Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Endless Dungeon

11 Dec 2020 06:28 #242143 by Μάνος Γρυπάρης
Στα πλαίσια των The Game Awards 2020, η εταιρεία ανάπτυξης Amplitude Studios ανακοίνωσε τον διάδοχο του Dungeon of the Endless.

Το Endless Dungeon θα είναι ένα Roguelite Tactical Action, στο οποίο θα στρατολογήσετε μια ομάδα από ναυαγούς σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό και θα προστατέψετε τον κρύσταλλό σας, ενάντια σε κύματα τεράτων.

Ασφαλώς όσο παίζετε θα έχει σημασία το ποια πόρτα θα ανοίξετε, καθώς πίσω από καθεμία θα κρύβεται και κάτι το διαφορετικό. Στόχος σας θα είναι να εξοπλιστείτε με τα καλύτερα δυνατά όπλα και να κάνετε την σωστή επιλογή. Θα μπορέσετε να κάνετε recruit το "suicide squad σας" (όπως το αποκαλούν οι developers) και να παίξετε ελέγχοντας όλη την ομάδα solo ή μαζί με φίλους σας, μέσω Co-op multiplayer mode.

Δείτε το αρχικό τρέιλερ, το οποίο περιλαμβάνει και αποσπάσματα από το gameplay.



Το gameplay περιλαμβάνει ισομετρική κάμερα και στόχος σας, σύμφωνα με το σενάριο, θα είναι να προστατέψετε τους κρυστάλλους σας με κάθε κόστος. Οι developers θα σας δώσουν ένα δωρεάν skin στην κυκλοφορία του παιχνιδιού.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2021 22:31 - 11 Jun 2021 22:31 #252376 by Γιώργος Σκένδρος
Endless Dungeon: Gameplay trailer


H εταιρεία ανάπτυξης Amplitude παρουσίασε σήμερα στο  Summer Game Fest  το πρώτο gameplay trailer για το Endless Dungeon, τον διάδοχο του Dungeon of the Endless.Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιβιώσετε αναφέρονται αναλυτικά στο τρείλερ καθώς ναυαγείτε σε έναν μυστηριώδη διαστημικό σταθμό και σκοπός είναι να προστατέψετε τον κρύσταλλο σας από συνεχόμενα κύματα τεράτων. Στο τρέιλερ αναφέρεται ότι ορισμένα όπλα λειτουργούν καλύτερα ενάντια σε συγκεκριμένα τέρατα, ενώ η συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και η τοποθέτηση turrets θα βοηθήσουν σημαντικά όσον αφορά την προστασία του κρυστάλλου σας.



Το Endless Dungeon είναι ένα Roguelite Tactical Action και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε μια ολόκληρη ομάδα μόνοι σας είτε και με άλλους μέσω multiplayer. O τίτλος θα κυκλοφορήσει από την Sega σε PC και σε κονσόλες το 2022.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jan 2023 10:43 #269272 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Endless Dungeon
Endless Dungeon: Ημερομηνία κυκλοφορίας




Pre-order με πρώιμη πρόσβαση στη beta.

Η εταιρεία ανάπτυξης Amplitude και η Sega παρουσίασαν το pre-order trailer του Endless Dungeon και ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το τρέιλερ θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Overwatch και Hades. Όσοι κάνετε pre-order θα μπορείτε να παίξετε από τώρα την beta, που έχει τέσσερις ήρωες, τους Comrade (Gunsmith), Bunker (Tank), Blaze (Artificer) και Shroom (Medic). Υπάρχουν τέσσερις περιοχές για να παίξετε, bosses και υποστήριξη Co-op.



Το Endless Dungeon θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαϊου για PC (Epic Games Store), PS5, Xbox Series X/S, PS4,  Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2023 10:49 #270680 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Endless Dungeon
Καθυστερεί για 5 μήνες



Το Endless Dungeon θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει για 5 μήνες.
Το παιχνίδι αναμενόταν τον Μάιο. Πλέον θα έρθει τον Οκτώβριο και για το Nintendo Switch αναμένεται ακόμη πιο μετά.

«Αυτός ο επιπλέον χρόνος θα επιτρέψει στην Amplitude να ενσωματώσει καλύτερα τα σχόλια του community που είναι απαραίτητα για ένα τόσο καινοτόμο παιχνίδι», εξήγησε η Sega σε μια δήλωση λέγοντας ότι θα βελτιωθούν το balancing, το meta-progression, το onboarding και θα διορθωθούν τυχόν bugs .

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε Early Access στις 17 Οκτωβρίου για όσους προπαραγγείλουν την ψηφιακή έκδοση "Last Wish" σε PC και κονσόλες. Η έκδοση του Nintendo Switch δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα αποκαλυφθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το Endless Dungeon είναι ένα Twin-Stick Tower Defense Shooter

Please Log in or Create an account to join the conversation.