Review Detail

9.0 1 10 0.5
Mark of the ninja
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
9.0
Ως λατρης των stealth games,μολις ειδα το mark of the ninja το τσιμπησα αμεσως....Στο παιχνιδι αυτο παιρνουμε το ρολο ενος ninja.Αυτος ο ninja δεν ειναι κανας τυχαιος(δεν θα κανω spoiler)..

To game ειναι ενα 2D platform με την προσθηκη stealth να κανει το παιχνιδι απο τα λιγα στο συγκεκριμενο ειδος.
Θα μπορουσα να πω πως διαθετει ορισμενα στοιχεια οpen-world σε μερικες αποστολες,αφου σας ζητειται να πατε στο χ σημειο.Μετα να επιστρεψετε στο σημειο απο οπου ηρθατε ωστε να πατε σε ενα αλλο σημειο.Οι αποστασεις δεν ειναι μεγαλες.Μπορειτε να περασετε τις πιστες με διαφορους τροπους.Αυτο σημαινει οτι αναλογα με το πως αποφασισει ο καθε παικτης να περασει την πιστα,η εμπειρια ειναι διαφορετικη στον καθενα.
Το stealth του παιχνιδιου ειναι αψεγαδιαστο και πραγματικα παρα πολυ ευχαριστο.Ο ninja μας διαθετει ορισμενες ικανοτητες και οπλα-εργαλεια οπως τηλεμεταφορα,μαχαιρακια,caltrops και αλλα τα οποια θα σας βοηθησουν στο να κανετε πιο ευκολο το stealth και στο να αποδρασετε σε περιπτωση που σας ανακαλυψουν οι εχθροι.Μπορειτε να κινειστε κατω απο τους εχθρους μεσω αεραγωγων,απο πανω τους ,απο πισω τους κκλπ...Γενικα το παιχνιδι μας δινει τη δυνατοτητα να προσεγγισουμε τους εχθρους μας χιλιους δυο τροπους.
Οσοι δινουν βαση στα γραφικα,στα σχεδια ενος παιχνιδιου,το mark of the ninja ειναι παρα πολυ ομορφα σχεδιασμενο παιχνιδι και αυτο μπορειτε ευκολα να το παρατηρησετε ακομη κι αν το 65% του παιχνιδιου ειναι βαμμενο μαυρο.
Η ιστορια του παιχνιδιου εχει κι αυτη το ενδιαφερον της.Μπορει να μην εχει πλοκη για οσκαρ,αλλα θα σας κινησει το ενδιαφερον και σε καμια περιπτωση δεν θα μεινει αδιαφορη.

Συνολικη Βαθμολογια : 9\10.Ενα απο τα καλυτερα stealth παιχνιδια που μπορειτε να βρειτε αυτη τη στιγμη και σιγουρα ενα must-play game για τους fan τους stealth.
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Notification