Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Huawei: Γενική συζήτηση

07 Apr 2016 16:28 #179561 by Τάσος Νικολακόπουλος
Αυτό είναι το forum topic της Huawei. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα την γνωρίζουμε για τα smartphones και τα tablets που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά η Huawei είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας απλός κατασκευαστής φορητών συσκευών. Εφόσον λοιπόν η Κινέζικη εταιρεία έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα, πρέπει να έχει ένα forum topic αφιερωμένο σε εκέινη, για συζήτηση σχετικά με τα προϊόντα της.




Λίγα λόγια για την Huawei.
Η Huawei είναι μια Κινέζικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και των φορητών συσκευών. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Shenzhen, Guangdong της Κίνας. Από το 2012 και έπειτα, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων στον κόσμο. Πρόκειται για έναν πραγματικό κολοσσό, ενώ πλέον βρίσκεται και στην κορυφή κατασκευής smartphones. Η σειρά "Ascend P" της Huawei (πλέον ονομάζεται μόνο "P") έχει καταφέρει να γίνει μια εκ των πλέον επιτυχημένων στον χώρο των κιντών τηλεφώνων, ενώ με το Huawei P8 η εταιρεία κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο των Samsung και LG στην κορυφή των Android smartphones. Δεν χωράει αμφιβολία πως η Huawei, εκτός από κορυφή στις τηλεπικοινωνίες, είναι και ανάμεσα στους καλύτερους και πιο ποιοτικούς κατασκευαστές smartphones και tablets.


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2016 13:43 #179699 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η Huawei ανακοίνωσε τα smartphones - ναυαρχίδες της για το 2016, τα P9 και P9 Plus. Οι δύο συσκευές είναι άξιοι ανταγωνιστές των Galaxy S7 / S7 Edge της Samsung και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για κινητά της χρονιάς. Με πανέμορφο design και εκπληκτικά χαρακτηριστικά, τα νέα Huawei P9 και P9 Plus μπορεί να σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά. Διαβάστε περισσότερα .


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2018 23:14 #212344 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει δει κανείς την καινούρια διαφήμιση της Huawei; Εγώ νομίζω ότι είναι κάκιστα σκηνοθετημένη και περνάει εντελώς λάθος μήνυμα από το επιθυμητό.

Για όποιον δεν την έχει δει:

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2018 17:04 #212404 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ουσιαστικά είναι "addicted" ο ένας στον άλλο αλλά ναι, συμφωνώ, κακή σκηνοθεσία είναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2018 21:25 #221048 by Άκης Ζαχαριάδης
Honor View 20

Η θυγατρική της Huawei εισάγει μια ακόμη νέα καινοτομία, το all-screen Huawei Honor View 20 έρχεται με κάμερα 48MP.
H συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα στην Κίνα στις 26 Δεκεμβρίου 2018, ενώ θα λανσαριστεί παγκοσμίως στις 22 Ιανουαρίου 2019 .

Η punch-hole selfie κάμερα είναι η ονομασία που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι για τη selfie κάμερα μέσα στην τρύπα σε κάποιο σημείο της οθόνης, και το Honor View 20 θα την έχει στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Μια οθόνη η οποία ονομάζεται “All-View Display”, με την Honor να δηλώνει πως η τρύπα για τη selfie έχει διάμετρο 4.5mm σε σύγκριση με τα 6mm του ανταγωνισμού. Ο φακός της selfie είναι τοποθετημένος “σα διαμάντι” κάτω από την οθόνη, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη δομή της οθόνης, ενώ σύμφωνα με την Honor, “η τρύπα για τη selfie κάμερα δεν είναι όπως οι άλλες”.

Στο εσωτερικό του Honor View 20 θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Kirin 980 της Huawei μαζί με το “48MP AI HDR” mode για τη λήψη φωτογραφίας στα 48MP

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2019 14:23 #224004 by Άκης Ζαχαριάδης
Huawei Mate 20: Ξεπέρασε τα 10 εκατ. αποστολές μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες

Τι και αν οι ΗΠΑ της έχουν κλείσει την πόρτα. Η Huawei κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες να ξεπεράσει και επίσημα πλέον τις 10.000.000 αποστολές για τη σειρά Huawei Mate 20.

Σαν σύγκριση μπορούμε να φέρουμε το παράδειγμα των Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus, για τα οποία είχαμε αποστολές που ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια τεμάχια μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας τους.

Η Huawei, πάντως, δεν αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων για κάθε μοντέλο ξεχωριστά (Mate 20 Lite, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X και Porsche Design Mate 20 RS), αλλά η λογική λέει ότι το φθηνότερο απ' όλα έχει πουλήσει περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2019 14:24 - 12 Mar 2019 14:25 #224005 by Άκης Ζαχαριάδης
Οι promo φωτογραφίες για το Huawei P30 Pro δεν προέρχονται από το ίδιο το smartphone

Η Huawei προσπαθεί να δημιουργήσει τον απαραίτητο ντόρο για τον ερχομό των Huawei P30 και Huawei P30 Pro, τα οποία θα προσφέρουν απαράμιλλες φωτογραφικές δυνατότητες στους χρήστες. Στο πλαίσιο αυτού του teasing δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που υποδηλώνουν ότι θα δούμε εντυπωσιακή λειτουργία zoom (5x οπτικό και 10x υβριδικό lossless), αλλά απ' ό,τι φαίνεται η λήψη τους δεν προέρχεται από τα smartphones.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο κινέζικο δίκτυο Weibo και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι φανερό ότι έχει γίνει λήψη από DSLR (π.χ. το ηφαίστειο και ο σκιέρ), και μάλιστα έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν ως stock εικόνες στο Getty.



Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και όχι μόνο από τη Huawei. Η κινέζικη εταιρεία έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι "ορισμένες φωτογραφίες χρησιμοποιούνται καθαρά για λόγους απεικόνισης και ότι μπορεί να υπάρχει διαφορά στα αποτελέσματα των λήψεων στην πραγματικότητα".

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να το ξεκαθαρίζουν με κάποιο τρόπο για να μην υπάρχει σύγχηση. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι θα δούμε κάτι πολύ δυνατό σε λίγες ημέρες στο Παρίσι.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.