Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Outcast 2

17 Sep 2021 23:43 - 17 Sep 2021 23:43 #255599 by Manos
Outcast 2 was created by Manos
Στα πλαίσια του επετειακού livestream της, η THQ ανακοίνωσε το Outcast 2: A New Beginning, ένα open world Action-AdventureΤο πρώτο Outcast είχε κυκλοφορήσει για PC το 1999. Το sequel είχε ανακοινωθεί το 2000, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, λόγω οικονομικών θεμάτων. Πλέον, θα υλοποιηθεί χάρις στην THQ Nordic και μάλιστα το development ανέλαβε η Appeal Studios. Η Βέλγικη εταιρεία ανάπτυξης είχε αναπτύξει remake του Outcast το 2017.Η THQ Nordic δήλωσε ότι επανένωσε τους developers της Appeal Studios που δούλεψαν για το πρώτο Outcast. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Cutter Slade, Navy SEAL και πρωταγωνιστής της αρχικής έκδοσης, θα κάνει την επανεμφάνισή του. Θα πρέπει να σώσετε τον πλανήτη Adelpha από τις δυνάμεις των ρομπότ που εισβάλουν. Το jetpack του Cutter θα του επιτρέπει να πηδήξει, να κάνει air-dash, glide και να ταξιδέψει γρήγορα στον κόσμο του παιχνιδιού.Η ιστορία του Outcast 2 δεν θα είναι linear. Οι ενέργειές σας και οι αποφάσεις σας θα αλλάξουν το αποτέλεσμα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:48 #255680 by Moose
Replied by Moose on topic Outcast 2
Outcast 2: A New BeginningΑνακοινώθηκε ξανά...20 χρόνια μετά.

Στα πλαίσια του επετειακού livestream της, η THQ ανακοίνωσε το Outcast 2: A New Beginning, ένα open world Action-Adventure

Το πρώτο Outcast είχε κυκλοφορήσει για PC το 1999. Το sequel είχε ανακοινωθεί το 2000, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, λόγω οικονομικών θεμάτων. Πλέον, θα υλοποιηθεί χάρις στην THQ Nordic και μάλιστα το development ανέλαβε η Appeal Studios. Η Βέλγικη εταιρεία ανάπτυξης είχε αναπτύξει remake του Outcast το 2017.

Η THQ Nordic δήλωσε ότι επανένωσε τους developers της Appeal Studios που δούλεψαν για το πρώτο Outcast. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Cutter Slade, Navy SEAL και πρωταγωνιστής της αρχικής έκδοσης, θα κάνει την επανεμφάνισή του. Θα πρέπει να σώσετε τον πλανήτη Adelpha από τις δυνάμεις των ρομπότ που εισβάλουν. Το jetpack του Cutter θα του επιτρέπει να πηδήξει, να κάνει air-dash, glide και να ταξιδέψει γρήγορα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Η ιστορία του Outcast 2 δεν θα είναι linear. Οι ενέργειές σας και οι αποφάσεις σας θα αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification