Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lollipop Chainsaw

19 Jun 2022 21:41 #265103 by Μάνος Γρυπάρης
Το Lollipop Chainsaw ήταν ένα πολυσυζητημένο αλλά μέτριο Action game του 2012. Το κυκλοφόρησε η Warner Bros. και είχε ως πρωταγωνίστρια μία ξανθιά badass ηρωίδα (στην οποία άρεσαν τα ηλεκτρικά πριόνια). Τελικά δεν σημείωσε τόσο καλά reviews.

Ο Yoshimi Yasuda της Dragami Games έγραψε στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι "Το Lollipop Chainsaw επιστρέφει, από την Dragami Games. Να το περιμένετε". Αυτό ήταν λίγο πολύ το σύνολο της ανακοίνωσης, χωρίς να εξηγείται αν πρόκειται για sequel, remaster ή remake. Αλλά ξέρουμε ότι κάτι υπάρχει.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2022 22:20 #265114 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά Lollipop Chainsaw επιστρέφει
Σύμφωνα με τον παραγωγό της.

Το Lollipop Chainsaw ήταν ένα πολυσυζητημένο αλλά μέτριο Action game του 2012. Το κυκλοφόρησε η Warner Bros. και είχε ως πρωταγωνίστρια μία ξανθιά badass ηρωίδα (στην οποία άρεσαν τα ηλεκτρικά πριόνια). Τελικά δεν σημείωσε τόσο καλά reviews.

Ο Yoshimi Yasuda της Dragami Games έγραψε στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι "Το Lollipop Chainsaw επιστρέφει, από την Dragami Games. Να το περιμένετε". Αυτό ήταν λίγο πολύ το σύνολο της ανακοίνωσης, χωρίς να εξηγείται αν πρόκειται για sequel, remaster ή remake . Αλλά ξέρουμε ότι κάτι υπάρχει.

Ο Yasuda υπηρέτησε στο παρελθόν ως Διευθύνων Σύμβουλος της Kadokawa Games, η οποία έκανε publish μια σειρά από games της Grasshopper Manufacture όπως το Lollipop Chainsaw και το Killer is Dead. Π Yasuda υπηρέτησε ως Executive Producer και στους δύο τίτλους. Ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αποχωρεί από την Kadokawa για να δημιουργήσει τη νέα του εταιρεία, Dragami Games, η οποία φαίνεται να έχει πάρει μαζί της και το Lollipop Chainsaw ως brand.Αυτή η ανακοίνωση αφορά την 10η επέτειο του παιχνιδιού, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 12 Ιουνίου 2012 στην Αμερική. Η αόριστη ανακοίνωση του Yasuda ήρθε στη 10η επέτειο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ιαπωνία, στις 14 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, ο game designer και director του Lollipop Chainsaw Suda51 δεν έχει αναγνωρίσει κάτι, αν και γιόρτασε την επέτειο μαζί με τον director James Gunn την επέτειο του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2022 23:29 #265413 by Nikos Georgopoulos
Lollipop Chainsaw remake
Επαναδημιουργία του τίτλου με την υποστήριξη της Warner Bros.

Η Dragami Games ανακοίνωσε το Remake του Lollipop Chainsaw. Το αρχικό παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2012, ενώ το Remake στοχεύει για κυκλοφορία τον επόμενο χρόνο. Στο Remake εργάζονται και developers από το original game. O παραγωγός του Original, Yoshimi Yasuda, θα συμμετέχει στην ανάπτυξη, επίσης το game σκοπεύει να κάνει μερικές αλλαγές στο σενάριο τις πρωταγωνίστριας, η οποία βρίσκεται στη μέση μιας επίθεσης από ζόμπι.

Τα γραφικά του Lollipop Chainsaw Remake θα έχουν μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, χάρις στην δύναμη των νέας γενιάς κονσόλων και των PC. Όσον αφορά το soundtrack, κάποια κομμάτια του original game, δεν θα περιλαμβάνονται στο Remake λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και θα αντικατασταθούν με νέα.

Ο Yashuda έγραψε στο Twitter:” Δυστυχώς, κάποιοι παράγοντες επηρέασαν τα πράγματα και πλέον οι fans δεν είναι και τόσο εύκολο να παίξουν το Lollipop Chainsaw σε προηγούμενες κονσόλες, και εδώ και κάποιο καιρό δεν έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι ούτε στις τωρινές κονσόλες. Γι’αυτό, αγοράσαμε τα πνευματικά δικαιώματα του παιχνιδιού από το Kadokawa Games και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα Remake. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την Warner Bros και έχουμε την υποστήριξη τους. Στο original game εργάστηκε και ο Goichi Suda ως director ενώ το σενάριο έγραψε ο James Gunn, γνωστός από τις ταινίες Guardians of The Galaxy.


Lollipop Chainasaw Remake の発表に関する Producer message をお届けします…!!!
Please check Producer message about Lollipop Chainsaw Remake. #lollipopchainsaw #ロリポップチェーンソー pic.twitter.com/ILeLTKNVZ3

— 安田善巳 (@yasudaD5) July 5, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2022 16:42 #265583 by Nikos Georgopoulos
Θα μείνει αρκετά πιστό στην αρχική κυκλοφορίαΜετά την ανακοίνωση του remake του Lollipop Chainsaw, αρκετοί fans της αρχικής κυκλοφορίας είχαν ανησυχίες για τις αλλαγές που θα γίνουν όπως αλλαγές στο soundtrack, λογοκρισία, αλλά και επειδή δεν βοηθούν άνθρωποι από την αρχική ομάδα ανάπτυξης.
Ο πρόεδρος της Dragami Games, Yoshimi Yoshida προσπάθησε να καθησυχάσει τους fans δηλώνοντας: "Ο βασικός σκοπός του Lollipop Chainsaw remake είναι να κάνουμε στους fans πιο εύκολο να παίξουν το παιχνίδι και όχι να φτιάξουμε ένα καινούργιο Lollipop Chainsaw. Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να φτιάξουμε μία remastered εκδοχή του αρχική παιχνιδιού χωρίς να αλλάξουμε τίποτα. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να έχουμε πάλι τα δικαιώματα σε 16 τραγούδια τα οποία ήταν βασικό κομμάτι της αίσθησης του αρχικού παιχνιδιού, οπότε στοχεύουμε σε ένα remake, το οποίο θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε remaster".


ロリポップチェーンソーリメイクに対し沢山のファンよりご質問を頂戴しましたのでお答えします…!!!
Many fans have asked questions about Lollipop Chainsaw Remake, so I will answer them. #ロリポップチェーンソー #lollipopchainsaw #ドラガミゲームス #dragamigames pic.twitter.com/V6iQG8mVDx

— 安田善巳 Yoshimi Yasuda (@yasudaD5) July 12, 2022

Όσον αφορά το σενάριο, ο Yoshida γνωρίζει ότι είναι ο βασικός λόγος που έχει αγαπηθεί ο συγκεκριμένος τίτλος και τόνισε ότι δεν αλλαχτεί. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε ότι ο αισθητικό τομέας δεν θα αλλαχτεί. Με την αρχική ανακοίνωση του remake, ο Yoshida τόνισε ότι το remake θα έχει αρκετά βελτιωμένα γραφικά που θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο ρεαλιστικό: "Η αναφορά ότι το παιχνίδι θα έχει πιο βελτιωμένα γραφικά είχε να κάνει με το ότι θα χρησιμοποιήσουμε την νέα τεχνολογία που είναι διαθέσιμη στις σύγχρονες κονσόλες. Δεν υπάρχει σκοπός να αλλαχτεί ο σχεδιασμός της πρωταγωνίστριας Juliet, την οποία αγαπούν developers και fans'.

Τελευταίο θέμα για το οποίο μίλησε ο Yoshida είναι η λογοκρισία και δήλωσε: "Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα το θέμα με τις πλατφόρμες, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως είναι ότι θα διαπραγματευτούμε για να φέρουμε το remake όσο τον δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification