Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tunic

12 Jun 2017 22:32 - 14 Jun 2017 23:57 #199797 by Kalliniki
Tunic was created by Kalliniki

Ένα ιδιαίτερο indie game παρουσιάστηκε στα πλαίσια του PC Gaming Show στην φετινή E3 .

Πρόκειται για ένα isometric Adventure μέσα στο οποίο χειρίζεστε μια αξιολάτρευτη αλεπού. Θα πραγματοποιείτε μάχες με σπαθιά και θα κάνετε κινήσεις για να αποφεύγετε τους εχθρούς σε κλασικό στυλ που θυμίζει έντονα την σειρά The Legend of Zelda. Δείτε το τρέιλερ με τον πανέμορφο ισομετρικό κόσμο.Ο developer που κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη δημιουργία, Andrew Shouldice δήλωσε ότι θα μπορείτε να εξερευνήσετε την εξοχή, να πολεμήσετε τέρατα και να ανακαλύψετε μυστικά. Να τονίσουμε ότι το Tunic ονομαζόταν στο παρελθόν Secret Legend. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Tunic μέσα από το επίσημο site του .

Το Tunic θα κυκλοφορήσει σε PC, κονσόλες (χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιες) και Mac μέσα στο 2018.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2018 15:22 #215386 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Tunic
Η Microsoft παρουσίασε στην E3 2018 το gameplay trailer του Tunic.

Δείτε την χαριτωμένη αλεπού να περιπλανιέται σε έναν μαγικό κόσμο με isometric κάμερα.Το Tunic θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One και Mac μέσα στο 2018.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2021 13:50 #253154 by Sigg
Replied by Sigg on topic Tunic
Το Tunic, το Adventure με πρωταγωνίστρια μια αλεπού, επανεμφανίστηκε στο Summer Game Fest με ένα νέο τρέιλερ και την ανακοίνωση ενός επικείμενου demo.

Το παιχνίδι, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2017, απουσίαζε από το φως της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το τρέιλερ είναι σύντομο, αλλά δείχνει μερικές από τις βελτιώσεις που έχει υποστεί το παιχνίδι από την τελευταία φορά που παρουσιάστηκε. Το Tunic είναι ένα isometric Adventure με στοιχεία που είναι γνωστά στους κλασικούς τίτλους Legend of Zelda, δηλαδή θα συναντήσετε μια ποικιλία όπλων, όλα με μοναδικά abilities που σας βοηθούν να νικήσετε τους εχθρούς και να λύσετε puzzles που βασίζονται σε dungeons.

Το Tunic είναι ένα από τα πάνω από 40 παιχνίδια που θα λάβουν demo στην κονσόλα Xbox One και Xbox Series X|S την επόμενη εβδομάδα. Το demo θα περιλαμβάνει επίσης το Sable, το οποίο έλαβε επίσης ένα νέο τρέιλερ gameplay και ημερομηνία κυκλοφορίας στο Summer Game Fest.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification