Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Star Wars Jedi: Survivor sequel

10 Jul 2023 23:03 #271976 by Μάνος Γρυπάρης
Σύμφωνα με μια αγγελία εργασίας, η EA φαίνεται ότι ετοιμάζει ήδη το sequel του Star Wars Jedi: Survivor.


Η μία αγγελία αναζητά VFX artist, ειδικά για το "Star Wars Jedi" και η δεύτερη αγγελία έναν Lead Combat Architect, για την ομάδα του Star Wars. Θα σχεδιάζει δηλαδή το σύστημα μάχης. Οι αγγελίες αφορούν ειδικά την εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment, η οποία αναπτύσσει το Star Wars.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2023 21:29 #271992 by Απόστολος Μητσακούλης
Ακόμα δν έχω παίξει το Survivor. Θα περιμένω τελικά αρκετά games στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:21 #272020 by Nikos Georgopoulos
Star Wars Jedi: Survivor sequel
Ετοιμάζεται, σύμφωνα με αγγελία εργασίας.

Σύμφωνα με μια αγγελία εργασίας , η EA φαίνεται ότι ετοιμάζει ήδη το sequel του Star Wars Jedi: Survivor.

Η μία αγγελία αναζητά VFX artist, ειδικά για το "Star Wars Jedi" και η δεύτερη αγγελία έναν Lead Combat Architect, για την ομάδα του Star Wars. Θα σχεδιάζει δηλαδή το σύστημα μάχης. Οι αγγελίες αφορούν ειδικά την εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment, η οποία αναπτύσσει το Star Wars.Η πρώτη αγγελία αναζητά κάποιον με εμπειρία σε Unreal Engine 4, προσθέτοντας όμως ότι η εμπειρία στην Unreal Engine 5, θεωρείται ένα πλεονέκτημα. Άραγε το επόμενο Star Wars θα αναπτυχθεί στην Unreal Engine 5;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2023 10:46 #272415 by Nikos Georgopoulos
Ο CEO της EA θέλει να δει sequelΟ διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, Andrew Wilson, δήλωσε σε πρόσφατη συνάντηση με τους επενδυτές της εταιρείας ότι θα ήθελε πολύ να δει μία ακόμα προσθήκη στην σειρά Star Wars Jedi της Respawn Entertainment.
Όταν ερωτήθηκε για το πώς θα συνεχιστεί η σειρά Star Wars στα χέρια της EA, ο Wilson δεν είχε να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι η συνεργασία με τις Disney και Lucasfilm έχει βρει μεγάλη επιτυχία με τις σειρές Star Wars Battlefront και Star Wars Jedi αλλά και με το δημοφιλές Star Wars: Galaxy of Heroes στα κινητά. Ο Wilson δήλωσε: "Οι ομάδες μας πάντα σκέφτονται τις νέες εμπειρίες που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Σίγουρα θα ήθελα πολύ να δω περισσότερα στην σειρά Jedi. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι που λέει μία ξεχωριστή ιστορία. Μπορεί να είμαστε λίγο προκατειλημμένοι, αλλά με βάση τις απόψεις τις κοινότητάς μας και την ποιότητα του προϊόντος, είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες στην γαλαξία του Star Wars για φέτος και πιθανότατα θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του γαλαξία για αρκετά ακόμα χρόνια."

Το Star Wars Jedi Surviror είναι διαθέσιμο για PC, PS5 και Xbox Series X και πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα έρθει και σε PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Sep 2023 10:07 #272992 by Nikos Georgopoulos
Επιβεβαιώθηκε από τον πρωταγωνιστήΟ Cameron Monaghan, voice actor του Cal Kestis, επιβεβαίωσε στην Ocala Comic Con, μέσω δηλώσεών του, ότι αναπτύσσεται το τρίτο μέρος της τριλογίας Star Wars που θα διαδεχθεί το Star Wars Kedi: Survivor. Ο Monaghan είπε: "Βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης ενός τρίτου παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι ένα μεγάλο εγχείρημα και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζουμε όταν όλα τα πράγματα να ειπωθούν και γίνουν, να είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε και να φτιάξουμε κάτι πολύ ωραίο".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2023 03:16 #272998 by Απόστολος Μητσακούλης
Αφού θα βγεί και τρίτο μέρος, τότε μια χαρά. Θα το έβαζα ώς ένα απο τα τοπ 10 της χρονιάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2023 08:37 #273322 by Nikos Georgopoulos
Ο Stig Asmussen, director του Star Wars Jedi:Fallen Order, αποχωρεί από την Respawn
Αποχωρεί για να κυνηγήσει νέες προκλήσεις.

Ο Stig Asmussen director του Star Wars Jedi: Fallen Order και Survivor φεύγει από την Respawn Entertainment.

Ο Asmussen πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Respawn, με την EA αργότερα να επιβεβαιώνει την πληροφορία με μία ανακοίνωση που έλεγε:’’ Ο Stig Asmussen αποφάσισε να φύγει από την Respawn ώστε να κυνηγήσει νέες περιπέτειες και προκλήσεις στην καριέρα του, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.’’

Είναι μια εξέλιξη που δεν περιμέναμε καθώς νωρίτερα μέσα στο έτος είχε αναφέρει ότι θα ήθελε το Star Wars Jedi να γίνει τριλογία. Ο Asmussen είχε δηλώσει:’’ Πως θα μπορέσουμε να πάμε τον Cal και το πλήρωμα του σε νέες περιοχές πέρα από αυτές του πρώτου τίτλου; Είχαμε μια πλήρη εικόνα σε ποιο σημείο της ιστορίας του franchise του Star Wars θα τοποθετούνταν το Survivor, τι θα διακυβεύονταν, ποια θα ήταν η ατμόσφαιρα του τίτλου, τι θα αντιμετώπιζε ο Cal και τι ρόλο θα έπαιζε το πλήρωμα του σε αυτό. Και επίσης υπάρχουν ιδέες για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η ιστορία από εδώ και πέρα.’’Υπάρχει η πιθανότητα το τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας να βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη, όπως ομολογούν οι αγγελίες που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα μέσα στον χρόνο. Είτε είναι ή δεν είναι σε ανάπτυξη σίγουρα πλέον η τύχη του project βρίσκεται στον αέρα. Αλλά βέβαια δεν σημαίνει ότι η φυγή του Asmussen θα σημαίνει και ότι θα ακυρωθεί και το project. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΕΑ οι πιο βετεράνοι και οι πιο έμπειροι developers της Respawn θα καθοδηγήσουν την ομάδα ανάπτυξης της σειράς Star Wars Jedi, οπότε καταλαβαίνουμε ότι το franchise είναι σε ασφαλή χέρια.
Πέρα από την Respawn ο Asmussen έχει εργαστεί και στο project του God Of War σε διάφορους ρόλους όπως ως lead environment artist, ως art director και στο τρίτο κεφάλαιο της σειράς ως game director.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification