Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

This War of Mine: The Little Ones

More
18 Jul 2020 11:13 #236709 by Dylandog
Dylandog created the topic: This War of Mine: The Little Ones

Ο πόλεμος δεν έχει ούτε τέλος ούτε νόημα και περικλείει όλη τη φρίκη και τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπινου είδους. Η 11 bit studios στην έκδοση για κονσόλες αποφασίζει να προσθέσει παιδιά και εφήβους στο Action Survival. Η συγκεκριμένη προσθήκη εκτός από αλλαγές στο gameplay-τα παιδιά μπορούν να κάνουν μόνο συγκεκριμένα πράγματα- επιφέρει και αλλαγές στην γενικότερη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Ο ενήλικας χαρακτήρας σας μπορεί να λιμοκτονεί και να έχει τραγική ψυχολογία αλλά πρέπει να βρει το σθένος και τη διάθεση να παίξει με τα ανήλικα μέλη της ομάδας.

Σε γενικές γραμμές η λογική του The Little Ones είναι παρόμοια με του προκατόχου του για PC. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να ασχολείστε με το σπίτι-παράπηγμα στο οποίο διαμένετε και να φροντίζετε για την υγεία και το morale της ομάδας σας. Όταν ο ήλιος δύει, έρχεται η στιγμή του scavenging για προμήθειες, η απόκτηση των οποίων συνήθως είναι το λιγότερο επικίνδυνη αλλά μπορεί να αποβεί σωτήρια για τους χαρακτήρες σας.

Περισσότερα στο review που θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2020 11:12 #236841 by Dylandog
Dylandog replied the topic: This War of Mine: The Little Ones
Διαβάστε το review για το This War of Mine: The Little Ones κάνοντας κλικ εδώ .


Η έκδοση για κονσόλες του Action Survival της 11 bit studios ουσιαστικά λειτουργεί σαν DLC αυτής για PCs, με την προσθήκη παιδιών και εφήβων να είναι η πιο σημαντική. Το gameplay είναι πανομοιότυπο -λογικό εν μέρει- και διαχωρίζεται σε day και night cycle. O χειρισμός μερικές φορές είναι άγαρμπος, αφού η χρήση αναλογικών μοχλών αποδεικνύεται δυσχερής όταν θα πρέπει να ανεβείτε μια σκάλα ή να περπατήσετε σιγά για να μην σας πάρουν χαμπάρι οι εχθροί.

Προετοιμαστείτε για survival simulation κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναθέτοντας και τα αντίστοιχα tasks στον κάθε χαρακτήρα και για stealth με ολίγη από Action κατά τις νυχτερινές σας εξορμήσεις για scavenging. To The Little Ones, σας φέρνει αντιμέτωπους με την ηθική σας υπόσταση αφού θα πρέπει να παίρνετε άμεσα αποφάσεις όπου οι έννοιες καλό-κακό έχουν αντικατασταθεί από αυτή της επιβίωσης. Η δομή του gameplay είναι τέτοια, που κάθε playthrough δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο αφού ούτως ή άλλως απώτερος σκοπός είναι η επιβίωση των μελών της ομάδας σας.

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν κάποια συγκεκριμένα tasks, ενώ για κάποια άλλα ζητάνε την βοήθεια των μεγάλων (όταν πρέπει να πάρουν κάποια αντιβιοτικά, να ανοίξουν την πόρτα σε κάποιον άγνωστο κτλ.). Τις περισσότερες ώρες θα πρέπει να τα απασχολείτε με διάφορα παιχνίδια και τεχνάσματα, ενώ σιγά σιγά το βομβαρδισμένο σπίτι που διαμένετε θα γεμίσει παιδικά παιχνίδια και ζωγραφιές στους τοίχους.

Τα γραφικά λειτούργησαν άψογα στην προηγούμενη έκδοση, οπότε και εδώ έχουμε την ίδια αισθητική προσέγγιση. Το μαύρο και οι αποχρώσεις του γκρι είναι η ταιριαστή χρωματική παλέτα για το story του The Little Ones. Τα ηχητικά εφέ διανθίζονται με τους βομβαρδισμούς και τις ριπές που ακούγονται από μακριά αλλά η απουσία voice acting ίσως αφαιρεί πόντους από το immersion.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.577 seconds
Notification