Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tomb Raider: Ascension

20 Oct 2021 22:37 - 20 Oct 2021 22:38 #256523 by Μάνος Γρυπάρης
Με αφορμή την επέτειο 25 ετών της σειράς Tomb Raider, η Square Enix παρουσίασε βίντεο με το ακυρωθέν Tomb Raider: Ascension, το οποίο επρόκειτο να αποτελέσει Horror Game.

Δείτε καταρχήν το gameplay video. Το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2013, ωστόσο αποτέλεσε κάτι σαν "πειραματική έκδοση" του Tomb Raider reboot που κυκλοφόρησε το 2013 από την Crystal Dynamics. Μέσα από το Ascension, "η εταιρεία προχώρησε στην αφήγηση μιας ιστορίας προέλευσης της σειράς, μέσα από το πρίσμα του Survival στοιχείου", όπως δήλωσε η Square Enix.Στο gameplay video βλέπουμε την Lara Croft να τρέχει σε διάφορα περιβάλλοντα και να πολεμάει με διάφορα πλάσματα, μερικές φορές πάνω σε άλογο. Τα γραφικά δεν αποτελούν τελικό προϊόν, αλλά ορισμένα ήταν απλά placeholders για την συγκεκριμένη έκδοση.Πέρα από το παραπάνω gameplay video, η Square Enix ανέβασε δύο ακόμη βιντεάκια. Το ένα δείχνει το concept art του παιχνιδιού, που περιλαμβάνει εχθρούς και περιβάλλοντα. Η Lara Croft θα συναντούσε το νεαρό κορίτσι Izumi, το οποίο θα έπαιρνε το μέρος της. Το άλλο βίντεο δείχνει το branding και box art mockups, το οποίο θα κυκλοφορούσε τότε για PC, PS3 και Xbox 360.Το βίντεο περιλαμβάνει και αφήγηση που δείχνει μια διαφορετική εκδοχή της Lara, η οποία αναφέρει: "Χάθηκα. Έχω αμφιβουλίες. Νιώθω πόνο. Νιώθω φόβο. Μία ημέρα θα γίνω ένας θρύλος, ένας πολεμιστής, ένας ήρωας, ένας επιδρομέας. Αλλά πρώτα, θα γίνω ένας επιζών".Τελικά το Tomb Raider ορθώς επιλέχθηκε ως reboot, με περισσότερα Action στοιχεία, μιας και σημείωσε επιτυχία και εξαιτίας του κυκλοφόρησαν δύο sequels, τα Rise of the Tomb Raider (2015) και Shadow of the Tomb Raider (2018).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:42 #256603 by Stathis Moose Stathopoulos
Το ακυρωθέν Horror Game Tomb Raider: AscensionΠαρουσιάστηκε από την Square Enix.

Με αφορμή την επέτειο 25 ετών της σειράς Tomb Raider, η Square Enix παρουσίασε βίντεο με το ακυρωθέν Tomb Raider: Ascension, το οποίο επρόκειτο να αποτελέσει Horror Game.

Δείτε καταρχήν το gameplay video. Το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2013, ωστόσο αποτέλεσε κάτι σαν "πειραματική έκδοση" του Tomb Raider reboot που κυκλοφόρησε το 2013 από την Crystal Dynamics. Μέσα από το Ascension, "η εταιρεία προχώρησε στην αφήγηση μιας ιστορίας προέλευσης της σειράς, μέσα από το πρίσμα του Survival στοιχείου", όπως δήλωσε η Square Enix.

Στο gameplay video βλέπουμε την Lara Croft να τρέχει σε διάφορα περιβάλλοντα και να πολεμάει με διάφορα πλάσματα, μερικές φορές πάνω σε άλογο. Τα γραφικά δεν αποτελούν τελικό προϊόν, αλλά ορισμένα ήταν απλά placeholders για την συγκεκριμένη έκδοση.

Πέρα από το παραπάνω gameplay video, η Square Enix ανέβασε δύο ακόμη βιντεάκια. Το ένα δείχνει το concept art του παιχνιδιού, που περιλαμβάνει εχθρούς και περιβάλλοντα. Η Lara Croft θα συναντούσε το νεαρό κορίτσι Izumi, το οποίο θα έπαιρνε το μέρος της. Το άλλο βίντεο δείχνει το branding και box art mockups, το οποίο θα κυκλοφορούσε τότε για PC, PS3 και Xbox 360.

Το βίντεο περιλαμβάνει και αφήγηση που δείχνει μια διαφορετική εκδοχή της Lara, η οποία αναφέρει: "Χάθηκα. Έχω αμφιβουλίες. Νιώθω πόνο. Νιώθω φόβο. Μία ημέρα θα γίνω ένας θρύλος, ένας πολεμιστής, ένας ήρωας, ένας επιδρομέας. Αλλά πρώτα, θα γίνω ένας επιζών".

Τελικά το Tomb Raider ορθώς επιλέχθηκε ως reboot, με περισσότερα Action στοιχεία, μιας και σημείωσε επιτυχία και εξαιτίας του κυκλοφόρησαν δύο sequels, τα Rise of the Tomb Raider (2015) και Shadow of the Tomb Raider (2018).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification