A Game of Thrones: The Board Game

18 Jun 2020 11:28 #235613 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι της γνωστής σειράς στο Steam.


Πολλά από τα πιο γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σε ψηφιακή μορφή, εξοικονομώντας χώρο στους χρήστες και το πιο γνωστό από αυτά έρχεται στο Steam.

Το asymmetrical παιχνίδι στρατηγικής θα είναι βασισμένο στο κανονικό επιτραπέζιο και στην γνωστή σειρά φαντασίας του George R. R. Martin. Στο επιτραπέζιο Game of Thrones, το οποίο έχει καταταχθεί ως ένα από τα 150 καλύτερα επιτραπέζιο όλων των εποχών από το BoardGameGeek, θα αναλαμβάνετε ένα από τα εφτά βασίλεια του Westeros, τα οποία κάθε ένα από αυτά ερίζει για την κατάκτηση του Iron Throne μέσω διπλωματίας και εχθροπραξιών. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης, διαχείριση πόρων, κατοχή περιοχών, κρυφές εντολές δράσης και κάρτες με τους ήρωες της σειράς.

Όπως και στο κανονικό Game of Thrones, το επιτραπέζιο θα περιλαμβάνει τη σύναψη συμμαχιών και υποσχέσεων που μπορεί να μην ευοδωθούν και να καταλήξουν σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Στο A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition θα μπορούν μέχρι έξι παίκτες να παίρνουν μέρος online, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για solo παιχνίδι με πέντε αντιπάλους που θα χειρίζεται το A.I.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2020 00:25 #240085 by Giorgos Tsolaridis
A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition
Δημοσιεύθηκε το launch τρέιλερ


Η Asmodee Digital ανακοίνωσε το A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition, το οποίο κυκλοφόρησε στο Steam αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσης παρακάτω:


Για όσους δεν το έχουν ακουστά, το επιτραπέζιο ήταν βασισμένο στη σειρά A Song of Ice and Fire και ήταν στρατηγικό σε παρόμοιο στυλ των Risk και Diplomacy. Ωστόσο, το A Game of Thrones είναι εμπνευσμένο από την “καρδιά” της σειράς, δηλαδή τα διπλωματικά, στρατηγικά mind games και τις διάφορες δολοπλοκίες. Το Digital Edition φαίνεται να παραμένει αρκετά πιστό στο επιτραπέζιο και υποστηρίζει online multiplayer μέχρι και έξι άτομα.

Το A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition κυκλοφορεί ήδη για PC και Mac.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification