Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fatal Frame remaster

29 Jul 2021 22:56 - 29 Jul 2021 22:57 #254029 by Μάνος Γρυπάρης
Το Project Zero: Maiden of Black Water είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U (το 2014) και αποτελεί ένα αξιοσέβαστο Ιαπωνικό Adventure, που περιλαμβάνει φωτογραφήσεις, στοιχεία Horror, πνεύματα και άλλα ωραία πραγματάκια που συνθέτουν ένα σκηνικό τρόμου.Η Koei Tecmo και η Nintendo ανακοίνωσαν στα πλαίσια της παρουσίασής της δεύτερης στην E3 2021, το Fatal Frame: Maiden of Black Water remaster. Η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 σε όλα τα format και όχι μόνο στο Switch.Η remastered έκδοση θα έχει νέα costumes, photo modes που δεν υπήρχαν στο αρχικό και βέβαια αναβαθμισμένα γραφικά.Θα αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός από τους τρεις διαθέσιμους χαρακτήρες και με την Camera Obscura θα μπορείτε να δείτε τις σκιές πνευμάτων. Μπροστά σας θα δείτε κούκλες ανθρώπινου μεγέθους, μία λίμνη γεμάτη από νεκρές ιέρειες, τα ερείπια ενός απόκοσμου πανδοχείου και άλλα τρομακτικά σκηνικά. Το σενάριο λαμβάνει  χώρα στο εικονικό βουνό Hikami, όπου ελέγχετε πολλούς χαρακτήρες.

Η Koei Tecmo ανακοίνωσε ότι το Fatal Frame: Maiden of Black Water θα κυκλοφορήσει στο PC και όλα τα format στις 28 Οκτωβρίου. Δείτε το τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει εμφανώς καλύτερα γραφικά από την original έκδοση του 2014.Στο παιχνίδι θα κρατάτε την Camera Obscura, η οποία σας επιτρέπει να δείτε φαντάσματα και άλλες τρομακτικές οπτασίες. Η κάμερα είναι ταυτόχρονα και το όπλο σας, αφού τραβώντας φωτογραφίες φαντάσματα τα αδρανοποιείτε κι έτσι μπορείτε να τα πλησιάσετε και να δείτε τις αναμνήσεις τους. Στη νέα αυτή έκδοση θα υπάρχει και photo mode,  το οποίο θα σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε φάντασμα έχετε ήδη συλλάβει στο βασικό παιχνίδι, να βάλετε backgrounds, φίλτρα και άλλα πράγματα. Θα υπάρχουν επίσης νέα κοστούμια και αξεσουάρ για το photo mode.Το Fatal Frame: Maiden of Black Water remaster θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch στις 28 Οκτωβρίου.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:01 #254594 by Stathis Moose Stathopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Koei Tecmo ανακοίνωσε ότι το Fatal Frame: Maiden of Black Water θα κυκλοφορήσει στο PC και όλα τα format στις 28 Οκτωβρίου. Δείτε το τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει εμφανώς καλύτερα γραφικά από την original έκδοση του 2014.
Στο παιχνίδι θα κρατάτε την Camera Obscura, η οποία σας επιτρέπει να δείτε φαντάσματα και άλλες τρομακτικές οπτασίες. Η κάμερα είναι ταυτόχρονα και το όπλο σας, αφού τραβώντας φωτογραφίες φαντάσματα τα αδρανοποιείτε κι έτσι μπορείτε να τα πλησιάσετε και να δείτε τις αναμνήσεις τους. Στη νέα αυτή έκδοση θα υπάρχει και photo mode,  το οποίο θα σας επιτρέπει να δείτε οποιοδήποτε φάντασμα έχετε ήδη συλλάβει στο βασικό παιχνίδι, να βάλετε backgrounds, φίλτρα και άλλα πράγματα. Θα υπάρχουν επίσης νέα κοστούμια και αξεσουάρ για το photo mode.

Το Fatal Frame: Maiden of Black Water remaster θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch στις 28 Οκτωβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification