Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Silent Hill reboot

20 Jun 2022 22:21 - 17 Oct 2022 15:51 #265116 by Nikos Georgopoulos
Ο σκηνοθέτης της ταινίας μιλάει για reboot



Ο Christophe Gans, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Silent Hill, δήλωσε ότι δουλεύει για ένα σενάριο που αφορά τρίτη ταινία, ενώ...επιβεβαίωσε στο Γαλλικό site Jeuxactu, ότι η Konami ετοιμάζει reboot.
«Το Silent Hill πρόκειται να κυκλοφορήσει εκ νέου όσον αφορά τα video games και ως εκ τούτου η ταινία θα είναι ένα μέρος μιας παγκόσμιας πολιτικής (σ.σ. της Konami). «Πιστεύω ότι σε ένα φόρουμ, κάποιος το συμπέρανε και έχει απόλυτο δίκιο. Με άλλα λόγια, η ταινία είναι πράγματι μέρος ενός συνόλου», δήλωσε ο Gans.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Gans συνεχίζει λέγοντας ότι στην αρχή της πανδημίας, μαζί με τον παραγωγό Victor Hadida, πέρασε από όλα τα δικαιώματα που είχε αποκτήσει ο αδελφός του Hadida, Samuel, πριν ο τελευταίος πεθάνει. Και εκτός από το Silent Hill, προφανώς έχουν επίσης τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το Fatal Frame της Koei Tecmo. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται» πρόσθεσε ο Gans. «Δουλεύω με την Konami, η οποία είναι ενθουσιασμένη από την επιτυχία των Resident Evil 2 και 3 της Capcom, τα οποία είναι υπέροχα games».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2022 13:17 - 17 Oct 2022 15:52 #265156 by Nikos Georgopoulos
Silent Hill Unreal Engine 5 remake από fans




Οι οποίοι παρουσίασαν το πρώτο δεκάλεπτο gameplay video.

Μέχρι η Konami να μας δώσει λεπτομέρειες για το Silent Hills reboot , μια ομάδα από fans του παιχνιδιού όχι μόνο το κάνουν πράξη, αλλά μας παρουσιάζουν και δεκάλεπτο gameplay video.

Μια σκηνή από το Silent Hill που δείχνει τον James να πλησιάζει μια πύλη με την ένδειξη «Beware of Dog». Η ομάδα των fans ονομάζεται Codeless Games και προσπαθεί αυτήν τη στιγμή να ξαναφτιάξει  ολόκληρο το αρχικό παιχνίδι Silent Hill του 1999 στην Unreal Engine 5. 

Στο δεκάλεπτο gameplay video, ο James περιφέρεται στο Midwich Elementary School. Αυτή η περιοχή είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη της ομάδας και αυτό πιθανότατα ισχύει και για πολλούς οπαδούς του Silent Hill. Το ίδιο το gameplay φαίνεται εξαιρετικό και βλέποντας το περιβάλλον σε τόσο υψηλή ανάλυση σίγουρα το βίντεο μας προϊδεάζει για το πως θα μπορούσε να είναι ο αντίστοιχος τίτλος της Konami.



Tο gameplay φαίνεται φανταστικό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ φωτεινά για τα δεδομένα του Silent Hill. Το Survival game έγινε γνωστό για τον ομιχλώδη κόσμο και τους σκοτεινούς διαδρόμους του, με την ατμόσφαιρα να είναι ίσως το πιο σημαντικό και γνωστό χαρακτηριστικό του Silent Hill.

Η ατμόσφαιρα δεν έχει ακόμα καθοριστεί σε αυτό το remake του Unreal Engine 5 και είναι ένα στοιχείο που πολλοί φοβούνται ότι ένα ριμέικ θα δυσκολευτεί να το πετύχει, αλλά η ομάδα πίσω από τα Codeless Games μπορεί κάλλιστα να φτάσει εκεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Oct 2022 00:20 - 17 Oct 2022 15:52 #267135 by Nikos Georgopoulos
Επίσημη ανακοίνωση την Τετάρτη



Η Konami παραδέχθηκε δημόσια ότι ετοιμάζει ένα Silent Hill και ότι θα μας αποκαλύψει περισσότερα αυτή την Τετάρτη και συγκεκριμένα τα μεσάνυκτα, δηλαδή ξημερώματα Πέμπτης, όταν και ετοιμάζει livestream. Σε αυτό θα μας δείξει τι ακριβώς ετοιμάζει με την σειρά Silent Hill.


In your restless dreams, do you see that town?

The latest updates for the SILENT HILL series, will be revealed during the #SILENTHILL Transmission on Wednesday, October 19th, at 2:00 PM. PDT t.co/18sulbhIaR

— Konami (@Konami) October 16, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification