Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gotham Knights

24 Aug 2020 03:18 #237781 by Manos
Gotham Knights was created by Manos


Η Warner Bros. Montreal αποκάλυψε στα πλαίσια της έκθεσης DC FanDome το νέο video game που αναπτύσσει εδώ και καιρό. Πρόκειται για το Gotham Knights, ένα open world Action-Adventure με ήρωες της Warner από την οικογένεια του Batman, όπως οι Batgirl, Nightwind, Red Hoot και Robin, οι οποίοι θα έχουν κλασικά ως στόχο την προστασία της Gotham City.Σύμφωνα με το σενάριο, ο Batman θα είναι νεκρός και οι εναπομείναντες υπερήρωες του στενού του κύκλου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα της Gotham City, να φέρουν την πειθαρχεία στους αστυνομικούς και τον φόβο στους εγκληματίες. Θα αντιμετωπίσετε τον Mr. Freeze και άλλους κακούς, είτε σε single-player mode, είτε παρέα με φίλο σας. Θα κληθείτε να ξεκλειδώσετε μια σειρά από abilities, όπλα και κινήσεις μάχης. Όσο πιο δυνατοί θα γίνεστε, τόσο πιο δυνατός θα γίνεται και ο αντίπαλος.Το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά λογικά θα το δούμε στην καλύτερη μέσα στο 2021.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 12:05 - 24 Mar 2021 12:06 #248264 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Gotham Knights
Gotham Knights: Περίοδος κυκλοφορίας Καθυστερεί για το 2022.Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε ότι το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022.Παρότι αναμενόταν τον Αύγουστο 2021, το επερχόμενο Action-Adventure θα μας έρθει το επόμενο έτος. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί "περισσότερο χρόνο για να δώσει στους παίκτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Ευχαριστούμε τους απίστευτους fans μας για την υποστήριξή τους. Σκοπεύουμε να σας δείξουμε περισσότερα για το παιχνίδι τους προσεχείς μήνες".

Στο Gotham Knights θα πρωταγωνιστούν οι Robin, Batgirl, Nightwing και Red Hood. Θα αντιμετωπίσουν εχθρούς, όπως ο Mr. Freeze και θα έχουν ειδικά abilities, όπλα και κινήσεις μάχης.
Το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X μέσα στο 2022.
 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification