Νέο triple-A game από πρώην επικεφαλής του Call of Duty: Black Ops

Θέμης Τζούλης
Θέμης Τζούλης

Θέμης Τζούλης  

There is no real life. Just AFK.
 
0.0 ()
1
Νέο triple-A game από πρώην επικεφαλής του Call of Duty: Black Ops

Νέο triple-A game από πρώην επικεφαλής του Call of Duty: Black Ops

Από την NetEase Games.

Ο έμπειρος developer του Call of Duty, David Vonderhaar, ο οποίος αποχώρησε από την Activision το 2023 μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στην εταιρεία, ανακοίνωσε το επόμενό του εγχείρημα.

Ο Vonderhaar ήταν design director στην Treyarch και ανήκε στην ηγεσία της εταιρείας. Η παρακαταθήκη του στο Call of Duty χρονολογείται από το Call of Duty 2: Big Red One και ήταν γνωστός πιο πρόσφατα για τη σειρά Black Ops και για την ανάπτυξη του Battle Royale Blackout mode της Activision. Τώρα διευθύνει μία νέα εταιρεία ανάπτυξης με την ονομασία BulletFarm που αναπτύσσει ένα "φιλόδοξο νέο AAA τίτλο σε ένα πρωτότυπο κόσμο" που επικεντρώνεται στο co-op. Η Κινεζική εταιρεία NetEase Games υποστηρίζει οικονομικά την BulletFarm. Εκεί, ο Vonderhaar είναι υπεύθυνος μίας ομάδας που αναπτύσσει μια "πιο επικοινωνιακή και κοντινή εμπειρία" χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5. Ο Chris Cowell, άλλος πρώην προγραμματιστής του Call of Duty, ακολούθησε τον Vonderhaar στη BulletFarm και είναι creative director της.

Ο Vonderhaar δήλωσε: "Η δημιουργία της νέας εταιρείας μου έδωσε την ευκαιρία να χάσω την άνεσή μου και να δοκιμάσω να δημιουργήσω κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό. Αυτό είναι μια διαφοροποίηση από τα games στα οποία έχω μέχρι τώρα εργαστεί, αλλά κάτι που αναδεικνύει το πάθος μου για πλούσιους χαρακτήρες, ακριβείς μηχανισμούς, πιο επικεντρωμένη αφήγηση και πολλή δράση,". Η BulletFarm έχει πολλές ανοιχτές θέσεις εργασίας, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν εξαψήφιους μισθούς. Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς για την κυκλοφορία καθώς δεν υπάρχει λέξη για πλατφόρμες ή ημερομηνία.

Διαβάστε περισσότερα για τον David Vonderhaar. Για εκτενή συζήτηση για την Treyarch, δείτε το σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification