To Watch Dogs: Legion προκαλεί υπερθέρμανση στο Xbox One X

Hot
To Watch Dogs: Legion προκαλεί υπερθέρμανση στο Xbox One X

To Watch Dogs: Legion προκαλεί υπερθέρμανση στο Xbox One X

Το πρόβλημα οδηγεί σε σβήσιμο της κονσόλας.

Πολλαπλοί reviewers ανέφεραν ότι η pre-release version του Watch Dogs: Legion για Xbox One X προκάλεσε υπερθέρμανση στις κονσόλες τους, με αποτέλεσμα αυτές να σβήνουν.

Το περιστατικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από το Eurogamer και η Ubisoft απάντησε ότι έχει ήδη προγραμματίσει να κυκλοφορήσει patch στις 30 Οκτωβρίου. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στα αρχικά στάδια του campaign κι αναγκάζει την κονσόλα να κλείσει προκειμένου να ρίξει τη θερμοκρασία της. Αντίστοιχα προβλήματα που οδηγούσαν σε σβήσιμο της κονσόλας είχαν κι άλλα games όπως το Call of Duty: Modern Warfare και το Borderlands 3, ωστόσο εκείνα φαινόταν ότι οφείλονταν σε διάφορους άλλους λόγους κι όχι σε αυξημένη θερμοκρασία.

Ο Michael Goroff του EGM αντιμετώπισε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης, αλλά παρατήρησε ότι δεν συνέβαινε το ίδιο στο Xbox One, όπου εκτός από μια μείωση των frames ανά δευτερόλεπτο, η κονσόλα δεν έσβηνε. Στην περίπτωση της Keza MacDonald του Guardian, το Xbox της παρέμενε σβηστό για μερικές ώρες αφότου αντιμετώπισε το πρόβλημα. Ανέφερε ότι μίλησε σε αρκετούς άλλους που έκαναν review το παιχνίδι κι αντιμετώπισαν αντίστοιχα θέματα, καθώς η Ubisoft είχε προτείνει το Xbox One X.

 

 

Με το patch να κυκλοφορεί λίγο μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, η ελπίδα των δημιουργών είναι ότι το ευρύτερο κοινό των gamers δεν θα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα όταν θα το αποκτήσει.

Το Watch Dogs Legion θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Στις 10 Νοεμβρίου θα έρθει στα Xbox Series X/S και στις 19 Νοεμβρίου στο PS5. Επίσης θα είναι από τα πρώτα games που θα χρησιμοποιούν την νέα υπηρεσία της Γαλλικής εταιρείας, το Ubisoft Connect.

Δείτε gameplay videos του Watch Dogs Legion και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/10/2020 08:04
Σημαντικό πρόβλημα το οποίο πρέπει να διορθωθεί άμεσα .
Notification