Reviews written by Giorgos Tsolaridis

5 results - showing 1 - 5
Ordering
May 31, 2021
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.0
Αγώνας μέχρι την καρό σημαία.

Αγώνας μέχρι την καρό σημαία.

 Το Gran Turismo Sport κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2017 για PS4 έχοντας ως πρόγονο το Gran Turismo 6 που είχε κυκλοφορήσει για PS3.
To παιχνίδι αξίζει ένα σχόλιο για τα γραφικά του τα οποία είναι πανέμορφα. Βρίσκουμε πολλές λεπτομέρειες τόσο στις πίστες όσο και στα αυτοκίνητα. Η ποικιλία των αυτοκινήτων είναι αρκετά μεγάλη καθώς οι περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων έχουν μοντέλα τους μέσα στο παιχνίδι είτε είναι παλαιά είτε νέα.
 Η γκάμα που βρίσκουμε στις πίστες είναι πολύ μεγάλη και εκεί καθώς έχουμε και αληθινές πίστες όπως είναι το Circuit de Spa-Francorchamps (πίστα στο Βέλγιο), Circuit de Barcelona-Catalunya Grand Prix Layout (πίστα στην Ισπανία), το Red Bull Ring (πίστα στην Αυστρία) και πολλές ακόμα για να τερματίσουν τα κοντέρ των αυτοκινήτων.

 Όπως και στα προηγούμενα Gran Turismo, έτσι και σε αυτό, έχουμε την ελληνική γλώσσα μες στο παιχνίδι και αυτό είναι ένα θετικό για εμάς τους Έλληνες αλλά η μετάφραση μερικών λέξεων είναι περίεργες όσον αφορά στο customization του κάθε αυτοκινήτου καθώς οι όροι είναι για ''μηχανικούς''. Πέρα από αυτό, το μενού είναι εύκολο στο να το μάθει κανείς και ο κάθε παίκτης θα το συνηθίσει εύκολα.

 Όσον αφορά το gameplay, ο χειρισμός είναι βατός, εύκολος και μπορεί ο καθένας να κάνει καριέρα στο Single Player. To A.I. σε ορισμένες δυσκολίες είναι πολύ εύκολο και σε μερικούς αγώνες ίσως βαρεθείτε να είστε στην πρώτη θέση.  Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι πως το κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό και ο χειρισμός του αλλάζει από μοντέλο σε μοντέλο αλλά εξαρτάται και πως ο καθένας έχει ΄΄πειράξει΄΄ το αυτοκίνητό του.

Η εμπειρία μου στο online δεν ήταν μεγάλη αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως είχα σταθερότητα και δεν υπήρξαν lags όσον αφορά τους servers.
March 02, 2021
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.5
Reviews
F1 2020 και τέρμα τα γκάζια με Max Verstappen!

H Codemasters για ακόμη μια χρονιά έφτιαξε ένα game το οποίο είναι ολοκληρωμένο αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει κάποιες βελτιώσεις στον κώδικά της για διάφορα θέματα όπως για παράδειγμα το Safety Car που μπορείς να πάρεις ποινή ακόμη και αν φτάσεις πολύ κοντά στον μπροστινό σου σε μια στροφή που είναι πολύ ''κλειστή'' και δεν έχεις άλλη επιλογή. Το F1 2020 προσωπικά μου φάνηκε πολύ εύκολο στα modes που παίζεις με το AI ακόμη και στην maximum δυσκολία του, πόσο μάλλον για έναν παίκτη που παίζει περισσότερο καιρό από εμένα το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι άρτια με όλη την σημασία της λέξης. Μου έκανε εντύπωση στις φάτσες των οδηγών που υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Το gameplay είναι εύκολο στο να το μάθει κανείς αφού το παιχνίδι από μόνο του σου έχει επιλογές στο να αφαιρείς ή να προσθέτεις διάφορα Assists που σε βοηθάνε. Συμβουλή: Μην επιχειρήσετε να ξεκινήσετε με όλα τα Assists στο Off! Δεν θα βγάλετε ούτε έναν γύρο.

Η εμπειρία μου με το παιχνίδι ήταν ευχάριστη καθώς με έναν φίλο μου περάσαμε πολλές ώρες μαζί σε διάφορα modes. Είτε σε online είτε σε PvP που εκεί υπήρχαν πολλά Rage Quit λόγω των τρακαρισμάτων που είχαμε αλλά η διασκέδαση και η ψυχολογία ήταν στην κορυφή! Οι αγαπημένες μας πίστες είναι αυτή της Αυστρίας (η πιο εύκολη που υπάρχει στο παιχνίδι) και αυτή της Γαλλίας που κάναμε φοβερά fights μιας που η πίστα μας το επέτρεπε και κατά την γνώμη μου είναι σχεδιασμένη για fights. Προσωπική αγαπημένη είναι η πίστα της Monza στην Ιταλία αλλά και αυτή της Σιγκαπούρης καθώς έχει φοβερή ατμόσφαιρα και η αδρεναλίνη είναι στο φουλ λόγω το ότι είναι στενή και δεν υπάρχουν πολλές προσπεράσεις αλλά γίνονται πολλά λάθη που μπορεί να είναι μοιραία και να σε φέρουν σε χαμηλή θέση.

Η νέα προσθήκη του F1 2020 ήταν αυτή του MyTeam που στην ουσία ο παίκτης είναι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας και ελέγχει οποιαδήποτε κίνηση επιχειρηματική που βελτιώνει την ομάδα. Αλλά το παράπονο μου είναι ότι το mode είναι offline και όπως είπα νωρίτερα μου είναι πολύ εύκολο με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παίρνεις πρωταθλήματα (οδηγών γιατί ο αρχικός team-mate είναι από την F2 και συνήθως δεν παίρνει ούτε βαθμό σε ολόκληρη την σεζόν) με αποτέλεσμα να καταντά βαρετό κάποια στιγμή. Ελπίζω στο μέλλον να βγει και ένα παρόμοιo mode σε online με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Έχουμε ένα Racing game που σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί και ελπίζω τώρα με την ΕΑ που εξαγόρασε την Codemasters να γίνει ακόμη καλύτερο. Περιμένω πως και πως να δοκιμάσω το νέο F1 2021 αλλά πιο πολύ για την IRL σεζόν της F1 που σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είχαμε αρκετές μεταγραφές και προσθήκες αλλά και νέους κανονισμούς.

Παρακάτω θα δείτε μερικά Screenshots που έβγαλα μέσα από το παιχνίδι:

To πρώτο είναι το Loading Screen που μπορεί άνετα να μπει σαν Wallpaper οπουδήποτε πράγμα που τρελαίνομαι να βλέπω σε πολλά games. Στο δεύτερο screenshot βλέπεται να είμαι στην Pole - Position με τον Max Verstappen (ο οδηγός που μου αρέσει περισσότερο από την ομάδα που υποστηρίζω). Και στην τρίτη εικόνα με βλέπεται στην είσοδο της τελευταίας στροφής στην Σιγκαπούρη αλλά σε κάποιο online mode.
image
image
image

September 01, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
Τα πατατοκέφαλα πουλιά

Τα πατατοκέφαλα πουλιά

 Η ομάδα της Mediatonic κυκλοφόρησε ένα game που απλά σάρωσε τους συνδρομητές του PlayStation Plus αλλά και τους PCάκηδες. Γενικά το παιχνίδι προτείνεται να παίζεται με παρέα για την πιο πλήρη και διασκεδαστική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει αυτό το παιχνίδι. Οι developers 
έχουν εμπνευστεί το παιχνίδι από το ασιατικό τηλεπαιχνίδι "Το Κάστρο του Τακέσι"

 Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν έχει καμία δυσκολία στο gameplay καθώς υπάρχει μόνο η επιλογή του τρεξίματος, του jump και της βουτιάς που μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με το jump. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να παραμείνεις ο μόνος που θα πιάσει την κορώνα, πράγμα που το κάνει αυτόματα το παιχνίδι να είναι Battle Royale. Στο παιχνίδι θα βρεθείτε στην θέση να περάσετε από εμπόδια που γυρνάνε γύρο γύρο, θα τρέχετε να πηδήξετε πάνω από εμπόδια ενώ ταυτόχρονα σας κυνηγάει μια μάζα από slime που αν πέσετε μέσα της, οδηγείστε σε perma death. Πέρα από τα ατομικά αγωνίσματα υπάρχουν και τα ομαδικά είτε με 2 ομάδες είτε με 3 ομάδες και εκεί θα πεθάνετε στο γέλιο αν παίζετε με παρέα. Για να συνοψίσω, το παιχνίδι είναι ένα Battle Royale με 60 παίκτες να βρίσκονται αντιμέτωποι και παίζουν διάφορα mini games με στόχο την νίκη (την κορώνα).

August 25, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.5
Reviews
Θες να σπάσεις χειριστήριο? Παίξε FIFA 19

 To FIFA 19 μπορεί να πει κανείς πως είναι ένα παιχνίδι που θα το διασκεδάσει κάποιος μόνο στα offline modes που διαθέτει (Career, Kick Off κτλπ). Σε αυτό το review όμως θα εστιάσω πιο πολύ στο online mode και αυτό δεν είναι άλλο από το Fifa Ultimate Team. Σε αυτό το mode, ο καθένας επιλέγει ένα ή και περισσότερα πρωταθλήματα για να χτίσει μια ομάδα. Τυχαίνοντας παίκτες από τα πακέτα που κοστίζουν αρκετά coins ή παίζοντας ματς και ταυτόχρονα θα χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο κάποιο boost από το κατάστημα του FIFA. Οι τιμές των παικτών που θα θέλει ο καθένας δεν είναι στάσιμες καθώς το market του Ultimate Team το χειρίζονται όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού.  
 Το gameplay του παιχνιδιού είναι σχετικά καλό αλλά όταν η μπάλα θα θέλει να μπει μέσα, θα γίνουν πολλά περίεργα πράγματα (πολλά δοκάρια, κακές κινήσεις παικτών αλλά και του τερματοφύλακα). Όταν οι servers της ΕΑ έχουν πολύ κόσμο μέσα, θα παρατηρήσετε ένα input lag που θα σας νευριάσει κάπως. Τα σουτ του παιχνιδιού δεν τα βρήκα ρεαλιστικά καθώς με τον καιρό που έβγαιναν καλύτερες κάρτες παικτών, τα σουτ ήταν αν όχι άπιαστα, πολύ δύσκολο στο να αντιδράσει ο τερματοφύλακας. Οι πάσες είναι μια χαρά και για να είμαι ειλικρινείς, είναι πολύ αληθινές βγάζοντας έξω όμως τις διαστημικές ψιλοκρεμαστές πάσες που έρχονται από την άμυνα. 
 Κατά τ' άλλα ο παιχνίδι είναι κακό στο FUT Champions καθώς το matchmaking είναι περίεργο γιατί σπάνια θα τύχουν δύο ισάξιες ομάδες να είναι αντίπαλοι. Στο φετινό καινούργιο mode που προστέθηκε στο Ultimate Team, τα Division Rivals, μπήκα διάφορα rewards που βοηθάνε όλους τους παίκτες να μαζέψουν αρκετά γρήγορα coins. Τα Squad Battles έμειναν ακριβώς ίδια με του FIFA 18, όπως και το FUT Draft (αλλά παραμένει το πιο διασκεδαστικό από όλα τα άλλα modes). Κλείνοντας, αυτό που αξίζει μια προσοχή είναι η ζωή έξω και να μείνουμε μακριά από αυτό το παιχνίδι (αν φυσικά δεν θέλετε να σπάσετε πολλά χειριστήρια).October 26, 2018 (Updated: October 26, 2018)
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
Δεν έχεις παρέα; Oι Ghosts σου κρατάνε συντροφιά

Το call of Duty: Ghosts είναι ένα γρήγορο FPS παιχνίδι, ιδικά στα online modes που έχει.  Γενικά  όλα στα Call of Duty games έχουν γρήγορο ρυθμό και τελειώνουν γρήγορα. Το gameplay του Ghosts είναι γρήγορο και είναι αρκετά εύκολο στο να συνηθιστεί. Τα γραφικά απογοητεύουν σε PS3 και Xbox 360 γιατί ένας πρόγονος της σειρά Call of Duty Black Ops 2 έχει πολύ καλύτερα αλλά και πιο όμορφα γραφικά. Για αυτόν τον λόγο πέφτει σε βαθμολογία το Ghosts.

To Campaign του ghosts είναι κακό και αδιάφορο γιατί το σενάριό του είναι προχειρογραμμένο το οποίο δεν μπαίνει καν στο κόπο να θέσει σωστές βάσεις για κάποια μελλοντική επιστροφή αλλά ταυτόχρονα μας δείχνουν σκηνές που μπορεί να μην βγάζουν και νόημα. Θέλουν μεν να πείσουν, αδυνατούν να το κάνουν κάτω από το βάρος της κακής ερμηνείας και της πρόχειρης γραφής. Λείπει κάποιος χαρακτηριστικός εχθρός όπως είχαμε στο Black Ops 2 τον Raul Menendez ή όπως έχουμε σε κάθε σχεδόν Call of Duty. Υπάρχει όμως ο Rorke (ο κακός του παιχνιδιού) αλλά η εμφάνισή του μέσα στο game είναι σπάνια. 

Γενικά στο παιχνίδι υπάρχουν τα στοιχεία του stealth με τα snipers αλλά και για τις στιγμές δράσης δεν υπάρχει παράπονο. Βέβαια υπάρχει και ο Riley, ο πιστός Γερμανικός Ποιμενικός που συνέβαλλε τα μέγιστα στο promo του τίτλου, ο οποίος είναι μεν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη, αλλά τα κομμάτια όπου χρησιμοποιείται δεν είναι παρά ελάχιστα - και αυτά μόνο στα πρώτα λεπτά, με τον -κατά τα άλλα συμπαθέστατο Riley- στη συνέχεια απλά να «ξεχνιέται». Το single-player campaign δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα συμπληρωματικό στοιχείο και μια «προθέρμανση» για το multiplayer. Για να κλείσω, το Call of Duty Ghosts θα έπρεπε να δουλευτεί παραπάνω από την Infinity Ward και απλά να βγει κάτι στα γρήγορα για την τότε νέας γενιάς κονόλα PS4-Xbox One. Η βαθμολογία που θα του έβαζα είναι 7/10 για το online και μόνο.


5 results - showing 1 - 5
Notification