Σειρά Halo: Οι ηθοποιοί

Σειρά Halo: Οι ηθοποιοί

Σειρά Halo: Οι ηθοποιοί

Η Paramount δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εικόνα χαρακτήρα για τον πρωταγωνιστή.

Η τηλεοπτική σειρά Halo δημοσίευσε τους Spartans της.

Oι νέοι συμπολεμιστές του Master Chief, Riz-028, Vannak-134 και Kai-125, εμφανίστηκαν στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς. Μια νέα συλλογή από αφίσες χαρακτήρων παρουσιάζει τους νέους Spartans με λεπτομέρειες. Οι τέσσερις Spartans, μαζί με τον Master Chief, αποτελούν την Silver Team. Ο πυρήνας του ξεχωριστού "Silver Timeline" της τηλεοπτικής σειράς Halo.

Οι νέες εικόνες δείχνουν τη Natasha Culzac του The Witcher ως Riz-028, τον Bentley Kalu ως Vannak-134 και την Kate Kennedy ως Kai-125. Η Paramount έχει ήδη κυκλοφορήσει αφίσες χαρακτήρων για άλλους χαρακτήρες της σειράς, τους Halsey, Soren και Kwan, ενώ έχει επιβεβαιωθεί στο παρελθόν ότι η τηλεοπτική σειρά θα δείξει το πρόσωπο του Master Chief. Η Paramount δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αφίσα χαρακτήρα για τον πρωταγωνιστή, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Pablo Schreiber. Η Cortana, την οποία θα υποδυθεί στην τηλεοπτική σειρά η ηθοποιός της φωνής της στο video game Jen Taylor, επίσης δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε αφίσα χαρακτήρα.

halo 1

halo 2

halo 3

Η τηλεοπτική σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα μήνα, κάνοντας πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου στο Paramount+. Οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή της σειράς έχουν ήδη δηλώσει ότι η σειρά σίγουρα δεν θα αρέσει σε όλους, ειδικά όταν απεικονίζει έναν τόσο αγαπημένο χαρακτήρα παίκτη όπως ο Master Chief. H σειρά Halo έχει ιλιγγιώδεις φιλοδοξίες, με την Kiki Wolfkill της Halo transmedia να συγκρίνει το εύρος της σειράς με το Game of Thrones σε ένα podcast.

Η σειρά Halo θα προβληθεί από το κανάλι Paramount+ στις 24 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα για την Halo: The Master Chief Collection στα PC. Συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά Halo στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification