Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

FIFA 23 / EA Sports FC

07 Oct 2021 16:19 - 17 Aug 2022 23:59 #256144 by Κώστας Δαλακλίδης
Η EA λέει ότι μπορεί να αλλάξει το όνομα του FIFA τις επόμενες χρονιές

Η Electronic Arts δήλωσε ότι ενδέχεται να τερματίσει τη συνεργασία της με τη FIFA για τα μελλοντικά της ποδοσφαιρικά games. O Game Designer της EA Sports, Cam Weber είπε σε ένα blog spot ότι η EA "διερευνά" τη δυνατότητα μετονομασίας της σειράς, ως μέρος των διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία δικαιωμάτων της με τη FIFA.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "διερευνά την ιδέα της μετονομασίας των games της EA Sports παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι αναθεωρούμε τη συμφωνία δικαιωμάτων ονοματοδοσίας μας με τη FIFA, μια συμφωνία που είναι ανεξάρτητη από όλες τις άλλες επίσημες συνεργασίες και άδειές μας με ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο". Η συμφωνία της EA με τη FIFA για τη χρήση του ονόματος “FIFA” λήγει το 2022, οπότε η EA και η FIFA έχουν περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρώσουν ή όχι τη συμφωνία. Ο Weber εξήγησε στην ανάρτηση ότι η EA έχει ξεχωριστές συμφωνίες αδειοδότησης με πάνω από 300 διαφορετικούς ομίλους πέρα από τη FIFA που παρέχουν στην εταιρεία πρόσβαση σε περισσότερους από 17.000 αθλητές, σε 700+ ομάδες, σε 100 στάδια και καλύπτουν 30 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Επενδύουμε συνεχώς στις συνεργασίες και τις άδειες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους παίκτες, και εξαιτίας αυτού, το παιχνίδι μας είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να παίξετε αυθεντικά τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, και LaLiga Santander, μεταξύ πολλών άλλων. Το εύρος των συνεργασιών μας θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ασυναγώνιστη αυθεντικότητα στους αγώνες ποδοσφαίρου, τώρα και για πολλά χρόνια". 

Στην ουσία, ο Weber λέει ότι η EA δεν χρειάζεται να συνεργαστεί με τη FIFA σε μελλοντικά παιχνίδια επειδή έχει συμφωνίες δικαιωμάτων με ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο Weber συνεχίζει: “Το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι πολύ μεγάλο και πολύ λαμπρό. Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι έχουμε κάθε ευκαιρία να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις μεγαλύτερες διαδραστικές εμπειρίες ποδοσφαίρου στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη και τα σχόλιά σας για το φετινό παιχνίδι. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον του ποδοσφαίρου μαζί σας”.

Αυτή η κατάσταση μοιάζει, κατά κάποιο τρόπο, με αυτό που συμβαίνει με τη σειρά college football της EA. Το franchise επιστρέφει, αλλά δεν θα έχει το όνομα NCAA. Αντ 'αυτού, η EA επεξεργάστηκε μια συμφωνία με την Collegiate Licensing Company για να λάβει τα δικαιώματα στα ονόματα των παικτών, των γηπέδων και άλλων στοιχείων του πραγματικού κόσμου. Σε ότι αφορά το FIFA 22, ο Weber είπε ότι ξεκινάει πολύ καλά. Έφτασε τα 9,1 εκατομμύρια παίκτες από την κυκλοφορία του, με 7,6 εκατομμύρια ομάδες Ultimate Team που δημιουργήθηκαν. Συνολικά, οι έχουν παιχτεί 460 εκατομμύρια αγώνες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2022 18:55 - 10 May 2022 21:22 #261820 by Μάνος Γρυπάρης
Σύμφωνα με το XFire, το FIFA 23, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από την Electronic Arts, θα υποστηρίζει cross-play, ενώ θα έχει δύο παγκόσμια κύπελλα. Ένα για το ανδρικό ποδόσφαιρο και ένα για το γυναικείο.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα υπάρξει και βελτίωση στην τεχνολογία Hypermotion, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο FIFA 22 για PS5 και Xbox Series X/S και άλλαξε σημαντικά την ακρίβεια που υπάρχει στο χειρισμό. Αυτά που δεν άλλαξαν όμως ήταν η διαιτησία και η εμπειρία του online multiplayer, προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η τεχνολογία Hypermotion θα αναβαθμιστεί στον τομέα των animations, καθώς πλέον θα χρησιμοποιείται εκτενώς motion capturing πραγματικών ποδοσφαιρικών αγώνων και για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει χρήση καμερών στα γήπεδα, αντί να φορούν οι ποδοσφαιριστές φόρμες για motion capturing.

Η τεχνολογία HyperMotion θυμίζουμε ότι χρησιμοποιεί αλγόριθμο machine learning, ο οποίος καταγράφει νέα animations σε πραγματικό χρόνο. Είναι βασισμένη σε 8,7 εκατομμύρια frames από δεδομένα match capture. Για παράδειγμα, στο FIFA 22, όσοι συμμετείχαν στο motion capturing, φορούσαν αντίστοιχες φόρμες για την καταγραφή των κινήσεων στο παιχνίδι.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο και μπορεί να είναι η τελευταία έκδοση της σειράς με το όνομα "FIFA", καθώς η EA Sports έχει συμφωνία με την FIFA μέχρι το τέλος του 2022. Από 1/1/2023 το παιχνίδι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει όνομα, αν το συμβόλαιο των δύο πλευρών δεν ανανεωθεί.
 

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2022 00:23 #261891 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic FIFA 23
FIFA 23




Θα έχει cross-play και παγκόσμια κύπελλα ανδρών και γυναικών.

Σύμφωνα με το XFire , το FIFA 23, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από την Electronic Arts, θα υποστηρίζει cross-play, ενώ θα έχει δύο παγκόσμια κύπελλα. Ένα για το ανδρικό ποδόσφαιρο και ένα για το γυναικείο.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα υπάρξει και βελτίωση στην τεχνολογία Hypermotion, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο FIFA 22 για PS5 και Xbox Series X/S και άλλαξε σημαντικά την ακρίβεια που υπάρχει στο χειρισμό. Αυτά που δεν άλλαξαν όμως ήταν η διαιτησία και η εμπειρία του online multiplayer, προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η τεχνολογία Hypermotion θα αναβαθμιστεί στον τομέα των animations , καθώς πλέον θα χρησιμοποιείται εκτενώς motion capturing πραγματικών ποδοσφαιρικών αγώνων και για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει χρήση καμερών στα γήπεδα, αντί να φορούν οι ποδοσφαιριστές φόρμες για motion capturing.

Η τεχνολογία HyperMotion θυμίζουμε ότι χρησιμοποιεί αλγόριθμο machine learning, ο οποίος καταγράφει νέα animations σε πραγματικό χρόνο. Είναι βασισμένη σε 8,7 εκατομμύρια frames από δεδομένα match capture. Για παράδειγμα, στο FIFA 22, όσοι συμμετείχαν στο motion capturing, φορούσαν αντίστοιχες φόρμες για την καταγραφή των κινήσεων στο παιχνίδι.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο και μπορεί να είναι η τελευταία έκδοση της σειράς με το όνομα "FIFA", καθώς η EA Sports έχει συμφωνία με την FIFA μέχρι το τέλος του 2022. Από 1/1/2023 το παιχνίδι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει όνομα, αν το συμβόλαιο των δύο πλευρών δεν ανανεωθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2022 00:41 #264128 by Nikos Georgopoulos
Το νέο όνομα θα είναι EA Sports FC



Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα ότι σταματάει την συνεργασία της με την FIFA και ότι το ποδοσφαιράκι της θα ονομάζεται πλέον "EA Sports FC". Η συνεργασία είχε κρατήσει για 28 χρόνια, μιας και το πρώτο FIFA είχε κυκλοφορήσει το 1994, τότε με 2D γραφικά.
Η EA δήλωσε ότι στόχος της είναι να «παρέχει τη μεγαλύτερη διαδραστική αθλητική εμπειρία στον κόσμο» για την αναπτυσσόμενη κοινότητα σε συνεργασία με περισσότερους από 300 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Το EA Sports FC θα παρέχει στην EA μια πλατφόρμα για «καινοτομία, δημιουργία και ανάπτυξη νέων εμπειριών», δήλωσε η εταιρεία. Επιπλέον, θα ζωντανέψει περισσότερους τομείς του ποδοσφαίρου και θα «εκμεταλλευτεί τη συλλογική δύναμη» περισσότερων από 150 εκατομμυρίων παικτών στους παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς αγώνες της εταιρείας για να προσεγγίσει εκατοντάδες εκατομμύρια νέους fans τα επόμενα χρόνια.

«Το όραμά μας για το EA Sports FC είναι να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό club στον κόσμο, στο επίκεντρο του να είσαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της EA Andrew Wilson. «Για σχεδόν 30 χρόνια, χτίζουμε τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα στον κόσμο - με εκατοντάδες εκατομμύρια παίκτες, χιλιάδες συνεργάτες αθλητών και εκατοντάδες πρωταθλήματα, ομοσπονδίες και ομάδες. Το EA Sports FC θα είναι ο σύλλογος για τον καθένα από αυτούς και για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους».

Το EA Sports FC (εννοούμε πλέον το FIFA 23) θα σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερους από 19.000 αθλητές σε 700 ομάδες, σε 100 στάδια και πάνω από 30 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Η EA σχεδιάζει να συνεχίσει να επεκτείνει την λίστα πρωταθλημάτων και παικτών, διατηρώντας και επεκτείνοντας το αδειοδοτημένο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο, δίνοντας νέες εμπειρίες και αυξάνοντας την πρόσβαση μέσα από περισσότερα format. Η EA υπόσχεται επίσης να οικοδομήσει πάνω σε ένα «θεμέλιο συμμετοχής» και να «καινοτομήσει σε νέους τομείς», όπως έκανε για παράδειγμα με το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Για περισσότερα σχετικά με το FIFA μπείτε στο Facebook group μας, FIFA Greece .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2022 11:42 #264133 by Nikos Georgopoulos
FIFA (Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία): "Το καλύτερο παιχνίδι και το μόνο αυθεντικό θα είναι αυτό που θα έχει το όνομα FIFA"




Η απάντηση στην EA.

Μετά την ανακοίνωση της Electronic Arts για αλλαγή ονόματος στο ποδοσφαιράκι της (FIFA), η...FIFA, δηλαδή η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δήλωσε ότι "Το μόνο αυθεντικό, πραγματικό παιχνίδι, που θα έχει το όνομα FIFA, θα είναι το καλύτερο στην αγορά για τους gamers και τους fans του ποδοσφαίρου".

Η Electronic Arts διέκοψε χθες την συνεργασία της με την FIFA, λόγω του ότι θεωρούσε πως το ποσό που πληρώνει για τα δικαιώματα του ονόματος είναι υψηλό. Ανακοίνωσε το όνομα EA Sports FC, που ήδη φημολογούνταν, μαζί με ένα σωρό μαρκετίστικες ατάκες, στις οποίες δεν διευκρινίζει ξεκάθαρα αν όντως θα αγοράσει νέα πρωταθλήματα (σ.σ. όπως το ελληνικό που κάθε χρόνο βγαίνει 1ο ή 2ο στα γκάλοπ) ή δικαιώματα για περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Η ομοσπονδία FIFA απάντησε σήμερα μέσω του προέδρου της, Gianni Infantino, λέγοντας πως: "Το μόνο αυθεντικό, πραγματικό παιχνίδι, που θα έχει το όνομα FIFA, θα είναι το καλύτερο στην αγορά για τους gamers και τους fans του ποδοσφαίρου".

Η EA δήλωσε ότι θα έχει "περισσότερες επιλογές για τους fans του ποδοσφαίρου και του gaming εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου της FIFA στο Κατάρ και του αντίστοιχου Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών που θα γίνει το 2023 στη Νέα Ζηλανδία". Το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς με το όνομα FIFA και το FIFA World Cup 2022 το τελευταίο παιχνίδι παγκοσμίου κυπέλλου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 00:54 #264151 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Το EA Sports FC θα έχει NFT, η EA είχε καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στη FIFA




Η FIFA θέλει να πουλήσει το brand της σε περισσότερους publishers .

Με αφορμή το επίσημο διαζύγιο της FIFA με την EA και την ανακοίνωση της FIFA ότι ετοιμάζει νέα συμφωνία ή ακόμα και το δικό της ποδοσφαιράκι, το Reuters αναφέρει ότι η Electronic Arts είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφασή της να συνεχίσει μόνη της, ενώ κατέθεσε μία βελτιωμένη πρόταση στη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία FIFA λάμβανε από την EA 150 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για το ποδοσφαιράκι FIFA στο συμβόλαιο που ήδη είχαν. Ωστόσο, της ζήτησε ένα νέο τετραετές συμβόλαιο με 1 δις δολάρια, δηλαδή 250 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Το Reuters αναφέρει ότι η Electronic Arts έκανε μια προσπάθεια και κατέθεσε μία βελτιωμένη πρόταση που αφορούσε συμβόλαιο διάρκειας 8 ετών, με περισσότερες απολαβές τον χρόνο και επέκταση που αφορά όχι μόνο τα games, αλλά και τα eSports, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση.

Οι παράλογες απαιτήσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας
Ωστόσο, το site αναφέρει ότι η FIFA "δεν είχε δείξει την διάθεση να περιορίσει τα δικαιώματα του ονόματος FIFA μόνο σε έναν publisher". Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι ολίγον τι παράλογο, διότι σκεφτείτε πολλοί publishers μαζί (όπως η EA) να θέλουν να κυκλοφορήσουν ένα ποδοσφαιράκι με το όνομα "FIFA". Θα έχουν όλα τους το ίδιο όνομα; Φυσικά και όχι. Άρα η πρώτη εταιρεία θα ευνοηθεί γιατί θα έχει σκέτο το όνομα FIFA και οι επόμενες θα αδικηθούν γιατί θα πρέπει να έχουν ένα όνομα του στυλ , "FIFA Soccer", "FIFA Ultimate Soccer" κτλ. 



Η είδηση αυτή σε συνδυασμό με το ότι ο πρόεδρος της FIFA Gianni Infantino θεωρεί ότι όποιο ποδοσφαιράκι θα έχει το όνομα "FIFA" θα είναι και το καλύτερο δείχνει και την ασχετοσύνη του για το πως δουλεύει η gaming βιομηχανία γενικότερα.


Το άρθρο του Reuters λέει ακόμη ότι η συμφωνία για το FIFA 23 επετεύχθη, καθώς η ομοσπονδία FIFA πραγματοποίησε μικρή προέκταση του συμβολαίου της με την Electronic Arts απλά για να βγει το FIFA 23 και ότι η συνεργασία των δύο εταιρειών θα συνεχίσει μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο των Γυναικών το καλοκαίρι του 2023. Από το φθινόπωρο του 2023 και έπειτα, το ποδοσφαιράκι της EA θα λέγεται EA Sports FC.

Η Electronic Arts σκέφτεται να βάλει NFTs στο FIFA
Η EA είναι μια εταιρεία που έχει εκφραστεί θετικά για τα NFTs, παρότι οι gamers στην πλειοψηφία τους τα έχουν απορρίψει. Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο του Reuters , η EA σκέφτεται να εφαρμόσει στο FIFA (σ.σ. στο EA Sports FC δηλαδή από το 2023) πράγματα που δεν μπορούσε μέχρι τώρα. Ένα από αυτά είναι και τα NFTs.

Αν η EA Sports βάλει NFTs στο EA Sports FC, τότε προφανώς αυτά θα μπουν σε ένα mode σαν το Ultimate Team ή ένα ξεχωριστό mode. Τα σενάρια εδώ είναι τα εξής:
- Στο Ultimate Team οι κάρτες παικτών να αντικατασταθούν από τα NFTs.
- Να υπάρξει ένα δεύτερο Ultimate Team marketplace ή ένα online mode σαν το Ultimate Team, όπου οι παίκτες αντί να πληρώνουν πακέτα με coins, να αγοράζουν παίκτες μέσω NFTs. 
- Τα NFTs να αφορούν μόνο cosmetics και όχι αγορά παικτών, άρα να μην ευνοούν τους παίκτες.

Το πιθανότερο είναι ότι η EA είτε δεν θα βάλει NFTs στο FIFA, είτε θα επιλέξει το Β' ή το Γ' σενάριο, ώστε να μην απομακρύνει την πλειοψηφία του κόσμου από το Ultimate Team καταστρέφοντάς το. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε δει ότι σε 9 στις 10 περιπτώσεις οι gamers έχουν απορρίψει τα NFTs. Εξαιρούνται περιπτώσεις όπως αυτή του Peter Molyneux. Άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως η Ubisoft, "τα έχουν ακούσει" όχι μόνο από τους gamers, αλλά και από τους ίδιους τους τους developers .

Συν τις άλλοις, όπως αναφέρει το Polygon , η EA χρησιμοποιεί φράσεις που δημιουργούν ερωτηματικά και παραπέμπουν σε περισσότερα ποδοσφαιρικά video games. Χαρακτηρίζει το "EA Sports FC" ως club, ενώ παράλληλα δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με τρίτες εταιρείες, οι οποίες θα αναπτύξουν για αυτή "Non-Simulation Sports games" μέσα στο 2022 και 2023, δηλαδή Arcade ποδοσφαιράκια που θα διαφέρουν από το μέχρι τώρα γνωστό ως FIFA.

Συν τις άλλοις, είναι προφανές ότι η Electronic Arts θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο στα eSports, αφού τώρα χωρίς την ομοσπονδία της FIFA δεν θα έχει περιορισμούς στους τομείς δραστηριοτήτων της, μιας και το EA Sports FC είναι δική της ονομασία. Από την άλλη, όλα τα διεθνή τουρνουά eSports με το όνομα "FIFA" πλέον θα είναι εκμεταλλεύσιμα από την Ομοσπονδία, ενώ αν ανοίξει στην ομοσπονδία η όρεξη ποιος αποκλείει ότι θα μπορούσαμε να δούμε πρωταθλήματα ανά χώρα, όπως γίνεται και στο πραγματικό ποδόσφαιρο, με αγώνες 11v11 ή 1v1;

Όσον αφορά τις κυκλοφορίες της EA από την ερχόμενη σεζόν μέχρι και το τέλος του 2023, η EA ετοιμάζει μια νέα triple-A σειρά, ένα video game με συνεργαζόμενη εταιρεία ανάπτυξης, ένα remake και ενα αθλητικό παιχνίδι, που μάλλον είναι το FIFA 23. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2022 22:03 #264835 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Η Electronic Arts δεν θα βάλει Online Career mode στο FIFA 23, αλλά στο EA Sports FC




Ετοιμάζει τα καλά για το...αποκλειστικά δικό της ποδοσφαιράκι.

Η Electronic Arts δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα στοιχεία που θα έχει το FIFA 23, το οποίο θα είναι και το τελευταίο της σειράς που θα ονομάζεται FIFA. Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες από το FUTZone, το οποίο δίνει συχνά πληροφορίες για το Ultimate Team, φέτος η EA δεν αναμένεται να εισάγει στο FIFA 23 Online Career mode .

Το FUTZone δήλωσε ότι η EA δεν πρόκειται να εισάγει Online Career mode στο FIFA 23, αλλά ότι το ετοιμάζει για το EA Sports FC...του χρόνου. Στη δήλωσή του μάλλον δεν εννοεί το Ultimate Team, όπως επίσης το αν θα υπάρξει update την 1/1/2023 για το FIFA 23. Τα στοιχεία που επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχουν στο FIFA 23 είναι:
• Social Media
• Tattoos
• Post Match / Pre Match Interview / Man of the match Awards
• Να μπορείτε να επεκτείνετε το συμβόλαιό σας ως προπονητής ή ως παίκτης
Cutscenes προπόνησης (και στο Manager Career mode)
• Θα μπορείτε να παίξετε online με φίλους σε μεγάλα γήπεδα ή γηπεδάκια FIFA Street, να συμμετάσχετε σε challenges και να κάνετε customize το avatar σας.
• Η EA ετοιμάζει επίσης ένα Free Roam mode παρόμοιο με το MyCourt της 2K.
• Στα Pro Clubs δεν αναμένονται βελτιώσεις.
• To FIFA 23 δεν θα έχει Ρωσικές ομάδες, πρωταθλήματα και Εθνικές
• Όλα τα παραπάνω αφορούν τις εκδόσεις για PS5 και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jul 2022 12:53 #265371 by Γιώργος Σκένδρος
"Τα δικαιώματα των τρανς και των γυναικών είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Στηρίζουμε τους LGBTQ+"
 


Οι εργαζόμενοι της Electronic Arts απειλούσαν με απεργία, καθώς όλος ο όμιλος της EA να πάρει θέση για τα δικαιώματα των LGBTQ+ και των γυναικών (σ.σ. ειδικά στο θέμα των εκτρώσεων). Τελικά η EA πήρε δημόσια θέση με αναρτήσεις στα social media, στηρίζοντας τα δικαιώματα των LGBTQ+ και των γυναικών. Έτσι, η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων ακυρώθηκε.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jul 2022 03:47 #265372 by Nikos Georgopoulos
Η Electronic Arts κοροϊδεύει όσους προτιμούν να παίζουν single-player games




Αντιδράσεις ακόμα και από...διευθυντές της EA!

Η Electronic Arts δημοσίευσε ένα tweet που έλαβε κατά συντριπτική πλειοψηφία αρνητικές αντιδράσεις, ακόμα και από ιδιοκτήτες των εταιρειών ανάπτυξής της!

Το tweet από τον επίσημο λογαριασμό της EA, λέει το εξής: "Είναι 10, αλλά τους αρέσει να παίζουν μόνο single-player games". Το tweet προφανώς αναφέρεται στους fans της εταιρείας. 


They’re a 10 but they only like playing single-player games

— Electronic Arts (@EA) June 30, 2022

Το αποτέλεσμα ήταν το tweet αυτό να λάβει αρνητικές απαντήσεις στην συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων, όχι μόνο από fans και influencers, αλλά ακόμα και από πολύ σημαντικά στελέχη της EA. Ακόμα και ο Vince Zampella, διευθυντής της Respawn Entertainment, η οποία είναι γνωστή για τα Titanfall και Apex Legends, τα οποία μάλιστα εστιάζουν στο online multiplayer. Παρότι θεωρούμε ότι η εταιρεία του, πιθανόν και ο ίδιος, προτιμούν τα online multiplayer games, εδώ η απάντησή του στο tweet ήταν ένα...facepalm!


??‍♂️

— Vince Zampella (@VinceZampella) July 1, 2022

Με το emoji αυτό, ουσιαστικά έδειξε ότι διαφωνεί περισσότερο στο ύφος του tweet, αλλά και στο ότι όσοι gamers παίζουν single-player games θα έπρεπε να είναι ευπρόσδεκτοι. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο συνάδελφός του, Blair Brown, Senior Producer στην Respawn Entertainment.


My company: unable to muster up the courage to say the overturning of Roe v. Wade is pretty horrific.

Also my company: with multiple teams making Single Player games t.co/PYtRLTBEqS

— Blair Brown (@BlairBroon) July 1, 2022

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μία μεγάλη στροφή των εταιρειών προς το online multiplayer και τα free-to-play games με μικροσυναλλαγές , καθώς έχουν αποδειχθεί πολύ πιο αξιόλογη πηγή εσόδων. Με τα Live Service Games, οι developers απλά προσθέτουν περιεχόμενο σε ένα ήδη υπάρχον παιχνίδι και ο κόσμος δίνει τα χρήματά του κάθε μήνα. Win-win. Αλλά σύμφωνα με έρευνες, οι περισσότεροι gamers παίζουν single-player games , οπότε κάποιος θα πρέπει να κάνει ένα μάθημα στον Social Media Manager της EA.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jul 2022 22:41 #265661 by Nikos Georgopoulos
FIFA 23: Ο Kylian Mbappe και η Sam Kerr θα είναι στο εξώφυλλο της Ultimate Edition




Το πρώτο τρέιλερ έρχεται στις 20 Ιουλίου.

Ο Kylian Mbappe και η Sam Kerr θα βρίσκονται στο εξώφυλλο της FIFA 23 Ultimate Edition.

Kylian Mbappé έχει 115 συμμετοχές και 106 γκολ με την Paris Saint-Germain και 57 συμμετοχές και 27 γκολ στην Εθνική Γαλλίας. Η Αυστραλέζα Sam Kerr έχει 46 συμμετοχές και 32 γκολ με την Chelsea σε 2 χρόνια και 110 συμμετοχές και 59 γκολ στην Εθνική Αυστραλίας.

Αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση του Mbappe σε εξώφυλλο του FIFA, που θα αποτελέσει και το τελευταίο ποδοσφαιράκι της σειράς με το εν λόγω όνομα. Του χρόνου θα ονομάζεται EA Sports FC, καθώς η EA και η FIFA θα διακόψουν την συνεργασία τους από την 1/1/2023.

Παρά την αλλαγή, η EA Sports FC υποτίθεται ότι θα εξακολουθεί να έχει τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις άδειες που είναι διαθέσιμες στο FIFA 22 και το FIFA 23, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων παικτών, εμφανήσεων ομάδων και των σημάτων και των πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, η EA Sports ανακοίνωσε ότι το πρώτο επίσημο τρέιλερ του FIFA 23 θα παρουσιαστεί στις 20 Ιουλίου. Προς το παρόν ανήρτησε το πρώτο teaser trailer που δεν έχει...απολύτως τίποτα.



Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για όλα τα format.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification