Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Avatar: Frontiers of Pandora

12 Jun 2021 23:32 - 12 Jun 2021 23:34 #252435 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ubisoft αποκάλυψε στα πλαίσια της E3 2021 το Avatar: Frontiers of Pandora.

Το εν λόγω Action-Adventure αναπτύσσεται από την Γαλλική εταιρεία εδώ και αρκετό καιρό και διαθέτει χαρακτήρες από την ομώνυμη ταινία.Όπως προκύπτει από το πρώτο τρέιλερ, θα ελέγχετε τον ήρωά σας από την Omaticaya Clan (φυλή των Na'vi) και θα πρέπει να πολεμήσετε με ανθρώπους, οι οποίοι εισβάλουν στον πλανήτη σας. Θα χρησιμοποιήσετε mounts, τόσο ξηράς, όσο και ιπτάμενα, αλλά και βέλη, ενώ οι άνθρωποι θα έχουν ισχυρά όπλα.Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 00:16 #253624 by Μάνος Γρυπάρης
Ο αντιπρόεδρος της Disney Games, Luigi Priore, επιβεβαίωσε ότι η ιστορία του Avatar: Frontiers of Pandora θα είναι ανεξάρτητη από αυτή της ταινίας.

Ο Priore δήλωσε: "Υπήρχε μία εποχή πριν από 15-20 χρόνια όπου το να παίζεις την ταινία ήταν κάτι. Αγόραζες το παιχνίδι και έπαιζες την ταινία. Όπως με το κλασσικό παιχνίδι Aladdin στο Sega Genesis. Αυτό ήταν δημοφιλές τότε, όμως οι gamers περιμένουν περισσότερα τώρα. Θέλουν να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και τους κόσμους τους, όμως θέλουν νέες ιστορίες και να κάνουν καινούργια πράγματα με αυτούς τους χαρακτήρες και τους κόσμους. Η συνολική ιδέα είναι το παιχνίδι να είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της τεράστιας αυτής σειράς στον πλανήτη Pandora, όμως είναι ένα Open-world με νέους χαρακτήρες. Για αυτό ονομάζεται Frontiers of Pandora, διότι διαδραματίζεται σε άλλη περιοχή του πλανήτη".

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2023 14:10 #271563 by Nikos Georgopoulos
Avatar: Frontiers of Pandora gameplay trailer
Αποκαλύφθηκε μαζί με την ημερομηνία του.

Το gameplay trailer του Avatar: Frontiers of Pandora μας θύμισε κάτι ανάμεσα στις ταινίες Avatar και το Far Cry.

Η εταιρεία ανάπτυξης Ubisoft Massive θα σας επιτρέπει να πολεμήσετε ως Na'vi, όπως έχετε δει και στις δύο ταινίες. Στο βίντεο θα δείτε τον μεγάλο κόσμο του παιχνιδιού, που έχει άγρια πλάσματα, gameplay με κάμερα πρώτου και τρίτου προσώπου, αλλά και μάχες στο έδαφος και στον αέρα.

Η ιστορία θα είναι καινούργια, καθώς ο Na'vi θα έχει μπει σε cryosleep για 15 χρόνια.Το Avatar: Frontiers of Pandora θα λάβει χώρα σε ένα τμήμα της Pandora που ονομάζεται Western Frontier, το οποίο δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις ταινίες Avatar που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Θα περιλαμβάνει ένα καστ νέων χαρακτήρων.

Για τις ανάγκες προώθησης του παιχνιδιού μίλησε και ο σκηνοθέτης James Cameron.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου σε Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2023 18:17 #273723 by Nikos Georgopoulos
Θα υπάρχουν στοιχεία για την τρίτη ταινίαΤο Avatar: Frontiers of Pandora θα περιέχει στοιχεία για την Τρίτη ταινία Avatar που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.
Συγκεκριμένα ο Joshua Izzo, εργαζόμενος του Studio Lightstorm που παράγει τις ταινίας δήλωσε σε συνέντευξή του: "Μπορώ να πω ότι θα υπάρχουν μερικά στοιχεία στο Frontiers of Pandora, τα οποία θα αξιοποιηθούν όταν το Avatar 3 κυκλοφορήσει το 2025. Οι προσεκτικοί fans του Avatar που θα έχουν παίξει το παιχνίδι θα θέλουν να επισκεφτούν ξανά μερικά σημεία με αυτά που θα τους αποκαλυφθούν το 25."

Το Frontiers of Pandora θα παρουσιάσει 3 νέες φυλές Na’vi που ακόμα δεν έχουμε δει στις ταινίες και είναι ότι καλύτερο για εισαγωγή στις ταινίας, σύμφωνα με τον παραγωγό Jon Landau. Η βασική ιστορία του Frontiers of Pandora φυσικά θα διαδραματίζεται στον κόσμο των ταινιών αλλά δεν θα σχετίζεται άμεσα με αυτές. Πρόκειται για την δεύτερη κυκλοφορία της Ubisoft στο σύμπαν του Avatar καθώς το 2009 είχε αναπτύξει και το ομώνυμο video game που συνόδεψε την πρώτη ταινία.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2023 03:46 #273792 by Nikos Georgopoulos
Η retail έκδοση του Avatar: Frontiers of Pandora θέλει Internet για το install
Μία αμφιλεγόμενη κίνηση από την Ubisoft.

Αυτοί που θα πάρουν την φυσική έκδοση του Avatar:Frontiers of Pandora θα πρέπει να συνδεθούν στο internet για να εγκαταστήσουν το game στην κονσόλα τους.

Όπως είπε η ίδια η Ubisoft, θα πρέπει πριν την έναρξη του game να γίνει λήψη του day one patch διότι χωρίς αυτό δεν θα μπορεί να ξεκινήσει, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση στο internet και αν κάποιος θέλει να παίξει το game σε co-op πρέπει να είναι συνδεμένος online. Μετά την εγκατάσταση του day one patch θα μπορείτε να παίξετε κανονικά offline το game. Ένας χρήστης του Reddit, ο Interesting-Squash81 παρέλαβε την φυσική έκδοση του τίτλου για το PS5 νωρίτερα, αλλά όταν προσπάθησε να εγκαταστήσει το game στην κονσόλα δεν μπόρεσε και του βγήκε στην οθόνη μία εικόνα που έλεγε πάνω της την ημερομηνία κυκλοφορίας.

My physical copy arrived early. For a second I was hopeful it would work, but i got bamboozled...TSAHEY
by u/Interesting-Squash81 in FrontiersOfPandora

Ο χρήστης μετά προσπάθησε να αλλάξει την ημερομηνία της κονσόλας αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να τα καταφέρει να το εγκαταστήσει και συγκεκριμένα έγραψε:’’ Το game ξεκινάει και κολλάει στην αρχική εικόνα του Avatar ,προσπάθησα να αλλάξω ημερομηνία στην κονσόλα όμως αυτό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.’’

 Εδώ να αναφερθεί ότι έχουν γίνει leak στο internet τα πρώτα λεπτά του game, οπότε να προσέχετε τα πιθανά spoilers .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification