Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rabbids: Adventure Party

13 May 2022 11:22 - 14 May 2022 06:35 #264208 by Φώτης Παπασμύρης
 

Αν ανυπομονούσατε για την επιστροφή των Rabbids της Ubisoft πριν από την εμφάνισή τους στο φετινό Mario + Rabbids: Sparks of Hope στο Switch, είστε τυχεροί.Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το μέχρι πρότινος αποκλειστικό για την Κίνα video game της Rabbids: Adventure Party σε παγκόσμια κλίμακα κάποια στιγμή πριν από το τέλος του επόμενου μήνα. Το Rabbids: Adventure Party κυκλοφόρησε αρχικά για το Switch το 2020, εμπνευσμένο από το κλασικό κινέζικο μυθιστόρημα “Ταξίδι Στη Δύση”, με αρκετή minigame δράση χρησιμοποιώντας τα Joy-Con controllers του Switch.
Ωστόσο, θα υπάρξει μια σειρά από αξιοσημείωτες αλλαγές για το Rabbids: Adventure Party με την παγκόσμια κυκλοφορία του. Για αρχή, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά κερδών της Ubisoft, θα αποκτήσει νέο όνομα, θα γίνει το κάπως λιγότερο πιασάρικο Rabbids: Party of Legends και θα επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες εκτός του Switch, όπως το PS4, Xbox One και Stadia.Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, με την Ubisoft να λέει μόνο ότι το video game θα κυκλοφορήσει σε κανονική και ψηφιακή έκδοση κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, που σημαίνει ότι θα φτάσει από τώρα έως το τέλος Ιουνίου 2022.
Όσο για την άλλη κυκλοφορία των Rabbids, το Mario + Rabbids: Sparks of Hope, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Switch αργότερα φέτος. Συμμετέχει σε μια σειρά άλλων τίτλων της Ubisoft που θα κυκλοφορήσουν από τώρα έως τον επόμενο Απρίλιο, όπως επιβεβαιώνεται και στα τελευταία οικονομικά στοιχεία του εκδότη, συμπεριλαμβανομένου του Avatar: Frontiers of Pandora και του Adventure Skull and Bones που έχει καθυστερήσει πολύ.

Πολλές εμφανίσεις για τα Rabbids φέτος λοιπόν και περιμένουμε με ανυπομονησία να το δούμε ιδίοις όμασι.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 May 2022 12:16 #264212 by Nikos Georgopoulos
Rabbids: Adventure Party




Θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά εκτός Κίνας.

Αν ανυπομονούσατε για την επιστροφή των Rabbids της Ubisoft πριν από την εμφάνισή τους στο φετινό Mario + Rabbids: Sparks of Hope στο Switch, είστε τυχεροί.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το μέχρι πρότινος αποκλειστικό για την Κίνα video game της Rabbids: Adventure Party σε παγκόσμια κλίμακα κάποια στιγμή πριν από το τέλος του επόμενου μήνα. Το Rabbids: Adventure Party κυκλοφόρησε αρχικά για το Switch το 2020 και είναι εμπνευσμένο από το κλασικό κινέζικο μυθιστόρημα “Ταξίδι Στη Δύση”. Διαθέτει αρκετή minigame δράση χρησιμοποιώντας τα Joy-Con controllers του Switch.



Ωστόσο, θα υπάρξει μια σειρά από αξιοσημείωτες αλλαγές για το Rabbids: Adventure Party με την παγκόσμια κυκλοφορία του. Για αρχή, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά κερδών της Ubisoft, θα αποκτήσει νέο όνομα, θα γίνει το κάπως λιγότερο πιασάρικο Rabbids: Party of Legends και θα επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες εκτός του Switch, όπως τα PS4, Xbox One και Stadia.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, με την Ubisoft να λέει μόνο ότι το video game θα κυκλοφορήσει σε κανονική και ψηφιακή έκδοση κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσει από τώρα έως το τέλος Ιουνίου του 2022.

Όσο για την άλλη κυκλοφορία των Rabbids, το Mario + Rabbids: Sparks of Hope, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Switch αργότερα φέτος. Ανήκει σε μια σειρά άλλων games της Ubisoft που θα κυκλοφορήσουν από τώρα έως τον επόμενο Απρίλιο, όπως επιβεβαιώνεται και στα τελευταία οικονομικά στοιχεία του εκδότη, συμπεριλαμβανομένου του Avatar : Frontiers of Pandora και του Adventure Skull and Bones που έχει καθυστερήσει πολύ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification