Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Destroy All Humans 2

25 Feb 2021 12:23 #246807 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
 
To νέο promotional βίντεο για την έκπτωση του Destroy All Humans στο Steam έχει ένα ενδιαφέρον cameo που ίσως υπονοεί τον ερχομό ενός remake για το sequel του Action Adventure.
Δείτε το βίντεο:

Στο τέλος του βίντο ο πρωταγωνιστής Crypto-137 διακόπτεται από έναν κλώνο. Ο κλώνος τον ρωτάει αν τελείωσε να καυχιέται και ο 137 λέει στον κλώνο να περιμένει τη σειρά του γιατί αυτός μόλις ξεκίνησε. Οι fans της σειράς γρήγορα κατάλαβαν το ποιός είναι αυτός ο κλώνος, αλλά για όσους δεν ξέρουν, είναι ο Cryptosporidium-138, πρωταγωνιστής του Destroy All Humans 2.
Η THQ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το remake του Destroy All Humans 2, οπότε δεν ξέρουμε αν το cameo αποσκοπούσε στο να ξυπνήσει αναμνήσεις στους fans ή κάτι άλλο.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 14:56 - 27 Feb 2021 14:56 #246947 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Destroy All Humans 2 remake
Το promotional βίντεο για την έκπτωση του Destroy All Humans στο Steam έχει ένα ενδιαφέρον cameo.To νέο promotional βίντεο για την έκπτωση του Destroy All Humans στο Steam έχει ένα ενδιαφέρον cameo που ίσως υπονοεί τον ερχομό ενός remake για το sequel του Action Adventure.
Δείτε το βίντεο:
 
Στο τέλος του βίντο ο πρωταγωνιστής Crypto-137 διακόπτεται από έναν κλώνο. Ο κλώνος τον ρωτάει αν τελείωσε να καυχιέται και ο 137 λέει στον κλώνο να περιμένει τη σειρά του γιατί αυτός μόλις ξεκίνησε. Οι fans της σειράς γρήγορα κατάλαβαν το ποιός είναι αυτός ο κλώνος, αλλά για όσους δεν ξέρουν, είναι ο Cryptosporidium-138, πρωταγωνιστής του Destroy All Humans 2.Η THQ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το remake του Destroy All Humans 2, οπότε δεν ξέρουμε αν το cameo αποσκοπούσε στο να ξυπνήσει αναμνήσεις στους fans ή κάτι άλλο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 21:13 #255712 by Stathis Moose Stathopoulos
Ανακοίνωση

Η THQ ανακοίνωσε και επίσημα το Destroy All Humans 2 Remake στην παρουσίασή της για τα 10 χρόνια. Θα ονομάζεται Destroy All Humans 2 Reproduced. Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ.


Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2023 19:45 - 18 Sep 2023 09:49 #272907 by Θεόδωρος Σολωμού
Διαβάστε το review του Destroy All Humans 2! - Reprobed


Έστω και εάν δεν έπαιξα το original Destroy All Humans! 2, το remake του μου έφερε αυτή την νοσταλγία των παιχνιδιών της δεκαετίας του 2000. Απλοί χειρισμοί, ωραία ιστορία και προπάντων πολύ διασκέδαση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που αποτελούν το video game της Black Forest Games. Επίσης δεν χρειάζεται να έχετε παίξει τις προηγούμενες προσθήκες του franchise, αρά εάν θέλετε κάτι χαλαρό και με πολύ χιούμορ, σας το συνιστάμε ανεπιφύλακτα!!!

Διαβάστε αναλυτικά το review για περισσοτερές πληροφορίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification