Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Project Palianytsia

19 May 2022 18:34 #264360 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης Frogwares ανακοίνωσε το Project Palianytsia, ένα Horror Adventure.

 Ενώ η πρώτη αποκάλυψη θα γίνει μέσα σε λίγους μήνες, η ομάδα αποφάσισε να επιδείξει ένα δείγμα από τα γραφικά του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την Frogwares, ο πόλεμος στην Ουκρανία ανάγκασε τους developers να διακόψουν το επόμενο open world game και οι developers να εστιάσουν σε κάτι διαφορετικό. Έτσι έχουμε το Project Palianytsia.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2022 21:26 #264365 by Nikos Georgopoulos
Project Palianytsia από την Frogwares
Η οποία το αποκαλεί "μεσαίο δάχτυλο προς την Ρωσία".

Η Ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης Frogwares ανακοίνωσε το Project Palianytsia, ένα Horror Adventure.

Ενώ η πρώτη αποκάλυψη θα γίνει μέσα σε λίγους μήνες, η ομάδα αποφάσισε να επιδείξει ένα δείγμα από τα γραφικά του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την Frogwares, ο πόλεμος στην Ουκρανία ανάγκασε τους developers να διακόψουν το επόμενο open world game και οι developers να εστιάσουν σε κάτι διαφορετικό. Έτσι έχουμε το Project Palianytsia. Η εταιρεία Frogwares το χαρακτήρισε ως "Το μεσαίο δάκτυλο απέναντι στη Ρωσία".

Η Frogwares δήλωσε: «Ως ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης, πρέπει πάντα να εξισορροπούμε τους πόρους και τη ροή εργασίας μας για να μπορούμε να παραδώσουμε τα games μας. Αλλά ο πόλεμος έχει ρίξει αξιοσημείωτα εμπόδια σε εμάς και την καθιερωμένη διαδικασία μας. Η συνεχής επικοινωνία μεταξύ των ομάδων είναι πιο δύσκολο να διατηρηθεί, επομένως χρειαζόμαστε ένα project όπου οι εργαζόμενοι θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία».

Η Ουκρανική εταιρεία διευκρίνισε τι σημαίνει ακριβώς η απόφασή της: «Οι ρόλοι και οι ευθύνες έπρεπε να αλλάξουν για να καλύψουν τα κενά που άφησαν όσοι υπέγραψαν για να πολεμήσουν ή να παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια. Και η απειλή ότι αύριο κάτι θα μπορούσε να συμβεί κάπου ή σε κάποιον που θα μας αναγκάσει να προσαρμοστούμε δραστικά από την αρχή σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πιο ευέλικτοι. Έχοντας αυτό κατά νου, έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση. Προχωράμε με ένα project μεγάλης εμβέλειας και διακινδυνεύουμε να κλείσουμε, έχουμε λιγότερο περιθώριο για έρευνα και καινοτομία και μικρότερη προπαραγωγή και ανάπτυξη συγκεκριμένων εργαλείων ή κινούμαστε πιο έξυπνα και δημιουργούμε ένα project με ευκολότερη πηγή εσόδων και πιο σύντομο χρόνο ανάπτυξης, αλλά εξίσου φιλόδοξο, γεμάτο ποιότητα και με πολύ αφήγηση και μυστήριο πίσω από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε όχι μόνο να φτιάξουμε ένα νέο παιχνίδι, αλλά να το κάνουμε ενώ υποστηρίζουμε όσους αγωνίζονται.

Το μεσαίο δάχτυλο απέναντι στη Ρωσία
Το Palianytsia είναι είδος Ουκρανικού ψωμιού. Προφανώς η Frogwares αναφέρεται σε αυτό στον προσωρινό τίτλο του παιχνιδιού, λόγω του ψωμιού Palianytsia που διανέμεται στα συσσίτια της Ουκρανίας, τώρα εν καιρώ πολέμου.


Σε σχετική δήλωσή της, η Ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης είπε ότι "Το Project Palianytsia περιέχει ένα "μείγμα τρόμου Eldritch σε συνδυασμό με μυστήριο της βικτωριανής εποχής", προσθέτοντας ότι το παιχνίδι απευθύνεται στους οπαδούς του The Sinking City και του Sherlock Holmes.

Η Frogwares κυκλοφόρησε επίσης τέσσερα concept art ενώ σκοπεύει να παρουσιάσει εκτενώς το project της μέσω μιας «επίσημης αποκάλυψης» το καλοκαίρι. Η Frogwares πρόσθεσε επίσης ότι με το παιχνίδι αυτό σηκώνει το μεσαίο δάκτυλο απέναντι στη Ρωσία. «Αποκαλύπτουμε το παιχνίδι τώρα με αυτόν τον τρόπο για να δείξουμε απλώς στους ανθρώπους ότι το παλεύουμε και επίσης σηκώνουμε ξεκάθαρα το μεσαίο δάχτυλο σε εκείνους που πίστευαν ότι θα μπορούσαν απλώς να καταπατήσουν την χώρα μας ελπίζοντας να διαταράξουν και να καταστρέψουν τις ζωές μας».

Η αποκάλυψη του Project Palianytsia θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, όταν θα μάθουμε και τα διαθέσιμα format.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification