Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Prince of Persia: The Lost Crown

08 Jun 2023 22:39 #271484 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ubisoft ανακοίνωσε στο Summer Game Fest 2023 το Prince of Persia: The Lost Crown. Ένα 2.5D Hack 'n' Slash Action Platform.

 

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2023 16:39 #271497 by Nikos Georgopoulos
Prince of Persia: The Lost Crown
2.5D Action Platform.

Η Ubisoft ανακοίνωσε στο Summer Game Fest 2023 το Prince of Persia: The Lost Crown. Ένα 2.5D Hack 'n' Slash Action Platform.Θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2023 14:10 #271561 by Nikos Georgopoulos
Prince of Persia: The Lost Crown gameplay trailer
Οι developers της Ubisoft το αποκάλυψαν.

Η Ubisoft παρουσίασε εκτενώς το Prince of Persia: The Lost Crown με το πρώτο gameplay trailer.

Καταρχήν για το θέμα της μάχης οι developers δήλωσαν ότι προσέλαβαν έναν ειδικό σε μάχες σώμα με σώμα. Επίσης, το παιχνίδι θα έχει σταθερά υψηλά frames, ενώ στο Nintendo Switch θα είναι απόλαυση στο gameplay. Το παιχνίδι θα έχει κι ορισμένα κλασικά στοιχεία των παλιών Prince of Persia, όπως για παράδειγμα ότι θα είμαστε ανά διαστήματα απομονωμένοι σε dungeons. Η Ubisoft συμβουλεύτηκε τον Jordan Mechner, δημιουργό του Prince of Persia, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον στη Ubisoft.Το gameplay θα είναι 2D και σε αυτό θα έχετε τον ρόλο του Sargon. Ενός νεαρού ήρωα ο οποίος είναι μέλος μιας συμμορίας 7 υπερηρώων που ονομάζονται The Immortals. Μαζί ταξιδεύουν στο Mount Qaf για να σώσουν τον γιο της Βασίλισσας της Περσίας. Συνήθως βλέπουμε την κόρη του Βασιλιά της Περσίας, εδώ έχουμε...το ανάποδο.

Η Περσική μυθολογία θα αντικατοπτρίζεται ακόμη καλύτερα, τόσο στο ιστορικό κομμάτι, όσο και σε φανταστικά μέρη. Το παιχνίδι δεν θεωρείται reboot , σύμφωνα με την Ubisoft.Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2024 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2023 10:00 #271582 by Nikos Georgopoulos
Prince of Persia: The Lost Crown gameplay video
Skills, cutscenes , finishers και άλλα κόλπα.

Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα gameplay video για το Prince of Persia. 

Σε αυτό μπορείτε να δείτε τα περιβάλλοντα που θα κρύβουν παγίδες. Η εξερεύνηση θα είναι semi open world και θα έχετε αρκετά skills και δυνάμεις, όπως πιο δυνατές επιθέσεις, κινήσεις στον αέρα, τηλεμεταφορά κ.α.. Θα υπάρχει αρκετό parkour και χρήση του περιβάλλοντος σε κάποιες περιπτώσεις.

Κάποιοι NPCs θα σας βοηθήσουν και κάποιοι όχι, ενώ θα υπάρχουν και boss fights. Ο Sargon θα χρησιμοποιεί melee επιθέσεις, τόξο και μαγεία, ενώ θα υπάρχουν combos, projectiles για να χτυπάτε με μαγεία από απόσταση, αλλά και finishers. Οι μάχες με τα bosses θα έχουν και cutscenes.Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου του 2024 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2024 10:43 #274615 by Nikos Georgopoulos
Prince of Persia: The Lost Crown demo
Δοκίμασέ το δωρεάν.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε demo για το Prince of Persia: The Lost Crown.

Όσοι θέλετε να παίξετε το νέο Metroidvania, που αποτελεί spin-off της σειράς, μπορείτε να δοκιμάσετε το demo κι αν σας ικανοποιήσει τότε μετά το αγοράζετε. Παράλληλα στο GameWorld.gr ετοιμάζουμε και το σχετικό review.

Το demo έχει συγκεκριμένα chapter από το παιχνίδι, ενώ ελέγχοντας τον Sargon θα πάρετε μια καλή γεύση από το gameplay, χωρίς να σας γίνουν spoilers από την βασική έκδοση. Το demo είναι διαθέσιμο για download σε όλα τα format: Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και για PC στο Epic Games Store και το Ubisoft Store

Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου, ενώ όσοι έχουν την deluxe έκδοση ή είναι συνδρομητές στο Ubisoft+ θα το παίξουν από τις 15 Ιανουαρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2024 21:39 #274682 by Σωτήρης Τσόπουλος
Το Prince of Persia: The Lost crown είναι ένα action-adventure metroidvania με στοιχεία platforming, όπου είναι μία νέα προσθήκη μετά από πάρα πολλά χρόνια στο franchise της Ubisoft. Είναι ένας 2D τίτλος και απέχει από τα παλιά παιχνίδια που ήταν 3D. Το σύστημα μάχης και η μετακίνηση είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο όπου ναι μεν δεν κάνουν κάτι καινούργιο και καινοτόμο αλλά είναι σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο. Αυτό που είναι καινούργιο και γενικότερα καινοτόμο στο είδος των metroidvania είναι η δυνατότητα για screenshot μίας περιοχής και σημείωσης αυτής στο χάρτη για να μπορέσετε έτσι να θυμάστε που ήσασταν και βέβαια να μην χρειαστεί να κάνετε τζάμπα κόπο και άσκοπες μετακινήσεις. Συμπερασματικά έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι και ουσιαστικά για μία πολύ καλή αρχή του έτους από την ubisoft.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2024 18:05 #274692 by Σωτήρης Τσόπουλος
Διαβάστε το review

Το Prince of Persia: The Lost Crown είναι ένα action-adventure metroidvania και ουσιαστικά είναι μία νέα προσθήκη στο franchise μετά από πολλά χρόνια και ουσιαστικά είναι ένα από τα καλύτερα metroidvania που κυκλοφορούν εκεί έξω. Έχει ένα απολαυστικό σύστημα μάχης και η εξερεύνηση δεν κουράζει. Ιδιαίτερα με την δυνατότητα να κάνετε screenshot τις τοποθεσίες που θέλετε για να θυμάστε ακριβώς που έχετε πάει αλλά και τι σας μένει να κάνετε. Τα αρνητικά του εντοπίζονται κυρίως στις ερμηνείες των ηθοποιών και στο lip sync αλλά και στην υπόθεση η οποία δεν έχει το απαιτούμενο βάθος. Συνοπτικά αυτό που έχω να πω είναι ότι η χρονιά ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για την Ubisoft και ελπίζω να δούμε και άλλες ωραίες κυκλοφορίες από την εταιρία.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification