Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Revolver

23 Jan 2021 04:27 #245003 by Μάνος Γρυπάρης
Η BioWare είχε υπό ανάπτυξη τον διάδοχο του Action RPG Jade Empire που ονομαζόταν Revolver. Δυστυχώς το project ακυρώθηκε.

Το Revolver επρόκειτο να είναι ένα parkour RPG. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε είδαμε το 25th anniversary art book της σειράς Mass Effect. Μέσα στο βιβλίο υπήρχε και το Revolver, ένα urban RPG το οποίο θα διεξαγόταν στο κοντινό μέλλον.

Ο γραφίστας Matt Rhodes δήλωσε ότι: "Αρχικά το Revolver θα ήταν sequel στο Jade Empire. Τελικά εξελίχθηκε και άλλαξε πορεία αρκετές φορές μέσα στο development. Στο Revolver θα είχαμε έναν cyberpunk κόσμο γεμάτο δαιμόνιους επιχειρηματίες και συμμορίες με δερμάτινα που πετσοκόβουν μπάτσους σε μεγαλούπολη κι όλα αυτά με αισθητική Ανατολικής Ασίας". Η περιγραφή μοιάζει σαν να διαβάζουμε στοιχεία για το Cyberpunk 2077.

Σύμφωνα με το Eurogamer, το Revolver ήταν σε ανάπτυξη από το 2005 έως το 2008. Το παιχνίδι θα είχε έναν urban sandbox χαρακτήρα, parkour, non-linear αφήγηση και εμφάνιση τυχαίων χαρακτήρων μέσα στην πόλη. Δυστυχώς το παιχνίδι ακυρώθηκε και έμεινε στη σκιά του λανσαρίσματος τους Dragon Age: Origins.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification