Micro Machines World Series

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Micro Machines World Series

Micro Machines World Series

Κυκλοφορεί επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 19/1/17] Το Micro Machines World Series θα βασίζεται στην επιτυχημένη (και μουρλή) συνταγή των προηγούμενων games της σειράς, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα νέα στοιχεία και αρκετά βελτιωμένο οπτικό τομέα. Τα μίνι οχήματα θα αγωνιστούν ξανά σε γνωστά περιβάλλοντα όπως διάφορα δωμάτια ενός σπιτιού σε γνωστά modes όπως τα Race και Elimination, αλλά και στο νέο Battle Mode όπου σκοπός σας δεν θα είναι να τερματίσετε πρώτοι σε μια κούρσα, αλλά να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας με τα διαθέσιμα όπλα.


Θα περιλαμβάνει επίσης team-based modes όπως το King of the Hill και το Capture the Flag. Θα μπορείτε να παίξετε σε local multiplayer τεσσάρων παικτών ή να δοκιμάσετε την τύχη σας online ενάντια σε 11 ακόμα παίκτες. Θυμίζουμε ότι το νεότερο Micro Machines είχε κυκλοφορήσει πέρυσι για Android και iOS. Στα PC και τις κονσόλες το είδαμε τελευταία φορά το 2006 μέσω του Micro Machines V4. Η συγκεκριμένη Racing σειρά με τα οχήματα μινιατούρες είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του ’90.

[UPDATE: 20/4/17 - Το πρώτο gameplay βίντεο] Η εταιρία ανάπτυξης Codemasters κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay βίντεο για το Micro Machines World Series, το οποίο εκτός από το πως θα φαίνεται το παιχνίδι, μας δείχνει και τα χαοτικά Battle Modes. Σύμφωνα με την Codemasters, το Battle Mode θα σας βάλει να αντιμετωπίσετε 12 παίκτες στην ίδια αρένα για ξέφρενο και ανταγωνιστικό multiplayer παιχνίδι. Τα νέα Battle Modes θα έχουν αγώνες Capture the Flag,Territory και Team Deathmatch δύο ομάδων από έξι παίκτες η κάθε μια.

Θα μπορείτε να παίξετε τους νέους αυτούς αγώνες σε 15 διαφορετικές αρένες μάχης. Μερικές ενδεικτικές ονομασίες τους είναι The Laser Lab, Buzzsaw Battle και Hungry Hungry Hippos Board. Επίσης, θα μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 12 οχημάτων για να αγωνιστείτε, με το καθένα να έχει τα δικά του δυνατά σημεία και όπλα όπως τα Spy Car, Hovercraft, Monster Truck και G.I. Joe H.I.S.S Tank. Το κάθε όχημα θα έχει διάφορα skins για να το προσαρμόσετε όπως θέλετε. Τέλος, προστέθηκαν στο παιχνίδι emotes, πόζες νίκης και...τάφοι. Το Micro Machines World Series σκοπεύει να διατηρήσει μερικούς κλασσικούς αγώνες της σειράς όπως τους Race και Elimination. Γνωρίζουμε πως θα συμπεριλάβει online, αλλά και local multiplayer για μέχρι και τέσσερις παίκτες.

[UPDATE 2: 24/5/17 - Νέο gameplay τρέιλερ] Η Codemasters δημοσίευσε ένα νέο gameplay τρέιλερ για το επερχόμενο Micro Machines World Series. Πέρα από την ύπαρξη κλασικών αυτοκινήτων, θα υπάρχουν αντικείμενα εμπνευσμένα από σειρές παιχνιδιών της Hasbro, όπως το Nerf blaster και θα χρησιμοποιούνται ως power-ups μέσα στις πίστες. Οι ίδιες οι πίστες θα είναι σχεδιασμένες με βάση άλλα franchises της Hasbro, όπως τα Hungry Hungry Hippos και Ouija. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Ο John Moschitta Jr. δεν θα επιστρέψει στο νέο Micro Μachines και την θέση του ως εκφωνητής των αγώνων θα αναλάβει ο Brian Blessed. O διευθυντής σχεδιασμού Gavin Cooper δήλωσε ότι για πρώτη φορά σε ένα Micro Machines κάθε αυτοκινήτο θα έχει την δική του προσωπικότητα και το δικό του οπλοστάσιο. Κάθε αυτοκίνητο θα προσφέρει διαφορετικούς τρόπους να παίξετε και να απολαύσετε το παιχνίδι, οπότε θα έχετε πολλά να ανακαλύψετε.

Το Micro Machines World Series θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 3: 30/6/17 - Δείτε το launch τρέιλερ] Το Micro Machines World Series κυκλοφορεί επίσημα για PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να δείτε το launch τρέιλερ παρακάτω μαζί με κάποιες από τις πίστες που περιλαμβάνει.

Συζητήστε εκτενώς για το Micro Machines World Series στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 20/01/2017 22:23
Αν και περιμενα καινουργιο Grid απο codemasters και τα micromachines ειναι καλο franchise , το οτι θα εχει 12 παικτεσ online ειναι καλο...
#2 ashbringer (Level 25) 21/01/2017 09:14
Θα είναι αρκετά διασκεδαστικό και ότι πρέπει για παρέα.
Notification