Η Microsoft εξαγόρασε την Ninja Theory και τρεις ακόμα εταιρείες ανάπτυξης

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Η Microsoft εξαγόρασε την Ninja Theory και τρεις ακόμα εταιρείες ανάπτυξης

Η Microsoft εξαγόρασε την Ninja Theory και τρεις ακόμα εταιρείες ανάπτυξης

5 νέα studios ανακοινώθηκαν, καθώς ιδρύθηκε και η The Initiative!

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της στην E3 2018, η Microsoft ανακοίνωσε ότι έκανε μεγάλες επενδύσεις με σκοπό τα exclusives, ιδρύοντας νέα εταιρεία ανάπτυξης και εξαγοράζοντας τέσσερις εταιρείες.

Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox Phil Spencer ανέβηκε στη σκηνή της E3 2018 και προχώρησε σε μια ανακοίνωση που έκανε αίσθηση. Κρατώντας την υπόσχεση της Microsoft για την ανάπτυξη περισσότερων exclusives, ο Spencer αρχικά ανακοίνωσε την ίδρυση της The Initiative, μιας νέας first-party εταιρείας ανάπτυξης με έδρα την Σάντα Μόνικα. Επικεφαλής θα είναι ο Darell Gallagher, γνωστός για την δουλειά του στο Tomb Raider.

Ταυτόχρονα, έκανε γνωστό ότι η Microsoft προχώρησε στην εξαγορά σημαντικών εταιρειών ανάπτυξης. Μέσα σε αυτές συναντάμε την Ninja Theory του Hellblade: Senua’s Sacrifice, την Playground Games που αναπτύσσει το Forza Horizon 4, την Undead Labs του State of Decay 2 και την Compulsion Games που γνωρίσαμε μέσω του We Happy Few.

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft από την press conference της E3 2018 και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification