Hitman: Sniper Assassins

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
2
Hitman: Sniper Assassins

Hitman: Sniper Assassins

Θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android μέσα στο 2021. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/11/17] Η εταιρεία ανάπτυξης IO Interactive επιβεβαίωσε πως ένα νέο Hitman είναι υπό ανάπτυξη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hakan Abrak δήλωσε πως η IO Interactive έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην ανάπτυξη του τίτλου που θα συμπεριλάβει νέα στοιχεία, μερικά από τα οποία θα είναι πρωτόγνωρα για την σειρά. Ο Abrak συμπλήρωσε πως δεν θα αποκαλύψει περισσότερα για την ώρα, αλλά θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις κάποια στιγμή στο 2018. Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, ο διευθύνων σύμβουλος έκανε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της εταιρείας. Η IO Interactive είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο πως θα γινόταν ανεξάρτητη μετά από την αιφνιδιαστική απόφαση της Square Enix να την πουλήσει τον Μάιο. Μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση, έγιναν αρκετές απολύσεις στην IO Interactive.

Ο Hakan Abrak δήλωσε επίσης ότι η IO Interactive αποτελεί μία ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης. Ευχαρίστησε τους gamers για την υποστήριξή τους και δήλωσε ότι αυτή η υποστήριξη "θα βοηθήσει την εταιρεία να συνεχίσει το ταξίδι της με το επόμενο Hitman".

[UPDATE: 25/4/18 - Hitman: Sniper Assassin] Σύμφωνα με το Gematsu, η IO Interactive κατοχύρωσε στην Κορέα την ονομασία Hitman: Sniper Assassin, στην αντίστοιχη υπηρεσία καταχώρησης για Ratings στα games.

Το παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά γνωρίζουμε ότι η εταιρεία ανάπτυξης ήδη ετοιμάζει το επόμενο Hitman. Επίσης, θυμίζουμε ότι υπάρχουν ήδη δύο games με παρόμοια ονομασία. Τα Hitman: Sniper για Android και iOS και Hitman: Sniper Challenge για PC, PS3 και Xbox 360.

[UPDATE 2: 19/3/21 – Θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android μέσα στο 2021] Η Square Enix Montreal ανακοίνωσε στο

ότι αναπτύσσει το Hitman Sniper Assassins.

Η Square Enix Montreal έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν τα Hitman GO, Hitman Sniper, Lara Croft GO και Deus Ex GO. Το Hitman Sniper Assassins θα έχει μία καινούργια ιστορία, νέους playable assassins και νέες προσθήκες στο gameplay. Ο Dominic Allaire, εκτελεστικός παραγωγός της Square Enix Montreal δήλωσε: "Το Hitman Sniper θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά όταν κυκλοφόρησε και ανέβασε τον πήχη στο τι περιμένει ο κόσμος από τέτοιους τίτλους. Το Hitman Sniper Assassins θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την κατηγορία και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας με τους παίκτες όταν το πάρουν στα χέρια τους μέσα στους επόμενους μήνες".

Ο lead designer του Hitman Sniper Assassins Fahad Khan, δήλωσε επίσης: "To 2021 είναι η καλύτερη χρονιά για να είναι κάποιος fan του Hitman.Η δημιουργικότητα στις τακτικές είναι βασική για την σειρά. Έχουμε καταλάβει τι αρέσει στους fans και θα τους δώσουμε μία εμπειρία που θα τους παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στον ρόλο ενός Hitman Sniper".

Το Hitman Sniper Assassins θα κυκλοφορήσει στα iOS και Android μέσα στο 2021.

Θυμηθείτε το review μας για το νέο Hitman και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/11/2017 17:14
Μακάρι να δούμε ένα αρκετά βελτιωμένο Hitman.
Notification