Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sonic the Hedgehog 3

16 Feb 2022 12:24 #261489 by Ερμής Δερβίσης

Ανακοινώθηκε μαζί με την τηλεοπτική σειρά Knuckles.

Η Paramount ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και Τρίτη ταινία Sonic the Hedgehog, καθώς και τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Knuckles, που θα προβληθεί στο Paramount+.

Η ανακοίνωση έγινε πριν ακόμα το Sonic the Hedgehog προβληθεί στους κινηματογράφους. Στην σειρά Knuckles στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιστρέψει ο Idris Elba. Ο διευθύνων σύμβουλος της Sega Corporation, Haruki Satomi δήλωσε: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την τρίτη ταινία Sonic, καθώς και την πρώτη live action σειρά Sonic για το Paramount+. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με την Paramount και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τη σειρά Sonic the Hedgehog μαζί τους. Το 2022 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη σειρά με την δεύτερη ταινία να κυκλοφορεί τον Απρίλιο, καθώς και το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Sonic Frontiers θα έρθει την εορταστική περίοδο. 

Η ταινία Sonic the Hedgehog 2 θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου. 
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:50 #261555 by Nikos Georgopoulos
Ταινία Sonic the Hedgehog 3
Ανακοινώθηκε μαζί με την τηλεοπτική σειρά Knuckles.

Η Paramount ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και τρίτη ταινία Sonic the Hedgehog, καθώς και τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Knuckles, που θα προβληθεί στο Paramount+.

Η ανακοίνωση έγινε πριν ακόμα το Sonic the Hedgehog προβληθεί στους κινηματογράφους. Στην σειρά Knuckles στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιστρέψει ο Idris Elba. Ο διευθύνων σύμβουλος της Sega Corporation, Haruki Satomi δήλωσε: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την τρίτη ταινία Sonic, καθώς και την πρώτη live action σειρά Sonic για το Paramount+. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με την Paramount και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τη σειρά Sonic the Hedgehog μαζί τους. Το 2022 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη σειρά με την δεύτερη ταινία να κυκλοφορεί τον Απρίλιο, καθώς και το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Sonic Frontiers θα έρθει την εορταστική περίοδο.Η ταινία Sonic the Hedgehog 2 θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Apr 2022 22:34 - 10 Apr 2022 20:50 #262968 by Nikos Georgopoulos
Αν ισχύσει η δήλωσή του τότε δεν θα κληθεί για το Sonic 3Οι παραγωγοί της σειράς ταινιών Sonic Neal H. Moritz & Toby Ascher, δήλωσαν ότι αν ο Jim Carrey επιμείνει στην άποψή του για απόσυρση τότε δεν θα τον καλέσουν για το cast της ταινίας Sonic 3.

Ο Ascher δήλωσε: "Ο Jim Carrey είναι πάντα μέλος της οικογένειας Sonic. Και θα έχει πάντα μια θέση σε αυτές τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όσο θα θέλει να είναι κοντά. Αγαπάμε τον Jim και είναι τόσο ξεχωριστός. Το τι κάνει με τον Robotnik είναι απίστευτο. Θα τον αγαπούσαμε όσο θα ήθελε να είναι εκεί μαζί μας."

Ο Moritz πρόσθεσε: «Έχω την αίσθηση ότι αγαπάει τόσο πολύ τον Robotnik που δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να φύγει μακριά του. Όσο για το αν θα μπορέσουμε να τον αναπληρώσουμε επάξια, δεν θα προσπαθούσαμε καν να τον κάνουμε». Εάν ο Carrey όντως ακολουθήσει τα σχέδιά του να αποσυρθεί ή να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, είναι πάντα πιθανό η επόμενη ταινία της Sonic να έχει έναν διαφορετικό κακό αντί για τον Dr. Robotnik.

Η ταινία Sonic 2 ξεκίνησε από σήμερα να προβάλλεται στις αίθουσες (την είδαμε στα Rio Premier Cinemas Λευκωσίας και σας ετοιμάζουμε review). 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Aug 2022 20:05 #265974 by Nikos Georgopoulos
Περίοδος κυκλοφορίαςΗ ταινία Sonic the Hedgehog 3 θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου 2024, σύμφωνα με τον voice actor του Sonic, Ben Shwartz.


HAPPY HOLIDAYS!!! #SonicMovie3 IS COMING TO THEATRES ON DECEMBER 20, 2024!!! AHHH!!! pic.twitter.com/2H2QtmwxZl

— Ben Schwartz (@rejectedjokes) August 9, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification