Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Hyenas

23 Jun 2022 00:10 #265170 by Μάνος Γρυπάρης
Η Creative Assembly και η Sega ανακοίνωσαν το Hyenas, ένα νέο Sci-fi Shooter με ληστείες, το οποό θα βασίζεται στο multiplayer. Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Total War δοκιμάζει κάτι το διαφορετικό. Στο Hyenas θα χωρίζεστε σε ομάδες και θα πρέπει να κλέψετε θησαυροφυλάκια υψηλής τεχνολογίας σε τεράστια διαστημικά φορτηγά και μετά να δραπετεύσετε από τη σκηνή του εγκλήματος.

Το Hyenas μοιάζει με Battle Royale, αντλώντας επιρροές από το Apex Legends και το Hunt: Showdown. Κάθε αγώνας έχει 15 παίκτες, χωρισμένους σε 3 ομάδες των 5. Οι παίκτες πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν εχθρούς ελεγχόμενους από το A.I. και συστήματα ασφαλείας. Δεδομένου ότι το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο διάστημα, ορισμένες περιοχές βρίσκονται σε μηδενική βαρύτητα. Άλλοι έχουν έναν διακόπτη μηδενικής βαρύτητας, που επιτρέπει στους παίκτες να έχουν το πάνω χέρι στους εχθρούς… ή να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Ο στόχος είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο loot, αλλά αντί για χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα, τα λάφυρα είναι φτιαγμένα από αντικείμενα της ποπ κουλτούρας. Ένα Sonic ειδώλιο, ένας κύβος του Ρούμπικ και διάφορα αναμνηστικά σχετικά με τη Νέα Υόρκη εμφανίζονται στο πρώτο τρέιλερ του Hyenas.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2022 00:50 #265181 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Hyenas
Hyenas
Νέο Sci-Fi Shooter από την Creative Assembly.

Η Creative Assembly και η Sega ανακοίνωσαν το Hyenas, ένα νέο Sci-fi Shooter με ληστείες, το οποό θα βασίζεται στο multiplayer. Η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Total War δοκιμάζει κάτι το διαφορετικό. Στο Hyenas θα χωρίζεστε σε ομάδες και θα πρέπει να κλέψετε θησαυροφυλάκια υψηλής τεχνολογίας σε τεράστια διαστημικά φορτηγά και μετά να δραπετεύσετε από τη σκηνή του εγκλήματος.

Το Hyenas μοιάζει με Battle Royale, αντλώντας επιρροές από το Apex Legends και το Hunt: Showdown. Κάθε αγώνας έχει 15 παίκτες, χωρισμένους σε 3 ομάδες των 5. Οι παίκτες πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν εχθρούς ελεγχόμενους από το A.I. και συστήματα ασφαλείας. Δεδομένου ότι το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο διάστημα, ορισμένες περιοχές βρίσκονται σε μηδενική βαρύτητα. Άλλοι έχουν έναν διακόπτη μηδενικής βαρύτητας, που επιτρέπει στους παίκτες να έχουν το πάνω χέρι στους εχθρούς… ή να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Ο στόχος είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο loot , αλλά αντί για χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα, τα λάφυρα είναι φτιαγμένα από αντικείμενα της ποπ κουλτούρας. Ένα Sonic ειδώλιο, ένας κύβος του Ρούμπικ και διάφορα αναμνηστικά σχετικά με τη Νέα Υόρκη εμφανίζονται στο πρώτο τρέιλερ του Hyenas.Η εμφάνιση του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από άλλα Shooters βασισμένα σε χαρακτήρες, όπως το Valorant ή το Overwatch. Τα abilities που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν ένα grapple hook, όπλα μαζικής καταστροφής, turrets, flashbang, jetpacks κ.α.

Μπορείτε να εγγραφείτε για την alpha έκδοση του Hyenas στο επίσημο site του παιχνιδιού. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Creative Assembly και να έχετε Steam account. 

Το Hyenas θα κυκλοφορήσει για PC και μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί και στις κονσόλες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2022 22:45 #265568 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Hyenas
Hyenas alpha testing
Αρχικά για Αμερική. Θα υπάρχουν τρεις playable χαρακτήρες.

Η Creative Assembly ανακοίνωσε το πρώτο alpha testing του Hyenas, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για PC στις ΗΠΑ στις 14 Ιουλίου. Alpha testing σε άλλες χώρες και format θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. 
 
Το Hyenas διαδραματίζεται σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον, όπου θα βρίσκεστε σε ομάδες πειρατών που ονομάζονται Hyenas και κυνηγούν διαστημικά malls γνωστά ως Plunderships. Παρότι το Hyenas δείχνει να έχει αρκετά κοινά με Battle Royale games όπως το Apex Legends, η Creative Assembly τόνισε ότι δεν εντάσσεται στη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς στο PvPvE κομμάτι, οι ομάδες πολεμάνε για items merch, τα οποία φυλούν NPCs .

Στο πρώτο alpha testing, οι playable χαρακτήρες θα είναι οι Doctor Hotflix, The Pro και Commander Wright, μαζί με μερικούς που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.
Hyenas alpha testingΕνώ το Hyenas μοιράζεται πολλά κοινά με Battle Royale όπως το Apex Legends, το στούντιο λέει ότι το Hyenas δεν είναι ένα Battle Royale, αλλά PvPvE, εμπειρία με την οποία οι ομάδες μάχονται για εμπορεύματα, loot με θέμα την pop κουλτούρα, το οποίο προστατεύεται από NPCs και μάχες που θα γίνονται με άλλες ομάδες παικτών.

Στην αρχική alpha έκδοση, οι παίκτες θα μπορούν να δουν τους χαρακτήρες Doctor Hotfix, The Pro και Commander Wright, μαζί με άλλους Hyenas που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Κάντε εγγραφή στο επίσημο site  για μελλοντικές beta, μιας και αυτή αφορά την Αμερική.

Εταιρεία ανάπτυξης του Hyenas είναι η Creative Assembly, πιο γνωστή για την ανάπτυξη του Alien Isolation και του Halo Wars 2.

Το Hyenas θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC, μέσα στο 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jan 2023 10:33 #269254 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Hyenas
Νέες ημερομηνίες για την BetaΗ Creative Assembly ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί η Beta του Hyenas.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στα εξής τέσσερα Σαββατοκύριακα και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ :

- 20-23 Ιαουαρίου
- 17-20 Φεβρουαρίου
- 10-13 Μαρτίου
- 31 Μαρτίου - 3 Απριλίου

Η επίσημη αποκάλυψη για το gameplay του Hyenas ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, πέρα από το παρακάτω βίντεο λίγων δευτερολέπτων.


It's time. This is your first glimpse into HYENAS Zero-G combat. #JoinThePack to see more! pic.twitter.com/teZxWCJDnq

— HYENAS (@PlayHyenas) December 1, 2022

Το Hyenas θα κυκλοφορήσει σε PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One μέσα στο 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2023 09:53 #273107 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Hyenas
Tο Hyenas ακυρώθηκε
Αναμένονται απολύσεις στην Creative Assembly.

Η Sega ακύρωσε το Hyenas, το επερχόμενο loot shooter της Creative Assembly. Η εταιρία που είναι υπεύθυνη για το publish του τίτλου μόλις τον προηγούμενο μήνα έδωσε στη δημοσιότητα ένα demo για τον τύπο αλλά και για το κοινό στα πλαίσια της Gamescom. Σήμερα η Sega ανακοίνωσε μέσω μίας ενημέρωσης για τα οικονομικά της στοιχεία ,ότι το Hyenas ακυρώνεται. Ο λόγος σύμφωνα με επίσημες πηγές είναι ότι αναμένονταν χαμηλά κέρδη στην Ευρώπη και έτσι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση αυτή. Σύμφωνα με τη Sega: «Το αποτέλεσμα είναι να ακυρωθεί το Hyenas αλλά και άλλοι τίτλοι που δεν έχουν ανακοινωθεί».

Το Hyenas ήταν υπό ανάπτυξη από την Creative Assembly, η Βρετανική ομάδα ανάπτυξης είναι γνωστή για την σειρά στρατηγικής Total War. Το συγκεκριμένο loot shooter ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και πιο συγκεκριμένα έμοιαζε σαν ένα Payday στο διάστημα. Επίσης είχε μέσα συγκεκριμένα αδειοδοτημένα από την Sega αντικείμενα όπως μια φιγούρα του Sonic the Hedgehog. Ένας από τους χαρακτήρες του τίτλου ήταν ένας Sonic the Hedgehog cosplayer. Στις αρχές Αυγούστου, η Sega ήδη άρχισε να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανάπτυξη του τίτλου λέγοντας πιο συγκεκριμένα ότι αντιμετώπιζε πολλές προκλήσεις στην ανάπτυξη. Εκείνο τον καιρό η Sega είπε ότι σκέφτονταν να προσαρμόσει το μοντέλο του τίτλου και να τον κάνει free-to-play.Κατά τη διάρκεια της Gamescom, η Creative Assembly ήταν αισιόδοξη για τις πιθανότητες επιτυχίας του τίτλου της, αλλά βέβαια αναγνώριζε και τα ρίσκα και τους κινδύνους που υπάρχουν. Ο υπεύθυνος παραγωγής του προϊόντος Alex Hunnisett όταν κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση της Sega που είχε πεi ότι η ανάπτυξη του τίτλου αντιμετωπίζει προκλήσεις είπε ε ότι: «Το θεωρώ σωστό και λογικό» Ο Christoph Will ο οποίος είναι associate game director του τίτλου είπε: «Είναι ένα νέο IP, ένα καινούργιο είδος για εμάς το οποίο κρύβει πολλές προκλήσεις» και πρόσθεσε: «Αν ρωτούσατε 10 game developers αν αυτό που κάνουν είναι δύσκολο, οι 9 θα σας πουν "Ναι" και ένας θα σας πει ψέματα».

Απολύσεις στην Creative Assembly
H Sega ετοιμάζει μειώσεις προσωπικού στην εταιρία ανάπτυξης Creative Assembly, μετά την απόφασή της να ακυρώσει το Hyenas, με πολλές θέσεις να μένουν κενές σε όλη την εταιρεία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2023 18:19 #273732 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Hyenas
Επιστροφή στα StrategyΗ Creative Assembly θα επιστρέψει στην ανάπτυξη των Real-Time Strategy μετά την ακύρωση του Hyenas.
Την ανακοίνωση έκανε η Sega κατά την διάρκεια ενός οικονομικού meeting .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification