Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Whisker Squadron

22 Mar 2021 16:13 #248171 by Χρύσανθος Κωνσταντινόπουλος
Το Whisker Squadron ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και φαίνεται ήδη πολλά υποσχόμενο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 13:18 - 24 Mar 2021 13:19 #248293 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Whisker Squadron
Whisker Squadron  
Το επόμενο παιχνίδι της Race The Sun είναι ένα procedurally-generated Star Fox.Το  Whisker Squadron  προσθέτει όπλα, bosses και γάτες στις ατελείωτες αερομαχίες του.
Το Race The Sun ήταν αρκετά καλό. Βρισκόταν σε καλό δρόμο ώστε να γίνει ένας άξιος διάδοχος του Star Fox. Μέσω μια crowdfunding καμπάνιας που προετοιμάζεται για τον επόμενο μήνα, το επόμενο παιχνίδι του  developer  θα είναι το Whisker Squadron. Ένα lo-fi dogfighter που φέρνει blasters και bosses στα ατελείωτα μέρη του Race The Sun.

Το Whisker Squadron ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και φαίνεται ήδη πολλά υποσχόμενο. Όπως και στο Race The Sun, θα πετάξετε σε μία σειρά από procedular generated τοπία. Σε αντίθεση με το Race The Sun, αυτά θα είναι γεμάτα με κακούς για να τινάξετε και μια σειρά αιλουροειδών πιλότων, που ο καθένας διαθέτει δικές του μοναδικές ικανότητες. Τα Boss Fights επίσης θα είναι δημιουργημένα με procedular process , σε ένα clip μπορείτε να δείτε κάποιο υβρίδιο ελικοπτέρου-καλαμαριού που εκτοξεύει lazer.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει story mode, στο οποίο θα σας παρουσιαστούν οι σύμμαχοι σας, μαζί με μια δομή αποστολής roguelike και δυνατότητα επιλογής αναβαθμίσεων μεταξύ των αποστολών. Η Flippfly ξεκινά μια καμπάνια στο Kickstarter στις 6 Απριλίου, ελπίζοντας να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο Steam μέσα στη χρονιά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification