Η εταιρεία HoYoVerse, developer του Genshin Impact, ανακοίνωσε το επόμενο free-to-play Action-RPG , Zenless Zone Zero.Παίρνοντας μια διαφορετική οπτική γωνία από ότι το Genshin Impact, το Zenless Zone Zero βρίσκεται σε μια μετα-αποκαλυπτική μητροπολιτική πόλη όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Proxy. Ο κίνδυνος υπάρχει διάχυτος στο New Eridu και εναπόκειται στα Proxies να αποτρέψουν την εξαφάνιση της ανθρωπότητας όταν τους επιτίθενται οι επικίνδυνοι Ethereals. Η HoYoVerse αναφέρει ότι στοχεύει να προσφέρει ένα ρευστό και κινηματογραφικό σύστημα μάχης προσανατολισμένο στη δράση, που θα επιτρέψει στους παίκτες να αποκτήσουν στυλάτα skills και QTE combos μέσα στη Roguelike δομή του RPG.
 www.youtube.com/watch?v=C5WS9Ohb-fI
Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ένα πολύ δυνατό RPG. Μένει να φανεί στην πορεία αν θα επιβεβαιώσει ή αν θα διαψεύσει τις προσδοκίες.

Read More...Η εταιρεία Slitherine publisher του εν λόγω video game, παρουσίασε μισή ώρα gameplay του επερχόμενου real-time strategy game Stargate: Timekeepers, ενώ επιβεβαίωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία μιας beta για να συμπέσει με την 25η επέτειο της πολυαγαπημένης τηλεοπτικής σειράς Stargate SG1 τον Ιούλιο.

Το βίντεο, παρουσιάζει το ντεμπούτο της αποστολής In Plain Site, στην οποία η ομάδα Stargate, συμπεριλαμβανομένου του ελεύθερου σκοπευτή Max Bolton και του τεχνικού αξιωματικού Sam Watson, προσπαθούν να σταματήσουν ένα τελετουργικό θυσίας μέσα στο χωριό Jaffa μεταμφιεσμένοι σε εχθρούς. [justify]

Πώς σας φαίνεται αυτή η καινούργια κυκλοφορία; Εμείς πάντως περιμένουμε ανυπόμονα.[/justify]

Read More...Το Lego Brawls, ένα Minifigure Fighting video game που είχε κυκλοφορήσει για το Apple Arcade , θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στις κονσόλες PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch, από την Bandai Namco.Η ιδέα εδώ είναι να πολεμήσετε -μόνος σας ή με έως και οκτώ παίκτες (τέσσερις στο PlayStation)- και να συλλέξετε minifigures τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε όπως θέλετε για να δημιουργήσετε τον ήρωα της επιλογής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε τον εν λόγω ήρωα και να προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε στα παγκόσμια leaderboards του παιχνιδιού. www.youtube.com/watch?v=O7xku53201w Τα Themes του Lego Brawls περιλαμβάνουν κλασικές τοποθεσίες Lego όπως το Castle and Space, καθώς και επίπεδα και χαρακτήρες που βασίζονται στο Ninjago, το Jurassic World και το Monkie Kid. Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές ότι η Lego είχε επιλέξει να τερματίσει τη συμφωνία αποκλειστικότητας video game για κονσόλες με την εταιρεία ανάπτυξης TT Games - η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το εξαιρετικά επιτυχημένο Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Επίσης, μια σειρά από Lego Sports video games από την εταιρεία ανάπτυξης 2K είναι από ότι φαίνεται στα σκαριά.

Πολλά τουβλάκια λοιπόν, για ένα παιχνίδι που από όλα δείχνουν πως θα έχει καλή εμπορική πορεία!

Read More...

 Πριν από λίγες εβδομάδες, περισσότεροι από 100 παίκτες χώθηκαν στα βάθη του Sleeper's Tomb, το τελευταίο dungeon του 22χρονου EverQuest Scars of Velious expansion. Είναι μια βάναυση, απαιτητική περιοχή που απαιτεί από τους παίκτες να νικήσουν έναν δράκο του τέλους του παιχνιδιού για να πάρουν ένα key. Φαίνεται σαν μια σοβαρή στιγμή, που απαιτεί συντονισμό και συγκέντρωση. Αλλά αυτό το raid δεν ήταν σοβαρό. Ήταν ένα πάρτι για το τέλος του κόσμου όπως τον ήξεραν. 
Ήταν το είδος του πάρτι που είδε μέλη που είχαν αποσυρθεί να επιστρέφουν και μια αγαπημένη κοινότητα streamers να αφηγείται στο Twitch. Τα αστεία από τα άτομα που συμμετείχαν μαζί επί δύο χρόνια σε raids, προκάλεσαν άφθονο γέλιο. Το πιο ισχυρό guild του server, η Seal Team, είχε εισβάλει σε αυτό το dungeon για να ξυπνήσει τον Sleeper. Και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες στον server ήταν εξοργισμένοι.
Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον server των fan με το όνομα Project 1999 Green, οι παίκτες παίζουν το EverQuest όπως υπήρχε το 1999, κλειδωμένο μόνο στα δύο πρώτα expansions (τώρα υπάρχουν 28 expansions EverQuest, με το τελευταίο να κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2021). Σε αυτόν τον server, τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχουν XP potions για να αγοράσεις με microtransactions και ούτε auction house για να αγοράσεις διάφορα πράγματα.
Αν για παράδειγμα υπάρχουν δύο παίκτες που θέλουν το ίδιο mob, όποιος φτάσει πρώτος εκεί, κερδίζει. Τα raid για τα bosses γίνονται μία φορά την εβδομάδα και τα guilds έχουν εξειδικευμένες ομάδες που περιμένουν ώρες για να μπορέσουν να κάνουν spawn, έτοιμες να κάνουν engage σε δευτερόλεπτα. 
Γιατί λοιπόν το πιο ισχυρό guild του server να θέλει να ξυπνήσει τον Sleeper; Δεν υπάρχει πιο δραματική απόφαση στο EverQuest. Πρόκειται για ένα γεγονός που αλλάζει όλο τον server, το οποίο εξαπολύει τον θρυλικό δράκο Kerafyrm σε μια δολοφονική βόλτα σε όλο τον server και αφαιρεί τους Warders του -και, το πιο σημαντικό, το απίστευτο loot τους- ίσως και για πάντα. Το να ξυπνήσουν τον Sleeper είναι η πιο ιστορική στιγμή σε όλο το EverQuest, μια από τις πιο ιστορικές σε οποιοδήποτε MMO.
Σύμφωνα με τους επικριτές της Seal Team, το guild δρα απλά εγωιστικά. Για μήνες ολόκληρους, η Seal Team είχε το dungeon αποκλειστικά για τον εαυτό της, μονοπωλώντας τους δράκους που κατέχουν key. Όμως τις τελευταίες εβδομάδες, το αντίπαλο guild με το όνομα Kingdom μαζί με συμμάχους, άρχισαν να μαζεύουν keys με το να σκοτώνουν δράκους όπως ο Yelinak και ο Zlandicar.
Αντί να τους επιτρέψουν να έχουν την ευκαιρία να πάρουν το loot του Warder, τα εγωιστικά και μίζερα μέλη της Seal Team επρόκειτο να ξυπνήσουν τον Sleeper, να καταστρέψουν τη διασκέδαση όλων και να γίνουν εκείνο το παιδί στην ταινία της Disney με τη μαύρη φανέλα που χτυπάει τον ήρωά μας ακριβώς στη μούρη. Το p99 forum ήταν γεμάτο με εκατοντάδες δημοσιεύσεις όπως "Η απόφασή σας να ξυπνήσετε τον Sleeper όχι μόνο θα αμαυρώσει την κληρονομιά σας και θα είναι ένας λόγος που οι άνθρωποι θα θυμούνται τo guild σας με αποστροφή, αλλά θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην κατάρρευσή σας. Σημειώστε τα λόγια μου." Οπότε ναι, οι σκληροπυρηνικοί παίκτες του EverQuest εξακολουθούν να είναι πολύ παθιασμένοι με το video game.
Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά της ιστορίας, όπως την παρουσιάζουν οι κριτικοί της Seal Team. Η πραγματική ιστορία μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη. Υπήρχε εκτενής διαφωνία στo guild για το πότε να ξυπνήσει τον Sleeper, με έντονες λέξεις και από τις δύο πλευρές. Κάποιοι ήθελαν να γίνει αμέσως για να απελευθερωθεί το guild από το να χρειάζεται να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα keys εις βάρος του καλού loot. Κάποιοι ήθελαν να μην ξυπνήσουν ποτέ τον Sleeper, χωρίς να βλέπουν το νόημα σε αυτό.
Κατηγορίες για διαφθορά, κουρασμένοι παίκτες που έχουν βαρεθεί να ψάχνουν τους δράκους που κατέχουν key και ένας ιδιαίτερα θορυβώδης Γερμανός παίκτης που προσβάλλει τους πάντες, όλα αυτά δημιούργησαν ένα χάος.
Τελικά κάποιοι παίκτες της Seal Team δεν άντεξαν άλλο. Παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους, μια αποσχισθείσα υπο-ομάδα παικτών με key δημιούργησε ένα κανάλι στο Discord που ονομάζεται Kerafyrm's Dream στη μέση της νύχτας και άρχισε να κάνει κινήσεις προς το dungeon. Οι δυσαρεστημένοι παίκτες της Seal Τeam μαζί με μέλη άλλων συντεχνιών επρόκειτο να ξυπνήσουν τον Sleeper και ο σώσων εαυτόν, σωθείτω. 
Μόνο η προσπάθεια κάποιων ηγετικών μελών του guild, που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, αλλάζοντας passwords σε κοινόχρηστα accounts και με άλλους τρόπους, απέτρεψε τελικά την καταστροφή. Οι ώρες ήταν κρίσιμες. Κάποιος στο Project 1999 Green επρόκειτο να ξυπνήσει τον Sleeper. Το μόνο ερώτημα που έμενε ήταν ποιος θα το έκανε. Η ηγεσία της Seal Team αντιμετώπιζε το μεγαλύτερο δίλημμα που θα μπορούσε ποτέ να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε guild του EverQuest. Ξυπνούν τον Sleeper και κινδυνεύουν να αποξενώσουν μέλη που έχουν εργαστεί ακούραστα τόσο καιρό, με το να κάνουν raids και να ανταγωνίζονται για τα keys, αλλά που μπορεί να μην έχουν ακόμη καταφέρει να πάρουν ακόμα τα αντικείμενα που θέλουν από το dungeon; Ή μήπως το αφήνουν να κοιμάται και κινδυνεύουν να τους το ξυπνήσει ένα άλλo guild ή μια αποσχισθείσα υπο-ομάδα, μη δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη τους να βιώσουν το γεγονός;
Για πολλούς που παίζουν στο Project 1999 Green, αυτή η απίστευτα σπάνια στιγμή είναι το αποκορύφωμα 20 ετών νοσταλγίας. Πριν από δύο δεκαετίες, αυτή η ίδια στιγμή ήταν η πρώτη φορά σε ένα μαζικό video game πολλών παικτών, που οι παίκτες αποφάσισαν τη μοίρα τους - στην πραγματικότητα, τη μοίρα ολόκληρου του διαδικτυακού τους κόσμου. Ήταν ένα από τα πρώτα πραγματικά μεγάλα γεγονότα σε ένα MMO ποτέ, με απήχηση σχεδόν αδιανόητα δραματική σε ένα παιχνίδι σήμερα. Φανταστείτε οι παίκτες στο WoW ή στο Final Fantasy 14 να μπορούν να σκοτώσουν μόνιμα ένα boss, κάνοντας τo loot τους για πάντα απρόσιτo για τον υπόλοιπο server τους. 
Έτσι, στο Project 1999 Green, έγιναν δημοσκοπήσεις. Και στο τέλος, η Seal Team πήρε την απόφασή της. Θα ξυπνούσε τον Sleeper, ανεξάρτητα από το τι πίστευε οποιοσδήποτε άλλος στον server. Όταν πέθανε ο τελευταίος Warder, ολόκληρος ο server ταράχτηκε. Ο Kerafyrm ξύπνησε και άρχισε να τρέχει, σκοτώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Η Seal Team είχε δημοσιεύσει στα forums ότι όποιος ήθελε μπορούσε να έρθει στο Skyshrine, το σπίτι του Yelinak και του τελευταίου στόχου του Kerafyrm, και να αντιμετωπίσει τον Sleeper σε μια επική τελευταία στάση για να προσπαθήσει να σκοτώσει τον ανίκητο δράκο, κάτι που είχε γίνει μόνο μία φορά πριν και ήταν ο ίδιος ένα θρυλικό κομμάτι της ιστορίας του MMO.
Εκατοντάδες παίκτες από άλλα guilds, εξαγριωμένοι με τις ενέργειες της Seal Team, σκότωσαν τον Yelinak πριν ξεκινήσει η μάχη στα σοβαρά. Τότε ο Kerafyrm σκότωσε τους πάντες και εξαφανίστηκε για πάντα. 
Το Project 1999 Green ζει τώρα τον απόηχο αυτού του γεγονότος. Ιστορικά, τα guilds που ξυπνούν τον Sleeper, ακόμα και τα καλύτερα, τείνουν να ξεθωριάζουν μετά. Κάτι για την απελευθέρωση όλης αυτής της πίεσης, ίσως. Ή ίσως έτσι να νιώθουν ότι το μακρύ ταξίδι τελείωσε επιτέλους. Η μοίρα της Seal Team δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει επιστροφή.

Γεγονός ιστορικής σημασίας, αδιαμφισβήτητα! Τι έχετε να πείτε για αυτή την συγκλονιστική ιστορία; 

Read More...

 Αν ανυπομονούσατε για την επιστροφή των Rabbids της Ubisoft πριν από την εμφάνισή τους στο φετινό Mario + Rabbids: Sparks of Hope στο Switch, είστε τυχεροί.Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το μέχρι πρότινος αποκλειστικό για την Κίνα video game της Rabbids: Adventure Party σε παγκόσμια κλίμακα κάποια στιγμή πριν από το τέλος του επόμενου μήνα. Το Rabbids: Adventure Party κυκλοφόρησε αρχικά για το Switch το 2020, εμπνευσμένο από το κλασικό κινέζικο μυθιστόρημα “Ταξίδι Στη Δύση”, με αρκετή minigame δράση χρησιμοποιώντας τα Joy-Con controllers του Switch. www.youtube.com/watch?v=8M7vYlI5ZzY Ωστόσο, θα υπάρξει μια σειρά από αξιοσημείωτες αλλαγές για το Rabbids: Adventure Party με την παγκόσμια κυκλοφορία του. Για αρχή, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά κερδών της Ubisoft, θα αποκτήσει νέο όνομα, θα γίνει το κάπως λιγότερο πιασάρικο Rabbids: Party of Legends και θα επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες εκτός του Switch, όπως το PS4, Xbox One και Stadia.Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, με την Ubisoft να λέει μόνο ότι το video game θα κυκλοφορήσει σε κανονική και ψηφιακή έκδοση κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, που σημαίνει ότι θα φτάσει από τώρα έως το τέλος Ιουνίου 2022.
Όσο για την άλλη κυκλοφορία των Rabbids, το Mario + Rabbids: Sparks of Hope, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Switch αργότερα φέτος. Συμμετέχει σε μια σειρά άλλων τίτλων της Ubisoft που θα κυκλοφορήσουν από τώρα έως τον επόμενο Απρίλιο, όπως επιβεβαιώνεται και στα τελευταία οικονομικά στοιχεία του εκδότη, συμπεριλαμβανομένου του Avatar: Frontiers of Pandora και του Adventure Skull and Bones που έχει καθυστερήσει πολύ.

Πολλές εμφανίσεις για τα Rabbids φέτος λοιπόν και περιμένουμε με ανυπομονησία να το δούμε ιδίοις όμασι.

Read More...

 

Το Wildfrost είναι ένα card-battle roguelike game που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον χειμώνα για Switch και PC από την Chucklebird.Το Wildfrost που ανακοινώθηκε κατά τη σημερινή έκθεση Nintendo Indie World, μοιάζει με μια διασταύρωση μεταξύ Hearthstone και Slay the Spire. Αναπτύσσεται ως συνεργασία μεταξύ του Will Lewis της Deadpan Games (δημιουργού του Steam και του roguelike game για Switch Caveblazers) και του καλλιτέχνη Gaziter. www.youtube.com/watch?v=AAcgJJpl_Jw&ab_channel=Chucklefish Το νέο card-battle roguelike game τοποθετείται σε "έναν κόσμο στο χείλος της καταστροφής", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού. "Χρησιμοποιώντας τακτικές deck-building, θα κατευθυνθείτε στον παγετό πολεμώντας με εχθρούς για να φτάσετε στο Sun Temple, διώχνοντας το Wildfrost και αποκαθιστώντας την ειρήνη στον κόσμο." "Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να στρατολογήσουν νέους συντρόφους καρτών και να τους χαρίσουν charms για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας στους παίκτες το πάνω χέρι στις μάχες. Επιστρέψτε στο Snowdwell μετά από κάθε μάχη και ξαναχτίστε την πόλη, ξεκλειδώστε περισσότερες κάρτες και αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις και γεγονότα για μια περιπέτεια που μπορείτε να παίξετε ξανά και ξανά."

Περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο εγχείρημα της Chucklebird. Πάντως από τα πρώτα σημάδια γραφής, φαίνεται πολλά υποσχόμενο. smile.png

Read More...

Φώτης Παπασμύρης has a new avatar. 2 years ago
Notification