• Ειδήσεις
  • Action
  • Το Grand Theft Auto 6 μπορεί να καθυστερήσει και να κυκλοφορήσει τελικά το 2026

Το Grand Theft Auto 6 μπορεί να καθυστερήσει και να κυκλοφορήσει τελικά το 2026

Hot
Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Το Grand Theft Auto 6 μπορεί να καθυστερήσει και να κυκλοφορήσει τελικά το 2026

Το Grand Theft Auto 6 μπορεί να καθυστερήσει και να κυκλοφορήσει τελικά το 2026

Νέες πληροφορίες για την καθυστέρηση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/3/24] Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν φήμες ότι το release του GTA VI μπορεί να καθυστερήσει, επειδή το development του έχει «μείνει πίσω». Ίσως είναι ο λόγος που η Rockstar πρόσφατα ζήτησε από τους εργαζόμενούς της να αρχίσουν ξανά να δουλεύουν στα γραφεία, επειδή το GTA VI βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του. Οι ανώνυμες πηγές στο Kotaku αναφέρουν ότι το release του GTA VI μπορεί να αναβληθεί για το 2026 και να μην κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2025, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Τον Φεβρουάριο, το Bloomberg ανέφερε ότι η Rockstar Games ζήτησε από τους εργαζομένους της να επιστρέψουν στα γραφεία για να δουλεύουν πέντε μέρες την εβδομάδα. Η δια ζώσης εργασία θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο. Αυτή η ξαφνική αλλαγή εξέπληξε πολλούς εργαζόμενους, ειδικά από όσους είχαν προσληφθεί για να δουλεύουν εξ αποστάσεως, όπως αναφέρθηκε από το Aftermath στις 19 Μαρτίου.

Οι ανώνυμες πηγές στο Kotaku ανέφεραν ότι το development του GTA VI έχει «μείνει πίσω». Η ηγεσία της Rockstar Games ανησυχεί μήπως δεν καταφέρουν να ετοιμάσουν το GTA VI μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει ανακοινωθεί. Αν όμως αυτό δεν συμβεί, ο επόμενος στόχος για ημερομηνία κυκλοφορίας είναι το φθινόπωρο του 2025. Η καθυστέρηση για το 2026 θα μπορούσε να είναι μια «έκτακτη αλλαγή σχεδίου» εάν χρειαστεί.

Ένας εργαζόμενος της Rockstar είπε για την πιθανή περίπτωση να γίνει crunch στο Aftermath: «Ανησυχούμε να επιστρέψουμε σε αυτό. Έχω περάσει από μερικά projects, τα οποία είχαν και εκείνα crunch. Το πρώτο ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Είχα πολύ λιγότερα γκρίζα μαλλιά τότε. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα βήματα που έχουμε κάνει ως εταιρεία για να σταματήσουμε αυτή την τοξική κουλτούρα».

[UPDATE: 31/3/24 - Αποκλείεται να το δούμε μέσα στους πρώτους μήνες του 2025] Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που προέρχονται από την Rockstar, το GTA 6 αποκλείεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2025.

Το Gamespot αναφέρει σε άρθρο του ότι πολλές αναφορές κάνουν λόγο για καθυστέρηση που σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα το δούμε μέσα στους πρώτους μήνες του 2025. Ο στόχος αυτός φαινόταν κάποτε πιθανός, αλλά τώρα είναι ανέφικτος.

Ωστόσο, οι μετοχές της Take-Two στο χρηματιστήριο του NASDAQ έπεσαν κατά 5,2% όταν ανακοινώθηκε ότι το GTA 6 θα καθυστερήσει και θα έρθει το 2026, γι' αυτό και η Αμερικάνικη εταιρεία δεν ανακοινώνει τίποτα προς τα έξω. Το Insider Gaming δήλωσε πάντως ότι η Rockstar θεωρεί ότι "Υπάρχει εσωτερικό χρονοδιάγραμμα για το GTA 6 και μέχρι στιγμής φαίνεται να ισχύει και να είναι σταθερό".

Διαβάστε για την Rockstar Games όταν ζήτησε από τους εργαζόμενούς της να επιστρέψουν στο γραφείο και τις αντιδράσεις και συζητήστε για την καθυστέρηση του GTA VI στο σχετικό forum topic.

%MCEPASTEBIN%

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification