Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tamriel Rebuilt

04 Dec 2021 16:17 - 04 Dec 2021 16:18 #257664 by Μάνος Γρυπάρης
Το Tamriel Rebuilt είναι ένα mod για το The Elder Scrolls 3: Morrowind, το οποίο δουλεύεται από modders τα τελευταία 19 χρόνια.

Το mod επεκτείνει κατά πολύ τον χάρτη του παιχνιδιού, προσθέτει εκατοντάδες νέα quests, προσθέτει εχθρούς βασισμένους στον κόσμο του The Elder Scrolls και βέβαια άφθονες ώρες επιπλέον εξερεύνησης και gameplay.Στόχος των modders σε αυτές τις δύο δεκαετίες είναι να συμπεριλάβουν στο παιχνίδι όλο το Tamriel και όχι μόνο το νησί Vvardenfell.

Σύμφωνα με νέα τους ανακοίνωση , θέλουν δηλαδή να προσθέσουν ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, κομμάτι-κομμάτι και υπολογίζουν ότι τώρα είναι περίπου στο 50%. Οι developers έγραψαν τα σχέδιά τους για το 2022 και μετά. Οι επόμενες περιοχές που θα προσθέσουν είναι τα Velothi Mountains (που αποτελούν τα σύνορα ανάμεσα σε Morrowind και Skyrim), ενώ θα προστεθούν και ορισμένες original τοποθεσίες, όπως τα Roth Roryn badlands και τα Armun Ashlands.

Θα προστεθεί επίσης και η πρώτη μεγάλη πόλη Hlaalu City -Andothren- στην οποία θα μπουν πάνω από 140 quests. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Tamriel Rebuilt . Πατήστε πάνω στο "Main Mirror".Αργότερα θα αναπτυχθεί και μια μεγαλύτερη εκδοχή του Firewatch (μία μεγάλη πόλη του The Elder Scrolls: Arena).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2021 16:48 #257665 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Tamriel Rebuilt
Μου φαίνεται πως έπρεπε να αγοράσω το Morrowind αντί για το Oblivion.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:59 #258077 by Stathis Moose Stathopoulos
Tamriel Rebuilt: The Elder Scrolls 3 Morrowind mod
Αναπτύσσεται εδώ και δύο δεκαετίες και συνεχίζει.

Το Tamriel Rebuilt είναι ένα mod για το The Elder Scrolls 3: Morrowind, το οποίο δουλεύεται από modders τα τελευταία 19 χρόνια.

Το mod επεκτείνει κατά πολύ τον χάρτη του παιχνιδιού, προσθέτει εκατοντάδες νέα quests, προσθέτει εχθρούς βασισμένους στον κόσμο του The Elder Scrolls και βέβαια άφθονες ώρες επιπλέον εξερεύνησης και gameplay.

Στόχος των modders σε αυτές τις δύο δεκαετίες είναι να συμπεριλάβουν στο παιχνίδι όλο το Tamriel και όχι μόνο το νησί Vvardenfell. Σύμφωνα με νέα τους ανακοίνωση , θέλουν δηλαδή να προσθέσουν ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, κομμάτι-κομμάτι και υπολογίζουν ότι τώρα είναι περίπου στο 50%. Οι developers έγραψαν τα σχέδιά τους για το 2022 και μετά. Οι επόμενες περιοχές που θα προσθέσουν είναι τα Velothi Mountains (που αποτελούν τα σύνορα ανάμεσα σε Morrowind και Skyrim), ενώ θα προστεθούν και ορισμένες original τοποθεσίες, όπως τα Roth Roryn badlands και τα Armun Ashlands. Θα προστεθεί επίσης και η πρώτη μεγάλη πόλη Hlaalu City -Andothren- στην οποία θα μπουν πάνω από 140 quests.

<youtube>CKyrzZRo-O0</youtube>

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Tamriel Rebuilt . Πατήστε πάνω στο "Main Mirror".

Αργότερα θα αναπτυχθεί και μια μεγαλύτερη εκδοχή του Firewatch (μία μεγάλη πόλη του The Elder Scrolls: Arena).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification