Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Past Cure

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Online
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
30 Jun 2017 18:41 #200736 by Manos
Manos created the topic: Past Cure


Το Inception συναντά το Splinter Cell.

Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Phantom 8 αποτελούμενη από μόλις 10 άτομα, αναπτύσσει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη indie προσπάθεια.

Το Past Cure είναι ένα Third-Person Single-player Shooter, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ian, ένας πρώην στρατιώτης, ο οποίος ήταν θύμα πειραμάτων, τα οποία τον τροποποίησαν τόσο σε θέμα φυσικής κατάστασης, όσο και πνευματικά. Μέσω των πειραμάτων αυτών απέκτησε ειδικές δυνάμεις, όπως η τηλεκίνηση και την δύναμη να ελέγχει τις σκέψεις. Παράλληλα, απέκτησε εφιάλτες που γίνονται πραγματικότητα μέρα με τη μέρα. Θα κληθεί να δημιουργήσει μια ομάδα με τον αδερφό του Markus, ζητώντας εκδίκηση προς εκείνους που τους έκαναν τα πειράματα.Το gameplay χωρίζεται σε δύο τομείς, τον πραγματικό κόσμο και τον κόσμο με τους εφιάλτες. Ο πραγματικός κόσμος θυμίζει Third-Person Shooter τύπου Splinter Cell, ενώ χρησιμοποιείτε την τηλεκίνηση, την Detective Vision για να κοιτάξετε σε δωμάτια και γενικά αξιοποιείτε Stealth για να απενεργοποιήσετε κάμερες και να δράσετε ενάντια σε φρουρούς. Οι Shooting μηχανισμοί λειτουργούν ορθά στην πρώτη alpha έκδοση.

Όσον αφορά στον κόσμο με τους εφιάλτες, εδώ συναντάμε μια λογική Survival Horror, καθώς θα πρέπει να περάσετε από σκοτεινά περάσματα με λίγα πυρομαχικά. Οι εχθροί προχωρούν πιο αργά αλλά σας σκοτώνουν με ένα χτύπημα. Το Past Cure χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, έχει πολύ καλή ποιότητα γραφικών και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2017."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2017 19:42 #200738 by musicnet2
musicnet2 replied the topic: Past Cure
Ενδιαφέρον φαίνεται με σοβαρό ύφος,και έμφαση στο art direction.Ακολουθεί την κινηματογραφικη ματιά αφήνοντας μου την αίσθηση ότι περιμένουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2017 13:59 #204232 by DoUzOs
DoUzOs replied the topic: Past Cure
Ο Simon Gerdesmann μιλάει για το Past CureΟι συνεντεύξεις μας στην Gamescom 2017 ξεκινούν με το Past Cure. Ένα Action Stealth/Horror, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Inception και Fight Club.

Οι developers της Phantom 8 Studio έχουν ρίξει αρκετή δουλειά στο θέμα της έρευνας των συγκεκριμένων ταινιών, στο σύστημα μάχης και στο motion capturing, ενώ έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις με τα μέχρι τώρα βίντεό τους. Στην Gamescom 2017 ωστόσο, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε συνέντευξη από τον Simon Gerdesmann, Managing Director της Phantom 8 Studio.

Δείτε την συνέντευξή μας στην Gamescom 2017:Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού είναι απ' τη μία η αλληλεπίδραση στον πραγματικό κόσμο, όπου αντιμετωπίζετε εχθρούς, ενώ απ' την άλλη έχουμε τον φανταστικό κόσμο που ανάγει το παιχνίδι σε Horror.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Oct 2017 23:13 #206689 by Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 replied the topic: Past Cure
Past Cure: Ημερομηνία κυκλοφορίας


Η Phantom 8 Studios ανακοίνωσε πως το Past Cure κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One στις 2 Φεβρουαρίου 2018. Επίσης θα προστεθούν υπότιτλοι στα Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά και Ρώσικα. Δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσης κυκλοφορίας:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2017 01:23 #208901 by Divine Raiden
Divine Raiden replied the topic: Past Cure
Νέο gameplay video


Στο νέο gameplay video του Past Cure, θα δείτε πως μπορείτε να προσπεράσετε τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και πως λειτουργεί το σύστημα stealth. Επίσης, παρουσιάστηκε το time manipulation skill. Το user interface δείχνει επίσης να έχει τελειοποιηθεί (δείτε το HUD κάτω δεξιά).


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.565 seconds
Notification