Σειρά Golden Axe

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Σειρά Golden Axe

Σειρά Golden Axe

Η Sega "ζωντανεύει" το θρυλικό Beat 'Em Up.

Η Sega θέλει να φτιάξει μια σειρά του side-scrolling Arcade Beat' em up Golden Axe του 1989.

Η σειρά Golden Axe της Sega αναπτύσσεται από την Comedy Central και υπόσχεται «ξεκαρδιστικό και τρυφερό αφιέρωμα» στα μεσαιωνικά fantasy games. Θα ακολουθήσει τους βετεράνους πολεμιστές Ax Battler, Tyris Flare και Gilius Thunderhead - όλοι για άλλη μια φορά τολμούν να σώσουν τη Yuria από τον κακό γίγαντα Death Adder – και θα μπει στην ομάδα τους ο Hampton Squib, που θα ζήσει μια περιπέτεια για πρώτη φορά και το όνειρό του ήταν να «αναζητήσει όλη του τη ζωή». Το Golden Axe θα περιέχει δέκα επεισόδια, με τον σεναριογράφο Joe Chandler του American Dad να είναι αυτός που τρέχει τη σειρά. Επιπλέον, το Comedy Central αποκάλυψε ένα cast, το οποίο περιλαμβάνει τους Matthew Rhys (The Americans), Danny Pudi (Community, Mythic Quest), Liam McIntyre (Spartacus), Carl Tart (Star Trek: Lower Decks) και Lisa. Gilroy (Glamorous).

Ο Pudi είναι ο Hampton Squib, με τον Rhys να πρωταγωνιστεί ως Gilius Thunderhead. Η Gilroy είναι η Tyris Flare, ενώ ο McIntyre είναι ο Axe Battler. Όσο για τon Tart, θα παίξει τον Chronos 'Evil' Lait του Golden Axe 3.

Διαβάστε για τις πρόσφατες απολύσεις στη Sega και συζητήστε για τη νέα σειρά της στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification