Σειρά Destiny

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Σειρά Destiny

Σειρά Destiny

Η Bungie ήταν σε συζητήσεις με το Netflix.

Η Bungie, εταιρεία ανάπτυξης του Destiny μίλησε με το Netflix για να αναπτύξει μια σειρά βασισμένη στο sci-fi franchise της. Τα νέα αποκαλύφθηκαν από μια αναφορά από τον Paul Tassi, ο οποίος είπε ότι το project δεν συνέχισε ποτέ πέρα από την φάση του scripting. Πιστεύεται ότι το project ξεκίνησε πριν η Bungie εξαγοραστεί από τη Sony.

Το 2022, όταν η Bungie εξαγοράστηκε για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια, η Sony είπε ότι θέλει να βοηθήσει την εταιρεία να "να καλλιεργήσει το IP που έχει με πολυδιάστατο τρόπο" και ανέφερε την ιδιοκτησία της Sony Pictures ως παράγοντα σε αυτό. To 2023 η Bungie προσέλαβε τον πρώην executive της Worner Bros. Gabriel VanHuss ως επικεφαλής των Linear Media για το franchise του Destiny για να επεκτείνει τη σειρά και σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, βιβλία και κόμικς.

Δυστυχώς, παρόλο που έχουν γίνει ανακοινώσεις για PlayStation franchises να γίνονται σειρές ή ταινίες δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω λεπτομέρειες για το Destiny.

Διαβάστε για τις περσινές απολύσεις της Bungie και συζητήστε για τη σειρά Destiny στο forum topic της Bungie.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification