YouTuber έδωσε 70.000 δολάρια για να φτιάξει το μεγαλύτερο PS5 του κόσμου

Hot
YouTuber έδωσε 70.000 δολάρια για να φτιάξει το μεγαλύτερο PS5 του κόσμου

YouTuber έδωσε 70.000 δολάρια για να φτιάξει το μεγαλύτερο PS5 του κόσμου

Έχει ύψος 3 μέτρα και είναι πλήρως λειτουργικό.

Ο YouTuber ZHC ξόδεψε 70.000 για να φτιάξει το μεγαλύτερο PS5 του κόσμου, το οποίο λειτουργεί πλήρως.

Σύμφωνα με τον ZHC, το τεράστιο PS5 του είναι εκατό φορές μεγαλύτερο από ένα PS5 κανονικού μεγέθους. Για την ακρίβεια, έχει ύψος τρία μέτρα και βάρος 250 κιλά. Το υπερφυσικό PS5 συνοδεύεται απίσης από ένα εξίσου μεγάλο χειριστήριο, το οποίο επίσης λειτουργεί κανονικά.

Στο παραπάνω βίντεο, ο ZHC αναφέρει ότι είχε κάνει έναν διαγωνισμό με τα μέλη της ομάδας του. Ο ίδιος έβαψε την μία πλευρά του PS5 και η ομάδα την άλλη. Αν η ομάδα του κέρδιζε, ο ZHC θα έδινε από ένα PS5 στον καθένα του και μερικά ακόμη PS5 για φιλανθρωπικό σκοπό. Αν έχανε, ο ZHC θα έπρεπε να χαρίσει το τεράστιο PS5 του.

Ο ZHC κέρδισε αλλά υποσχέθηκε ότι και πάλι θα χαρίσει εκατό PS5 στους subscribers του. Στο παρελθόν ο ίδιος έχει χαρίσει customized iPhone σε παιδιά και έκανε έκπληξη σε διάφορους internet celebrities με customized δώρα που τους πρόσφερε.

Διαβάστε επίσης για τα προβλήματα διαθεσιμότητας του PS5 και του Xbox Series X/S και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/02/2021 20:30
Και τι δεν κάνουν σήμερα οι youtubers.Απλά τραγικό.
Notification