Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Bloodstained: Curse of the Moon

12 May 2018 16:11 #215029 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Bloodstained: Curse of the Moon.

Κατά την διάρκεια ενός panel στο Bitsummit οι Inti Creates και Artplay ανακοίνωσαν το Bloodstained: Curse of the Moon. Όσο έτρεχε η καμπάνια του Bloodstained: Ritual of the Night στο Kickstarter, η εταιρεία ανάπτυξής του υποσχέθηκε ένα ακόμη video game, υπόσχεση που θα καλύψει με το Curse of the Moon. Πρόκειται για ένα “8-bit Igavania” που απευθύνεται στο κοινό της σειράς Castlevania. Σε αυτό θα μπορείτε να χειριστείτε τέσσερις χαρακτήρες και συγκεκριμένα τους Miriam, Zangetsu, Alfred και Gebel.
Το Bloodstained: Curse of the Moon θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου για PC, PS4, Xbox One, Switch, 3DS και PS Vita.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Nov 2018 12:07 #219829 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/32931-b...ned-curse-of-the-moon?Itemid=0
Αν όντως η Inti Creates θέλησε μέσω το Curse of the Moon να μας προετοιμάσει για το σαφέστατα ανώτερο Ritual of the Night, μπορούμε εύκολα να πούμε πως πήρε την σωστή απόφαση. Το δεύτερο διαθέτει σαφέστατα μεγαλύτερο budget και χρειάστηκε περισσότερο χρόνο ανάπτυξης, πράγμα που το καθιστά πολλά υποσχόμενο αν σκεφτούμε πως το Curse of the Moon ήταν στην ουσία η πρόχειρη δουλειά της και είχε απλά ρόλο teaser. Πρόκειται για μία πολύ όμορφη Platform περιπέτεια, που δεν θα δυσκολευτεί να προκαλέσει συγκίνηση σε όσους λάτρεψαν τα Castlevania, από τα οποία έχει πράγματι απορροφήσει πολλά στοιχεία.

Όσο σύντομο και αν είναι, αξίζει να το παίξετε ξανά και ξανά για να εντοπίσετε και τις σημαντικές διαφορές στα endings του, αφού όλα είχαν κάποιο plot twist που θα σας πιάσει ευχάριστα απροετοίμαστους. Το gameplay δεν είναι καθόλου κουραστικό, αντιθέτως έχει μπόλικο ρυθμό και κάθε boss fight είναι και καλύτερο. Στην κλίμακα του εύκολου-δύσκολου τείνει προς την δεύτερη κατηγορία, ωστόσο όσοι έχουν εμπειρία με τέτοια games δεν αποκλείεται να το ξεπετάξουν σε λίγες μόλις ώρες. Λαθάκια και αρνητικές λεπτομέρειες φυσικά και υπάρχουν, αλλά στον ρόλο του ως προετοιμασία του Ritual of the Night είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.