Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Double Dragon Anthology

06 Feb 2020 19:52 - 10 Feb 2020 20:43 #231437 by Νικόλαος Κεχαγιάς
Double Dragon Anthology
Θα κυκλοφορήσει για PS4 και Switch.

Το Double Dragon Anthology, River City Ransom και αρκετοί ακόμη Beat ‘Em Up τίτλοι που κυκλοφόρησαν τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως τις αρχές του ’90 έρχονται για PS4 και Switch αυτό το μήνα.
Η Arc System Works θα κυκλοφορήσει το Double Dragon & Kunio-kun Retro Brawler Bundle στις 20 Φεβρουαρίου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τρία Double Dragons, το αρχικό του 1987, το Double Dragon 2: The Revenge, του 1988 και το Double Dragon 3: The Sacred Stones, του 1990. Οι παραπάνω τίτλοι θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με άλλα 15 games από τη σειρά Kunio-kun, που είχαν διατεθεί την δεκαετία του ’80 σε Famicon και άλλες κονσόλες στην Ιαπωνία.
Έντεκα από τους τίτλους δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στη Βόρειο Αμερική. Αυτοί συμπεριλαμβάνουν τα, Nekketsu Fighting Legend, Nekketsu High School Dodgeball Club-Soccer Story και Go-Go! Nekketsu Hockey Club Slip-and-Slide Madness. Οι δυτικοί παίκτες θα νιώσουν περισσότερο εξοικειωμένοι με τα Renegade, Super Dodge Ball και River City Ransom, που είχαν κυκλοφορήσει στα Arcades μεταξύ 1986 και 1989.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2022 22:32 #264699 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά Double Dragon γιορτάζει την 35η επέτειό της
Οι δημιουργοί της μιλούν για την υψηλή δυσκολία της.

Η σειρά Double Dragon κλείνει φέτος 35 χρόνια από την αρχική της κυκλοφορία.

Ο Marketing Manager της Arc System Works, Takaomi Kaneko ανέφερε διάφορε ιστορίες που είχε ακούσει από τον δημιουργό του Double Dragon στο PlayStation Blog. Η σειρά ήταν γνωστή για την υψηλή δυσκολία της. Η πιο δύσκολη έκδοση της σειράς ήταν το Double Dragon 3, το οποίο επέτρεπε co-op gameplay τριών παικτών. Σύμφωνα με τον Kaneko δεν υπήρχαν σχέδια για να γίνει το gameplay πιο εύκολο για καθώς είχε σχεδιαστεί να είναι πολύ δύσκολο για ένα παίκτη. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να παίξει co-op με αποτέλεσμα να μπαίνουν περισσότερα νομίσματα στα arcade μηχανήματα.Συγκεκριμένα ο Kaneko δήλωσε: Η A.I. και οι μάχες είχαν σχεδιαστεί για να είναι όσο ρεαλιστικά γινόταν, αυτό σε συνδυασμό με την φύση των arcade games της εποχής σήμαινε ότι ένα playthrough, ακόμα και με συμπαίκτη, δεν ήταν τόσο εύκολο. Τα Double Dragon επίσης περιείχαν friendy fire, το οποίο σύμφωνα με τον Kaneko ωθούσε τους παίκτες στο να βελτιώσουν την ομαδικότητα τους ενώ έβαζε και μία έξτρα αίσθηση κινδύνου στο παιχνίδι και μία αναπάντεχη ανατροπή στο τέλος: Οι δύο παίκτες τελικά αντιμετώπιζαν ο ένας τον άλλον στο τέλος του παιχνιδιού. Το ότι τα αδέρφια Billy και Jimmy μπορούσαν να χτυπηθούν, έβαζε τους παίκτες να σκεφτούν τους δικούς τους κανόνες και να οργανώσουν στρατηγικές

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Aug 2023 11:50 #272403 by Nikos Georgopoulos
Double Dragon Collection
Double Dragon Advance & Super Double Dragon remasters για όλα τα format.

Η Arc System Works ανακοίνωσε ότι τα Double Dragon Advance και Super Double Dragon θα κυκλοφορήσουν στα σύγχρονα format στις 9 Νοεμβρίου.

Το Double Dragon Advance είχε κυκλοφορήσει για το Game Boy Advance το 2003 και αποτελούσε remake του αρχικό Double Dragon του 1987. Το Super Double Dragon είχε κυκλοφορήσει το 1992 για το SNES.Επιπλέον η Arc System Works δήλωσε ότι τα δύο συγκεκριμένα games θα κυκλοφορήσουν ως πακέτο μαζί τους ήδη 4 τίτλους του Double Dragon Collection για το Switch.

Τα Double Dragon Advance και Super Double Dragon θα κυκλοφορήσουν στις 9 Νοεμβρίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification