Κάτι μας λέει ότι θα μιλάμε γι’ αυτό αρκετά στο μέλλον…

Μάρκος Ασκανιάν

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 JaGuAr (Level 30) 12/02/2019 14:34
Το Apex φέρνει κάτι δικό του, κάτι καινούριο στο κατά τα άλλα καθιερωμένο genre των Battle Royale. Σίγουρα είναι πιο ολοκληρωμένο και σοβαρό από τα Fortnite και PUBG και γενικότερα δείχνει να διαθέτει μία ποιότητα παραπάνω. Εξαιρετικό review από τον Μάρκο! :D
#2 +1 Motta (Level 11) 12/02/2019 14:45
Είναι σίγουρα κάτι καινούριο στο σκηνικό των Battle Royale. Θέλω να το δοκιμάσω για να έχω πλήρη άποψη!
#3 +1 the_prophet1987 (Level 22) 12/02/2019 21:19
Το δοκίμασα και συμφωνώ απόλυτα.Κάνει πολλά πράγματα καλύτερα για το είδος και έχει περιθώριο να βελτιωθεί αρκετά.Συμφωνώ επίσης οτι παίζεται καλύτερα με φίλους,αλλά κι εκεί μπορεί να βελτιωθεί.
#4 +1 ApoPie (Level 4) 13/02/2019 15:44
Πολύ spot on review ελπίζω σε λίγο καιρό να βγει και cross-platform γιατί οι μισοί φίλοι μου παίζουν σε άλλες πλατφόρμες και εγώ στο pc
#5 +1 Astro (Level 19) 13/02/2019 22:55
Για να δούμε τι θα δούμε, θα το δοκιμάσω για να έχω προσωπική άποψη.
#6 Blood Prince (Level 30) 03/03/2019 02:05
Σε σχέση με Fortnite φαίνεται καλύτερο εκ πρώτης όψεως.
Score 8.2
8.42 User Score
(12 votes )
User Reviews 0
Genre: Battle Royale/FPS
Developer: Respawn Entertainment
Publisher: Electronic Arts
Διάθεση:
Players: 1-60 (Online)
Requirements: 6GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core, Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7700, Χώρος στο σκληρό δίσκο 30GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64-bit)
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 4/2/2019
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

2
Prince of Persia   (8.7)
3
Crusader Kings III   (8.6)
4
Grandia II   (8.6)
7
F1 2021   (8.4)
9
Psychonauts 2   (8.3)
10
FIFA 22   (8.3)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
2.
Dead by Daylight   (7.0)
4.
5.
Gran Turismo Sport   (8.0)
9.
F1 2020   (7.5)
10.
Cyber Shadow   (8.0)
Notification