Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Punch-Out

07 Apr 2019 23:52 #224568 by Μάνος Γρυπάρης
Η σειρά Boxing της Nintendo έχει τις ρίζες της από το NES, όταν και είχε υπάρξει συνεργασία με τον θρυλικό μποξέρ Mike Tyson που συμμετείχε ως boss στο παιχνίδι. Η πρώτη αυτή έκδοση βγήκε το 1984.

Το 2009 κυκλοφόρησε για το Wii το Punch-Out!!

Η Nintendo ετοιμάζει ένα νέο Punch-Out και ο Mike Tyson θεωρεί ότι αδικήθηκε που έμεινε εκτός και δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Ο Tyson, ένας από τους καλύτερους μποξέρ όλων των εποχών, συμμετείχε στο πρώτο Punch Out. Βέβαια η Ιαπωνική εταιρεία δεν τον είχε ξεχάσει τελείως, αφού συμμετείχε στο Super Smash Bros. Ultimate του Wii το 2009. Έμαθε πάντως ότι η Nintendo ετοιμάζει μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Boxing game και έσπευσε να δηλώσει στο Twitter: "Έμαθα ότι η Nintendo ετοιμάζει ένα νέο Punch Out χωρίς να επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν θα είναι το ίδιο. Τα νοκ-άουτ που έκαναν το παιχνίδι αυτό που είναι. Το να με αφήσουν έξω είναι ένα ηχηρό χτύπημα".

Ο θρυλικός Mike Tyson συμμετείχε στο Punch Out του NES και γνωρίζει ήδη πληροφορίες για την νέα έκδοση που ετοιμάζεται, ενώ είναι δυσαρεστημένος που κανένας από την Nintendoδεν επικοινώνησε μαζί του. Στο παλιό παιχνίδι ο Mike Tyson ήταν ένα από τα bosses και μάλιστα έριχνε πολύ ξύλο. Επίσης, το παιχνίδι λεγόταν αρχικά "Mike Tyson's Punch-Out" όμως μετά η συμφωνία έληξε, αφαιρέθηκε το ονοματεπώνυμο από τον τίτλο και το συγκεκριμένο boss μετονομάστηκε σε Mr. Dream.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:46 #261265 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Punch-Out
Φήμη: Νέο Punch-Out από τη Nintendo
Χρήστης του Reddit πιστεύει ότι έρχεται σύντομα.

Ένας χρήστης του Reddit πιστεύει ότι ένα νέο Punch-Out έρχεται σύντομα από τη Nintendo.

Η σειρά Punch-Out τη δεκαετία του 80’ για τα arcade και αργότερα κυκλοφόρησε και στα NES και SNES. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς έγινε το Wii το 2009.

Στο Reddit δημοσιοποιήθηκαν κάποιες από τις κινήσεις της Nintendo που έγιναν τα τελευταία χρόνια, οι οποίες ίσως υποδεικνύουν ότι η Ιαπωνική εταιρεία ή είχε πρόσφατα σχέδια για μία νέα έκδοση της σειράς ή ακόμα έχει.

Το 2018 η Nintendo ανανέωσε τα εμπορικά σήμερα για σειρές της όπως τα Mario Party, Paper Mario και Punch Out. Από τότε αρκετές από τις συγκεκριμένες σειρές έχουν ήδη κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις. Το 2019 κυκλοφόρησε το Luigi’s Mansion 3, το οποίο ήρθε από την εταιρεία ανάπτυξης που είχε κυκλοφορήσει το Punch-Out του Wii το 2009. Επιπλέον το Luigi’s Mansion 3 περιέχει και μία αφίσα του Punch-Out, πιθανότατα ως Easter Egg . Τέλος ο Mike Tyson, ο οποίος ήταν το βασικό πρόσωπο της σειράς, δήλωσε το 2021 ότι θα υπάρξει νέο παιχνίδι της σειράς κάποια στιγμή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification